Min söta snälla rara farmor

Idag kom farmors dödsannons i ÖP. Jag har inte skrivit nått innan om det.  Jag har svårt att förstå att farmor är borta. Nu är det bara farfar (93) och mormor (87) kvar. Och dom lever för alltid, eller hur? Lillebror ska spela och jag ska sjunga Bortom himlen och Som en bro över mörka vatten på hennes begravning. I lördags dog hon förresten, en vecka sen nu. Jag har varit farmorlös i en vecka. Hur gör man?


Ja ä inte bitter.

Jag är ensam.:P Kasper är i Ludvika för att prova ett jobb som tidningsbud.. Han kom väl in i Gonäs igen klockan 6 efter att ha varit på posten klockan halv 3 inatt.. Jag är inte ett dugg skadeglad, inte alls.;) Dock betyder då detta att han har jobb och inte jag.. Bara bajs... ÄH.. Han kommer hem idag iaf, och sen ska han ringa tillbaka till snubben på måndag. Hoppas han får det! Håll tummarna folket!

Talang 2008?

Vad tycker ni om talangerna?
Jag måste ärligt säga att jag tycker att det måste ha funnits nån bättre talang att rösta in istället för mini-gessle (Sebastian). Det kanske bara är jag som är för gammal helt enkelt. Visst, han kan sjunga, och ja, han är söt.. Men hallå? Nån bättre måste det ju ha funnits.

Annars tycker jag att trollkarlen Seth, sångerskan Zara eller pianisten David ska vinna.
Vem tycker du?


Jösses Amalia!

Jag är en såndär människa som inte kan ligga ute i solen för länge, för då dör jag.:P Å andra sidan skulle jag gärna ha det här vädret i Ström hela sommaren och bara ligga hos mormor på Öhn och sola och bada dagarna i ända. :P Men jag måste erkänna att jag allra helst skulle ha ett jobb.. Ingen som har nån som behöver mig på jobbet? ;P

Riktigt finväder

Idag är det fint väder, lite molnig dock.:) Ska strax gå och handla och sen är det näsan i böckerna som gäller.. Woho.. vilken strålande dag jag har framför mig. ;)
Vad ska du hitta på?

Våldtäkt är aldrig acceptabelt!!!

Gå in här förresten och hjälp till att få alla idioter i världen att förstå att våldtäkt inte är acceptabelt under några omständigheter över huvud taget! Aldrig! Det spelar ingen roll hur man klär sig eller om man är berusad, så ska ingen man/kvinna ha rätten att göra något som man själv inte vill ska hända!

Skogspromenad

Oj.. vi har varit på en skogspromenad i dryga timmen. Skitkysigt, lite småmyggigt bara, men riktig hemmakänsla fick jag nästan. Var nästan som att vara på Öhn hos mormor eller kanske hos farfar i Tåsjö. Det bästa var att det ligger bara några 100 meter utanför lägenheten.. Jag har sprintat omkring och tagit kort på den ena blomman efter den andra, och jag har doftat på både hägg och på svartvinbärsbuskar, men jag väntar med att dra över dom till datorn tills imorrn, för nu har jag ingen orka kvar.. Som sagt så var det mysigt iaf, och den promenaden kommer att tas fler ggr. :D


En dag på stan

En dag på stan som egentligen spenderades efter att leta efter en outfit och till en mormorpresent.. men egentligen hittade vi inget av det på stan. Jag hittade andra kläder dock, men det var ju inte så noga.;P Nu är det så fint väder att det nog blir en kvällspromenad.:)

Presenttips?

Vad ger man till en mormor som fyller 87 år?

Varit omkring och letat lite idag, men imorrn får vi åka på stan. Jag måste dessutom hitta en fin svart outfit som jag kan ta med till Ström.. Jobbigt. jag som hatar att gå i klädaffärer. Ska iaf in och kika då imorrn som sagt.
Det är så hiskeligt varmt idag så ni vet inte! Men det är ju skönt med tanke på hur äckligt kallt det har varit. Vi får nog sätta oss ute i solskenet och plugga lite tror jag.:) Ska bli mysigt.

Fortfarande ont

Min vänstra arm gör fortfarande ont i vissa rörelser. Det är mäkta irriterande eftersom det är svårt att bära saker utan hela styrkan i vänsterarmen som helt plötsligt också kan ge upp.. Underligt säger jag. Idag är det iaf klarblå himmel och sol, och det skulle kunna vara ett okej utepluggväder, jag har inte orkat kolla än, för jag klev upp för nån minut sen. Blåser gör det iaf, så vi får väl se. Det vore bra att plugga nånstans långt bort från alla datorer.;)

Dålig

Dålig uppdatering idag.. det har inte hänt nått värt att berätta om ändå. Möjligtvis att de flesya möblerna är på plats igen.. mysigt..:)
Jag har haft jätteont i vänster arm hela dagen. Det är inte träningsvärk så både Kasper och jag funderar på vad det är jag har gjort... Nu väntar sängen strax. Ska läsa lite bok först bara, ovh äta upp min bulle..;)

Tillbakaflyttad?

Nu har vi ett apr möbler p åsin plats igen.. men nu är det nog duschdags, och sen ska vi åka och handla och ta ut boxen så vi kan se på tv ikväll.. woho! ;)

Åh så trött

I och med att jag har stått ute precis hela dagen är jag aptrött nu... men iaf har jag både börjat och slutat ett jobb idag.. skoj att veta, eller hur? :P Just nu står hoppet till att Kaspers moster ska hitta något åt oss i Danmark. Då blir det flytt över sommaren dit.;P Det vore roligt (Johan har förövrigt lärt mig hur man pratar danska, så det ska inte vara nått problem!)

Imorrn ska vi flytta möblerna, vi har inte hunnit det än, lite störigt faktiskt. Sen tänkte jag ta badet jag har lovat mig själv sen vi flyttade hit... brabra...

Kriminellt

Det borde vara kriminellt att kliva upp såhär tidigt en söndag.

Gick bra

Trots att jag var helt förstörd, och tydligen likblek lyckades jag stänga av hur jag mådde på scen.. och det var jätteunderbart men det är ganska skönt att det är slut också.;) Men det är nog bara för att jag är sjuk...
Nu tittar vi på ESC, det kan nog gå lite hur som helst idag tror jag... Sen ska vi sova sova sova, för jag ska vara på ett jobb imorrn klockan 10.. :P Jag berättar väl hur det gick imorrn när jag kommer hem ;)

Nervositet

Nu börjar jag bli nervöls.. bra att vara nervös för 10 minuter..:P Ska nog åka strax.. bara prata klart med mamma först..:P

Jag lyckas alltid!

jag är världens sämsta städare tillsammans med många andra kvalitéer som jag saknar.. Nått jag däremot inte saknar är förmågan att vara klumpig eller göra illa mig. Alltid! jag klämmer fingrar och slår mig. Nu idag när jag skulle vara duktig och dammsuga skulle jag smidigt flytta på en rullande låda. Vad händer? Jo, jag kör över min fot, så mycket på stortån att nagelbandet har släppt från tån och går att flytta upp och ner.. Det gör ont! Tur ändå att jag inte bröt nåt, då skulle jag bli himla snygg på scenen idag.;)

Jisses

Idag mår jag bättre.. Inte mycket.. men lite.. och allt som är bättre just nu är mycket bra. För ju bättre jag mår, desto bättre kommer nog spexet att gå. Dock börjar huvudet säga ifrån, så jag börjar känna mig lite snurrig...
För att försöka få en röst idag över huvud taget ska vi sjunga lite singstar, och sen ska vi läsa manus.. Vi borde nog flytta nån möbel också ;)

ojoj

Nu har jag hämtat en spritosande karl.. men det gör inte så mycket, för han är normal ändå, lite gladare än vanligt bara.. vi måste nog gå och lägga oss snart, jag är lite snurrig i huvudet och det är nästan garanterat Kasper också.. men av olika orsaker.. vi kommer säkert att må ungefär likadant imorrn också.. men av olika orsaker.. fast, när han då börjar gnälla imorrn kan jag säga:Skyll dig själv du, du gjorde det av fri vilja. Tänk på mig då! Men då kommer han säkert att bli grinig.;)

Nä, nu ska jag vara snäll med min karl.. han är en bra karl. :) Oftast iaf. ;)

Kvällsmys

Jag är ensam hemma med kaninen ikväll..:) Så vi myspyser med äpple och glass. :)

Såhär ser man ut när man vet att det vankas äpple. ;)


Och såhär ser man ut när man har fått äpplet. ;)


Och jag är också nöjd. ;)


Så nu när kaninen hoppat tillbaka till buren zappar jag mellan talang och en konsert med Peter Jöback.. Vi har 4 kanaler, ändå är det 2 program jag kan tänka mig att se på, samtidigt.. duktigt. ;P Peter Jöback har förresten mitt i allt en mycket bra röst. :)

Vad hittar du på ikväll?


Hemma

Nu har jag spexat klart för idag, och nu börjar väl också adrelaniet att lägga sig, och alltså slutar det med att jag är skiiittrött.. Var tvungen att kuta därifrån också, för jag skulle byta av Kasper i bilen, eftersom han skulle äta mat med Birkarlarna.. Men som tur var hann vi klart och det kommer nog att gå skitgalant imorrn.;P Jag får väl träna pokeransiktet ikväll, för jag vet inte hur jag ska hålla mig från att skratta när Johan är på scenen.. Jag tror han är min idol..;)

Sitter och dricker saft nu. Bob's jordgubb/smultron/kiwi.. Helt okej.. ifall nån undrade.;P Sen blir det talang 2008 och lite middag också.. och sen såklart glass. Det behöver man när man är sjuk. :) Dessutom ska jag ju fördriva tiden tills kasper ska hämtas. Lite plugg och kanske hinner jag somna också ett tag, det vore skönt. :)

Piller är människans bästa vän

Piller, piller, piller, piller.. Vitaminer och voltaren.. Woho... Förhoppningsvis blir jag fit for fight om ett tag... Nu ska vi väl snart åka så jag kommer i tid för en gångs skull. ;)

Abban dabban

Till skillnad från andra dagar när jag antingen har haft ont i huvudet eller nån annanstans har jag idag ont: Överallt, samtidigt. Det gör ont i benen och i armarna, i magen och i huvudet. jag har till och med ont i fötterna! Fy vad jag inte känner att spexrepet om en timme kommer gå bra, men jag ska dit, och jag ska kämpa. Det är ju bara 1,5 timmar vi pratar om, hur död kan jag bli? Svar: Mycket. Har jag blivit det alla andra dagar blir jag det garanterat idag.. Skit också.. Måste äta nått innan också, och nått efter.. aaah! Sen ska jag skjutsa Kasper till Birkarlarna också, hur ska detta gå? Kan jag köra bil i mitt tillstånd?

När spexandet är klart (och jag har skjutsat Kasper) ska jag hem och plugga, plugga och plugga lite till.. Det är nog dags att börja nu.. Mycket böcker kvar att läsa, och mindre tid än 2 veckor.. Bajs!

Jag är så trött så jag skelar, och då är jag trött.. Till och med jag ser att jag gör det.:P

Jävla skit

Inte mår jag bättre idag... fantastiskt... efter att spexet är spelat imorrn ska jag verkligen låta mig kurera.. för nu är jag less på det här faktiskt.. Idag är det en kort träning igen, vilket är tur, för jag behöver göra en massa annat...

tapeterna är fortfarande fina idag förresten.;)

Nä.

Nä, nu ska Kasper strax komma hem, och sen tänker jag gå och lägga mig.. nu har jag varit vaken nog länge idag tycker jag.. ;)
Imorrn är det mer spex.. men det äbara 2 dagar till nu, sen får min kropp vila..

Wey!



Vi är i final. :D

Helt slut

Eftersom jag inte hade tagit några huvudvärkstabletter var tydligen inte hela hjärnan med till repet idag... Nä, jag tycker att allt verkar lite snurrigt jag. men det ska förhoppningsvis gå.. Jag fick veta också att vi ska spela vid 20.00 på lördag, så jag hinner hem och se på finalen i ESC. :D Det tycker jag är bra.:)

Nä, nu är allt bajs tycker jag.. Men.. Jag gör iaf nått jag tänkt göra i flera dagar: Jag äter glass! Gott som satan.:P

Spex

Nu ska jag på spexrep.. Något som jag inte alls har lust eller ork till.. Vi får se hur huvudet hänger med, jag har inte tagit nått piller idag.:P

Tapeter

Nu är det nytapetserat..:P

Sovrummet
   

Arbetsrummet
 

Nu när jag ändå har tråkigt

När ändå alla människor ändå är tråkiga och jag är så mycket på spex kan jag ju passa på att visa lite andra fantastiska roller jag har haft genom åren. ;P jag vet att ni vill se. ;)

Här är jag Daga, min första roll i Sikåsspelen.. ;P Det var ett folklustspel, så jag var Daga heeeela tiden. ;P


Sen har jag även varit tant..:P


Jag har angelfiskat... Och försöker inte pussas. utan det är mästerfotografen Kasper som tagit den.;P


Jag har varit läkarkandidat.;P


Det här tycker jag är skitkul, så ni får helt enkelt sluta att titta om ni tycker det är tråkigt.;)

Jag har varit badbrud. :P Med världens bästa strumpbyxor men världens värsta skor.


jag har också varit personalchef (undrar om det kan stå i CV:et?)


Jag har också varit fången på fortet, i världens tightaste mundering (bra bild, mycket smickrande, not!)


Men icke att förglömma har jag också varit kändisar som: Marilyn Monroe, mat-tina, iprenmannen och Carola (klicka för större bild)
           

jag har även varit i vilda västern, men det orkar jag inte leta reda på..;P
Nu har jag suttit och skrattat för mig själv ett tag, alltid lika underhållande.;)

Förresten har jag hittat min talang i livet: Att dö i Supermario

hallå?

Men hallå! ingen är online på msn, och ingen uppdaterar sin blogg.. Vart är ni människor? Jag som trodde att det var jag som var senast i världen på att kliva upp.. Folket! hallå!?

Så less

Alla som tycker att det enda jag skrivit de senaste dagarna är hur mycket jag har sovit och sovit och sovit kan bli nöjda nu.. För trots tappra sömnförsök gick det inte att somna på 3 timmar i natt. :S Så nu när klockan ringde halv 7 hade jag sovit i fantastiska 3 timmar.. Och de 3 timmarna innan dess hade jag legat och blundat och försökt sova.. Fy attan :(

Om ca 25 minuter kommer tapetserare.. woho.. och dom ska vara i alla rum utom kök/vardagsrum... jag är så trött, och det finns ingenstans där jag kan ta mig en tupplur sen... Taskigt..

Aaah..

Kasper tittade på mig förut idag och sa: Du kommer att få magsår.. Ungefär så känns det nu också.. För det finns alldeles för mycket som jag ska hinna innan jag lägger mig, för att kliva upp tidigt imorrn.. Jag är sjuk, jag måste få sova. :( Fy så less jag blir.. Varför tog jag på mig detta?
Möbler ska flyttas, spex ska tränas och böcker ska läsas... dessutom ska jag då hinna kurera mig.. Ja, det går så himla bra allt nu.

Bråttom

Hur ska jag hinna allt som ska hinnas idag? Jösses..

Dumma dig.

Jösses.. Jag sover och sover och sover.. Vaknade av vaktmästaren, men Kasper var ju där med honom, så nog skulle väl allt bli lagat va? Fel! För även om jag mindes precis allt som skulle lagas i nyvaket tillstånd ska jag aldrig lita på att min sambo gör det, men han är faktiskt lite mer förvirrad än vad jag är.:P Så vi kan inte öppna fönstret i arbetsrummet och ha det på glänt, för pinnen som ska hålla fast det saknas...
Men vi har ett tortkställ i badrummet och en ny kupa till lampan där, och nytt fläktfilter och en fläktlampa i köket.. Lovely. ;)

Dagen kommer att bestå av städning till tapetseringen imorgon, och sen ska jag spexa halv 7... ojoj..

Helt slutkörd

Jag är så trött.. Hela kroppen värker nu.. Nä, jag tror att jag ska skutta i säng och dra täcket över huvudet och bara sova, sova och sova lite till..
ESC, det lilla jag såg, var inte nå bra.. Bara att hoppas att det är någorlunda bättre bitar på torsdag när Perelli tävlar.. Sådetså.

Spexrep

Nu ska jag bara borta tänderna och sen ska jag väl åka, idag är det ett spexrep.. igen.. Hoppas tabletten jag tog hinner ta nått, så att jag inte är alldeles borta på scen.. Hela jag är yr och kroppen är mätt, men orkeslös... Jösses.. Jag har druckit en hel hög med juice och käkat vitaminer.. ojoj.. det är bara att hoppas på att det blir bättre.. Speciellt innan tapetserarna kommer halv 8 på torsdagsmorgon, då kan man inte sova, eftersom dom ska in i sovrummet och ha sig..:P

Mitt i alltihopa skulle jag behöva klippa mig också... Ingen i närheten som vill ha förbarmande över mig? ;)

När jag kommer hem är det ESC för hela slanten, ska bli kul att höra alla andra länders bidrag. :)

Tapetsering

På torsdag jättetidig morgon kommer det filur hit och tapetserar åt oss. :) Så på torsdag eftermiddag ska det ena rummet vara klart och det andra ska tapetseras på fredag, nu är jag lycklig. :)

Flyttad

Sådär. Nu har jag flyttat över min blogg till den nya servern. :) Det gick ju jättefort och jättesmidigt. :)

Hörru Lundström

Nu har jag baske mig bara revymanus i huvudet.. och jag hoppas på att dom sitter kvar där till sen när vi har träning också.. Jag har inte samma huvudvärk som förut, då den har varit väldigt genomträngande. Nu är den snarare molande, precis lika irriterande.. Woho...
Nä.. Jag vill spela spel.. så vi letar efter nått bra.;)

Sen morgon

Jag verkar ha blivit bäst i världen på att kliva upp sent.. Åtminstone med mina mått mätt... Halv 11 öppnades mina ögon idag.. Helt befängt var jag fortfarande jättetrött och hade lätt kunnat somna om igen.. Som tur är var Kasper vaken, och kom inskuttandes och halvskrek: Fruuukost. Så, lite tur har jag att han var pigg..

Kroppen mår lite bättre idag, men orken är det precis lika illa med.. Huvudet  har inte börjat göra ont än iaf, men vi får väl se. :S idag hoppas jag att dom ringer från jobbet där både Kasper och jag var på intervju förra tisdagen och säger att dom vill ha nån av oss.. Håll tummarna allihopa.

myskväll

Nä, vi ska slå igång en film och bara vara. Jag har varit enormt duktig och läst 2 sidor idag.. fantastiskt.. Dock har jag inte en blekaste aning om vad som stod på dem.. lovely. ;P

En svag dag.

Idag är en sån där dag när jag skulle kunna gråta i flera timmar om nån sa: Gud vilka fula strumpor du har på dig, eller: jösses, vad korta naglar du har. Idag har jag en svag dag, och jag är glad att det inte är en spexdag, för min kropp och mitt huvud är så trötta att de helt enkelt inte skulle klara av att få kritik idag.. Låter underligt, men så är det idag. Kanske är lika bra då att Kasper är på jobbet, men å andra sidan skulle jag vilja ha hans närhet idag för att ladda batterierna.. Jag har inte läst en sida i boken, och det beror helt enkelt på att inget skulle fastna idag.. Jävla skit. Det känns skönt att vara själv på grund av att jag kan slappna av och vara ledsen och trött och orkeslös idag, istället för att måsta vara den där glada människan som jag egentligen är..

Blä!

Skitless

Jag är så jävla less så det finns inte.. jag vill kunna hoppa runt och bara vara som jag är.. men det tillåter vare sig kropp eller huvud. Huvudvärken kom tillbaka nyss.. Jag vill sjunga singstar, min röst behöver nyträning.. bläää..

Det märks att jag är sjuk

Jag är så trött.. min kropp vill inget, och endast det lilla spexandet jag hade för mig igår tog slut på all min ork.. Det är ju skitlovande tills på lördag.. Samtidigt är jag fruktansvärt rastlös och skulle vilja springa. Men jag skulle vilja åka hem till Strömsund ett tag också, det vore skönt.. Men vi får se. Får jag inte jobb så åker jag hem över studenten iaf.

Imorse var det lätt att vara skadeglad när Kasper var tvungen att kliva upp halv 7 och jag fick ligga kvar.. Det jobbiga är väl att jag sov till 11.15 och bara där märks det att jag har blivit sjuk, jag kan sova och sova och sova, och så har jag inte haft det på flera månader.

Nä usch.. tur att jag får mig en vilodag. Hoppas att det är bättre innan morgondagens spexrep också.. Annars blir jag ledsen. :(

Kvällspromenad

Även om jag lagt ut bilderna på min bilddagbok vill jag såklart dela med mig lite av blombilderna från vår kvällspromenad som vi kom hem från för ett tag sedan.:)
Månen var ute och det såg så härligt ut, men min kamera är inte vad jag vill att den ska vara och därför blev bilden såhär:
image69

Men jag lyckades iaf få nån fin blombild som sagt.:)
image70

Resten får ni nog gå in på bilddagboken om ni ska se.;)

Spexat hela dagen

Jag klev upp klockan 11.. och for på spex 12.. sen var kasper tvungen att hämta oss för det var så fullt på nationen, så vi spexade vidare hemma hos oss istället.. och så har vi varit ute och ätit.. Jag är sjuk.. Hela kroppen mår dåligt och jag vet inte vart jag ska ta vägen.. Känns helmysko. Imorrn ska jag bara vila upp mig, så det så.

Nä, nu tror jag

Nu tror jag att det blir godnatt.. Jag är faktiskt ganska jätteskittrött.. Och imorrn är det spexrep igen, som jag måste vara redo för, och jag är så trött och har så ont överallt idag.. Imorrn tror jag att det blir spexrep i mjukisbyxor och möjligtvis glasögon... Därför

Verkar som om alla åker utomlands

Det verkar som om så många åker utomlands, både sånna man känner och sånna som har bloggar.. Jag vill också utomlands. Istället sitter jag i ett fruktansvärt regnigt Uppsala. Känns ju kanske inte så jättekul. Däremot har vi ockuperat tvättrummet och har just nu 5 maskiner igång.. Vi hade haft en till om det inte hade varit för att den var trasig.. AjaBaja. Så vi får helt enkelt stoppa in en till sen när nån av dom är klara.. Wooopie.. ;)

Dyngsur

Jösses så blöt man blev när man gick ut.. hemskt.. Tanken är väl iaf att vi ska ta och se glada ut och tvätta lite..:)

Sjuk?

Usch.. Nu har jag börjat frysa, och jag är öm i hela kroppen. Inte ens huvudet är bättre, trots massa vatten och voltarentablett.. Nä, usch säger jag igen. Hur ska jag kunna spexrepa om jag är sjuk? Det gör till och med ont i fingrarna när jag trycker på tangentbordet..

Trots allt detta har vi börjat få fason på lägenheten. Och insett (återigen) att jag/vi äger alldeles för mycket saker. Huvva då..

Uppackning pågår

De sista (7-8) lådorna håller vi på att packa upp nu. Det är faktiskt inte roligt att packa upp saker, och försöka bestämma vad som ska vara framme och vad vi ska stoppa ner i förrådet eller vad som ska slängas.. Nä, jag som har så svårt för att inte plocka upp allt kommer att ha jätteproblem med det här.:P

Kan inte förstå det..

Huvudvärken sitter i, efter ett kort uppbrott igår. Jag kan inte förstå det. Kasper tror att jag dricker alldeles för lite vatten, så jag får väl försöka mig på det idag då. Själv tror jag att det är början på nån sjuka, för näsan rinner med jämna mellanrum, och halsen var inte alls bra igår.

Det är regn idag. :( Sånt där pissregn som verkligen ser jätteblött ut. Och jag är hungrig.

Sopgubbe?

Nu har jag slängt sopor i flera omgångar.. Ojoj.. Men å andra sidan är det såhär också att vi är bäst på att tänka: Vi tar det på vägen ut imorrn men imorrn när vi ska ut då finns det ingen tid för sopor, eller förråd.,. men nu helt plötsligt fick vi en hall.. Ojoj.. ;P Det blir mer och mer plats i den här lägenheten, och den blir mysigare och mysigare. idag har vi dessutom beställt tv från tele2, så om ca en vecka kommer vi att kunna titta på tv igen... känns skönt.. Jag saknar att bara kunna slappna av framför TV:n faktiskt..

Talang 2008

Jag blir så avundsjuk och vill också ha en sån talang som dom har.. :P

Ingen bra betapetdag

Bergman klog oss med hästlängder i betapet idag.. inte en bra dag för sånt alltså.. Men nu vet jag ju det.;)

Spexspexspex

Nu får jag snart åka på spexrep.. :) Men jag är trött, och jag har ont i halsen och i huvudet.. Så vi får se om jag ber dom att låta mig slippa skrikandet idag så jag har nån röst kvar sen.. för det kan ju vara bra att ha till nästa träning.. Det svåraste för mig måste jag säga är dialekten, men den kanske kommer den sen också. :P

Det är slut

Nu är det slut på min bok.. Dags att sätta igång med nästa då kanske? Suck.. Att det inte ska gå att glädja sig för att en bok tar slut. Men innan jag läser ett ord till ska jag duscha, vill ju inte komma på spexrep och se ut som ett troll, det vore ju faktiskt onödigt.
Stavar som en kratta gör jag, jag är tvungen att rätta nästan varje ord. Det är nog tur att jag inte behövde skriva omtenta. Efter duschen ska jag nog läsa lite manus, så att jag har lite koll.. Det är ju faktiskt bara 1 vecka och en dag tills vi ska spela upp den här saken...

Sexslav

I Aftonbladet idag
En man som ska ha sålt sin hustru som sexslav.. Jag kan inte förstå att någon kan göra något så grymt..

Höll frun som sexslav 44-åringen åtalas nu för att ha sålt s
Bilden är från Aftonbladet.

Fortsatt

Hmm.. Min huvudvärk har inte släppt.. Eller jo, men det kom tillbaka nyss.. Lite halvskräckslaget kikar jag mot kaninburen och hoppas att det inte beror på henne. Men bihålorna känns ju okej, så jag kör stenhårt på att det inte har med Freja att göra. För vad ska jag göra om jag måste sälja henne? Det vill jag ju inte. :'(

image61

Morgonstund har guld i mund..

Åh så trött jag är.. Men som den snälla flickvän jag är skjutsade jag Kasper till omtentan.. Nu sitter jag här, fast besluten om att inte somna om.. Synd kanske att man inte dricker kaffe.. Idag är iaf dagen som jag blir klar med den där boken, och allra helst innan jag ska på spexträning klockan 15.. Jag skulle säkerligen behöva titta lite på manuset också, så att jag inte sitter där och bara glor ner i mina papper, det vore ju onödigt faktiskt...

Idag är en väldigt regnig dag, och kanske var det tur då att jag lovade Kasper igår att jag skulle skjutsa honom.. Haha, jag måste ändå erkänna att jag höll på att låta honom cykla när han väckte mig halv 9.. När jag för en gångs skull lyckas sova så kommer han och väcker mig, vad är det för idé?

Vad ska ni hitta på idag?

Godnatt

Nu blir det godnatt.. Kanske läser nån sida till, men chansen är mkt liten...

Förbannade skit

Huvudvärken som jag har haft sen jag vaknade imorse har inte släppt än, och nu börjar jag bli irritterad på den.. när jag äter middag får jag nog se till att knapra ett piller tror jag.. så att jag kan få bort den och läsa lite mer...

Usch så less jag är nu.. jag vet knappt vart jag ska ta vägen..

Faktiskt

Nu är allt jag hade bestämt mig för att göra gjort.. Förutom att jag inte har läst ut boken, men jag har läst 50 sidor totalt idag och dagen är ju inte slut än.- :P Nu har jag packat upp ett par lådor, så nu hoppas jag att Kasper blir glad när han kommer hem.:) Jag har hunnit kramas lite med kaninen också, men sånt ska man ta sig tid till jämt.;) Speciellt när vi är gräsänkor tillsammans.;)

image68

Mycket gjort?

Nu har jag läst 30 sidor, och så har jag sökt flera jobb.. och nu håller jag på att laga mat, och så ska jag diska.. och så skulle jag vilja packa upp nån låda, men vi får se om jag orkar ta tag i det.;) först ska jag äta min frusna lasagne.. formen var så kall att jag brände mig på den.:P Läskig känsla sånt där... Kanske slår igång ett avsnitt av scrubs eller nått också.. vi får se.:)

Vad hittar ni på?

Visa våren

Eftersom det är kallt, och jag vill inte gå längre ut än nödvändigt för att hitta något lämpligt offer att visa på visa-våren-utmaningen så ställde jag mig på balkongen, och offren fick bli buskarna och träden utanför. ;)

image66

För nån dag sen åt jag förresten den här Ben&Jerrys-glassen - One cheescake brownie.. Skiiitgod. :)
image67


Godmorgon

Nu har jag iofs varit uppe i 1,5 timme men huvet snurrar runt på mig, det gör ont och jag vill inte vara med längre... Dock ska jag sätta mig och plugga.. just nu är det vad mina dagar består av.. Läsa lite bok, och sen mellan varven läsa lite spexmanus.. Spexmanuset är roligare, men jag kan ju tänka mig att grannarna funderar på vad jag gör när jag står här inne och skriker på norrländska.. Lovely..:P

Egentligen borde jag få jättemycket gjort under dom 5 timmarna jag och kaninen är ensamma hemma. Det jag gjorde under gårdagens 5 timmar var att läsa 40 sidor bok, vilket ändå är mer än vad jag brukar, men ändå.. Jag hade ju planerat att få lite lådor uppackat och sådär.. Men av nån konstig anledning verkar det alltid vara så att jag fastnar framför datorn.. Varför? Den kan väl inte vara roligare heller? ;)

Nä, börja din dag nu Maria!!

Godnatt

*poff*

Home again

Nu är jag hemma.. Sjukt trött är jag.. men det kanske inte är så noga.:P nu funderar jag på att läsa lite sidor och sen sova... sova lät så skönt just nu.. Spexträningen var rolig.. och nu pratar jag brett som bara attan bara för att jag har måstat överdrivit min dialekt.. men skoj skoj var det.:)

Nä, jag ska hoppa in i min bok.. men jag tror att jag måste äta en leverpastejs- och rödbetssalladsmacka först. :)

Spexspexspex

Nu ska jag göra mig irodning för att åka på spexmöte.. Ska bli kul att komma ut lite faktiskt.:P Nu lät det som om jag inte har nått liv, men det är ju inte riktigt sant det... Snurrig är jag, så vi får se vad nån får ut av det här mötet.

Vad ska ni hitta på ikväll?

äh

Äh.. det kommer inte att bli nått mer plugg på ett tag.. Det orkar jag helt enkelt inte.. Om ett tag tänkte jag hoppa i duschen, och sen får jag väl plugga, fast manus. ;) Ont i örat har jag också. Varför?

Tur att Kasper ska skjutsa mig ikväll, det regnar en hel massa..

pluggapluggaplugga

Nu har jag läst ca 40 sidor bok.. mkt tråkigt, mkt tråkigt.. ska fortsätta sen.. Det går faktiskt ganska bra att plugga när man är ensam hemma, det är så svårt när det finns nån att prata med. Jag har ju ändå kaninen, men hon är så dålig på att svara så det tröttnar jag på ganska fort.. :)

Ett tag funderade jag på att gå ut och ta mina vårbilder..  men nä.. Det är så pissigt dåligt väder att det vill jag inte visa.. Annars så sprätter jag omkring här hemma och försöker prata bred norrländska.. Något som jag aldrig tycker att jag har gjort, men det är vad som krävs för rollen jag ska spela.. Vi får väl se hur det går.. Jag tycker att det lutar lite mycket åt dalmålhållet ibland, men det skyller jag på Kasper för.. :P

Nä, nu ska jag hitta nått att äta, sen ska jag fortsätta läsa ca 30 sidor till.. woho..

Såklart

Enbart för att jag inte tänkte åka nånstans innan spexmötet vid halv 7 så vaknade jag av klockan när kasper skulle upp, enbart för att vara helt pigg.. Hur kan det alltid vara så? Man är jättetrött om man måste kliva upp, men ifall man lika gärna skulle kunna vända sig om och somna igen så går det inte... underligt.. Det funkar nästan alltid så för mig..

Å andra sidan så ger det här mig en chans att plugga mkt idag.. och det kan behövas.. tentan är inte så långt borta, och jag är lat... fy mig.. jag har ju dessutom ett manus att lära mig.. och så har jag förhoppningsvis ett jobb snart.. Kasper börjar sitt idag.. han ska stå på stan i 5 timmar.. jag hoppas att alla är snälla med min prins. :)

Nä, nu är det snabb frukost som gäller, och sen ska jag sätta mig i bäddsoffan, så långt från datorn jag kan, och läsa, läsa, läsa.. :) Woho.. så skoj.;P

varför är jag så trött?

jag förstår inte.. jag tycker att jag sover och sover, men jag blir aldrig pigg.. kanske måste börja käka (h)järntabletter.;P  Haha.. tur att jag inte får asdålig humor när jag är trött heller.. nej nej.. finns inget som kallas dålig humor i mitt liv inte...

Så jag funderar alltså på att sova snart.. och just nu funderar jag på att ta med mig boken jag läser.. nu måste jag börja sätta fart med böcker igen.. apropå det.. jag måste beställa den vi fattas.. attans. :S tur att jag kommer på sånt vid sån här tidpunkt när jag aldrig orkar göra nått..:P Jaja... huvva.. ;P

Nä.. hojta på min karl då så vi kan beställa bok.. Jag har ett spännande liv, har ni märkt det? men imorrn, då är det spexdags. :D

Tråååkigt

Åh så tråkigt jag har.. och jag orkar inte plugga.. :P Men jag måste väl..

Vad gör alla andra idag?

Jättebra

Nu är jag hemma.. och det känns jättebra.. tydligen är jag en fruktansvärd positiv människa som kompletterar Kasper mkt bra.:P Han var på intervju före mig. :) Så nu håller vi tummarna för att jag får det.. för kasper har en annan intervju idag och var på en annan igår.. han får nästan garanterat jobb.. :P Så vi hoppas på att jag får det här jobbet.. vi behöver pengarna om inte annat...

Tydligen har jag humor också.. och det är ju alltid bra.:)

Nä, nu ska jag plugga lite och spela lite spel.. nu är jag trött efter att ha lett i säkert 1 timme. :P Käkarna vill sova lite. :P

Lite sådär smånervös

Nu börjar jag bli nervös.. det känns i hela kroppen.. usch... jag tycker inte om arbetsintervjuer.. jag har så svårt för tanken att jag ska gå till en människa och tala om varför just jag är bäst i hela världen och sen ska han välja mig eller nån av de andra fåren för att äta till middag.. Nä, kanske det är Sverigesyndromet? Jag är alldeles för lagom för att gilla arbetsintervjuer...

Sen har jag lite småpanik över om kläderna jag har valt är dom rätta, men skit samma.. han får ta mig som jag kommer, sådetså.. :)

Äh.. skit samma.. När jag kommer hem får ni veta om det gick bra eller om det bara är att välja mellan pest eller kolera. ;)

Sovagottdags?

jisses.. jag känner mig som en gammal tant.. Åh nej, klockan är 22, då måste jag gå och lägga mig. Fast å andra sidan är jag ruskigt trött, och det vore väl dumt att dyka upp på intervju med världens påsar under ögonen? Ja, det tycker jag absolut. :P

Vad ska jag säga imorrn? Vad ska jag ha på mig? Det är ju ändå inte ett sånt jättebetydelsefullt jobb så jag tänker nog inte se märkvärdig ut.. :P Äh, han får ta mig som jag är helt enkelt. :)

intervju

Jasså.. helt plötsligt blev det så att jag ska på arbetsintervju imorrn.. det är ju bara att hoppas på att dom vill ha mig där då, för annars blir det jobbigt i sommar, då måste jag nog nästan gå på gatan.. och det lät ju mkt jobbigt..:P så det vill vi inte...

Nä, nu väntar jag på middag, den är lite sen, men jag är ändå inte hungrig.. undrar vad det är med mig?

Musikfundering..

Jag har ju ett program för noter här på datorn.. om man låter den spela och så sjunger jag,. det kanske kan låta bra så man kan lägga upp nått här.. vad tros om detta?

Motvind

Det kan vara typ 1-2 kilometer till skolan.. vi säger 1,5.. det betyder att jag har cyklat 3 kilometer idag.. i motvind.. nu måste ju flera kilo ha försvunnit från min kropp, tror ni inte? :P Från förra lägenheten till ILU var det inte så långt, men det var jämt motvind förbi fyrishov, och det var jobbigt.. men konstant motvind 2 vändor.. nä.. Men det var tur att vi inte åkte buss för den här föreläsningen var inte värd 40 kronor...vi åkte efter halva.. nä, det var ofantligt ointressant.. ska sätta mig och läsa lite bok sen medan kasper är i sthlm...

Vad gör du idag?

Inget jobb..

Så jag är fortfarande arbetslös.. gröna lund ringde nyss och valde att inte ta min ansökan vidare.. inte så konstigt, med tanke på att jag faktiskt måste pendla, och att det är många sökanden från sthlm.. nä, jag skulle nog inte heller ha valt mig...

Nu är det strax dags för föreläsning, och sen är det bara att hoppas på att min karl får napp på nån av intervjuerna han ska på i veckan..

Sånt här suger,...

Sånna som ser ner på andra

Ibland blir jag mycker förvirrad.. Jag vet att man kan störa sig på vad folk tycker, tänker, säger, har för sig, gillar osv, osv.. och jag är ingen ängel, jag stör mig också på bloggar jag läser.. men vet ni vad jag gör då? Jag slutar att läsa dom.. Är det så att jag verkligen inte står ut med den här människan så är det faktiskt ingenting som tvingar mig att klicka tillbaka mig till deras hemsida/blogg.. och jag behöver absolut inte spy galla över den individ, som faktiskt är en person som har rätt att vara sig själv och ha sina intressen, bara för att han/hon och jag inte är lika.. konstigt folk det kan finnas..

Haha.. undrar om jag är den första som skriver ett sånt inlägg utan att ha råkat ut för sånt här själv.. tro...:P anledningen till det här inlägget är faktiskt att jag är trött på att se all skit som olika bloggare får för att dom tycker något visst om något.. Nä..ska man inte ens få tycka att (egentligen vad som helst) något är bättre än nått annat utan att få skit för det? Vad skulle det vara för värld då?

Myspysregn

Alldeles nyss kom det störtregn, ett sånt där regn som man blir asblöt av så fort man kommer ut i det, åmtinstone såg det ut som ett sånt.;P Nu luktar det sådär gott och fräscht som det gör när det har regnat riktigt mycket.:) och det är fortfarande varmt ute... Fast, imorrn ska det tydligen bli kallare.. synd, jag som hade börjat trivas riktigt mycket.. imorrn handlar föreläsningen om genus, och den tror jag kan bli bra att gå på.. jag hoppas iaf, å vad jag hoppas.;)

Snurrig

Ekonomisk historia är inte ett dugg spännande, ifall det råkade vara nån som hade en annan tanke.. det kan komma nån sida ibland där jag tänker: Nähä? Är det så?, och glatt läser vidare, för att på nästa sida tänka: Jaha, så länge varade det roliga... Tur att jag bara har ca 150 sidor kvar i den boken, ja det är ju alldeles för fantastiskt egentligen.. tur att jag inte har kvar en bok till om skiten då, fast om Sveriges ekonomiska historia, som om möjligt är ännu tråkigare.. Lovely...

Jag är rastlös, men vill inte göra nått, och jag är less på att bara vara.. men jag vill inte göra nått annat än att bara vara heller.. jag kanske saknar min tv - vem vet? Kanske kan jag få kasper att koppla in Wiit och spela lite sånt, eller så kan han koppla in ps2an och så kan jag sjunga singstar... men det låter alldeles för jobbigt.. Kanske man bara skulle gå och lägga sig? :P Eller så tar jag ett avbrott av allt och fortsätter på tredje boken om Stephanie Plum istället.. jag har läst den en gång, men jag skrattar lika mycket för mig själv nu andra gången. :P Kanske är det precis det som behövs just nu, lite skratt i min tråkiga pluggvardag..

Du underbara sol

Sol är underbart och mysigt, men jag klarar inte av att ligga ute i den alldeles för länge, åtminstone inte utan nått att göra..:P Så nu när min mp3 dog lagom tills att jag tänkte vända på mig ett tag och ta paus från boken så blev det inte nå lång tid som magen fick nån sol.. men så kan det vara.:) Idag provar jag min mångmönstrade bikini från lindex, I like. :) även om jag inte gillar att visa mig ute utan tröja.. men å andra sidan: Vad jag inte har i smalhet har jag iaf där så många smala fattas nått: Booobies. ;) så det så... lite positiv ska man ju ändå vara.. :)

Nu börjar jag tycka att det är dags för lunch/middag snart.. jag skiter i vilket av dom det är, bara jag får maaaat!

Ännu en dag i solskenet

20 grader i skuggan, men det blåser lite..:P Men jag tror ändå att jag ska ta med mig boken ut idag igen, men vi får se.. jag kan ju iaf säga att jag blev helt förstörd tydligen av att vara ute och sola igår, för jag sov och sov och sov inatt.. jag har nästan sovit 12 timmar, och det är inte lätt i det där överljusa sovrummet..:P

Kaninen äter papper, för det är tydligen gott, kanske är nått att testa? Pappersdieten.. Nä, nu känner jag bara att jag flummar på, men det beror nog mest på att jag är både trött och hungrig...

Körslaget

Tittar på körslaget just nu, vem tycker ni ska vinna av Brolle och Cans? Jag är kluven.. efter första låten tyckte jasg att det var Brolle, men efter andra låten är jag inte säker.. jag tror det spelar enorm roll hur dom sjunger den sista när folk röstar.. för cans kör lät bajs på Bohemian Rapsody med Brolles stackars solistkille lät inte så bra på Suspicious minds.. Nä, det är tur att man inte röstar. ;)

Försvunnen

Solen försvann och det blåser som bara attan ute... men det gör inte så mycket, jag har ju lapat lite sol iaf. :) Får väl se om den kommer fram något mer än för bara ett par sekunder i taget sen också. :) Nu funderar jag på att spela lite The Sims innan jag får för mig att plugga lite till.. :)

Vad hittar ni på?

Lite färg?

Ja lite färg kanske jag har fått.. men å andra sidan så har jag för första gången gått i bikini bland folk, alltså inte enbart ute på Öhn hos momma där jag springer omkring i bikini hela tiden, för där ser ingen mig.. nä, jag låg med bikini här utanför balkongen, åtminstone bikinibhn.. nu är jag stolt, hur löjligt det än kan låta så är jag överdrivet jättestolt..

Något annat pryder mig däremot, och det är kanska djupa kaninklomärken, som gör skapligt ont, men det är sånt man får ta..

Eftersom jag inte orkar knäppa kort på mini bikinisar får jag hitta åt dom på internet. :)

Från Lindex


Från H&M

Nä, nu tänker jag ta det lugnt ett tag, jag får spatt efter för lång tid i solen, men håller det i sig går jag definitivt ut ett tag till sen igen.:)

Nyvaken

Jag är nyvaken, eller sen en timme tillbaka ungefär.. det är 18 grader i skuggan och när vi har ätit frukost så ska vi ta en filt eller nått liknande och lägga oss i solen och plugga, det ska faktikst bli riktigt skönt.. kanske man ska ta med sig mp3spelaren också, bara för att liksom. ;) Jag måste ju inviga den nya bikinin, eller hur bergman? ;)

License to Wed

Vi har tittat på License to Wed nu såhär ikväll, fast i mitten tog vi en paus för Numbers.. License to Wed var rolig, men inte det bästa jag har sett, vi kan ju bara lämna det så.;) Nu funderar jag på att lägga mig i sängen och läsa lite om eknomierna igen.. åh det är sååå ospännande.. men det är ju inte alltför långt till tentan, och det är väl lika bra att läsa skiten.. Hoppas att det kommer lite mer intressanta saker iaf än vad det har gjort hittills i de 30 sidorna jag läst;)

Godnatt

Ingen anna

Nä, det är inte lätt med mycket släkt.. vi får se om Anna har tid med oss nån annan dag i helgen istället.:P men då tror jag att det är dags att få igång grillen snart så att vi kan grilla kotletter oc hrevben och köttbullar.. det fanns ett par stackare kvar i kylen, så dom fick följa med.:P

Skavsår stora som..

Halva min vänstra lilltå har muterat till ett skavsår.. och det svider och gör ont som satan.. Med detta sagt kan jag också säga att jag inte tror att jag tänker sätta på mig ett par skor förrän på måndag igen när jag måste cykla på föreläsning..

Tror att Anna kommer hit nu istället, och är med när vi grillar. :) Kanske vi kan spela lite kubb också (du skulle ha varit här Bergman :D ) Så jag sitter och smuttar på en Smirnoff Ice.. höll förresten på att glömma korthållaren inne på systemet, det hade inte varit någe bra alls det må jag säga.. körkortet och kontokortet och kårlegen, nä det hade varit mycket lite lyckat..:P

Bidde ingen fika

Det  bidde ingen fika med Anna, men vi ska antagligen träffas sen idag :) Istället har vi hunnit in i domkyrkan, helga trefaldighetskyrkan och så har vi ätit en korv och hälsat på studentstaden och gett dom en kompletteringslista till besiktningsprotokollet på lägenheten..

Föreläsningen idag var jättespännande, om antisemitism och rasism.. jag satt och lyssnade så koncentrerat att jag till och med glömde bort att anteckna ibland... :P

Ingen morgonmänniska

Är det något jag inte är så är det morgonmänniska... jag avskyr mornar.. nä fy.. nu ska vi strax åka till skolan, och sen ska vi ut på stan och träffa Anna, som är i Uppsala i helgen :)

Vad ska ni göra idag?

Skamset?

Det blev fler betapet med bergman.. fyyyy oss.. men nu ska jag iaf sova.:)
Godnatt!

Såklart

Såklart valde jag the Sims istället för att plugga.. Fy Maria.. Men å andra sidan får man ju tänka sig som så att amerikas och europas ekonomiska historia inte är alltför upphetsande, dock går det säkert hyperbra att somna till.. kanske måste läsa nån sida sen ändå då? :P

Nu spelar vi en godnatt-betapet med Bergman, och sen är det verkligen godnatt.. Morgondagens föreläsning handlar om antisemitism och rasism, och jag tycker att det ska bli skitspännande. :D Och eftersom vi ska cykla till skolan är det bäst att vara utvilad. ;)

Stupa i säng eller lite the Sims2?

Jag är såååå trött.. vi har varit ute och cyklat ikväll.. Jag hatar att cykla.. iaf så skulle vi ta reda på om det var lättsamt att ta sig till skolan här hemifrån (vad konstigt det känns att säga hem om den här lägenheten ;P ) och det var fantastiskt lätt, tog väl ca 10-15 minuter.. sen att jag är en mkt ovan cyklare med världens sämsta kondis behövde det kanske inte pratas så högt om. :P Det var iaf jobbigt med massa uppförsbackar och grejer, men skit samma.. imorrn ska vi iaf cykla.. bra mkt billigare än den förbaskat dyra bussen.. jag får låna kaspers pakethållare till min handväska..:P Jag skulle nog behöva en tantcykel...

Antingen ska jag gå och lägga mig nu, eller så ska jag spela lite the sims.. Går jag och lägger mig kan jag ju läsa ett par rader i boken.. hmm.. gissa vad det lutar mot? ;)

Får vänta

Ni får vänta till imorrn på att få se bikinibilder, jag orkar inte fixa det just nu.. :P Jag tittar på spårlöst och gråter ögonen ur mig.. Sen har jag helt plötsligt och mycket oförhappandes fått en huvudroll i ett spex som skulle spelas nu i slutet på maj.. Det är bara ifall jag får jobb som det kan ställa till för den rollen, men det märks väl. ;P

Innan jag orkar

Innan jag orkar knäppa kort på bikinisarna kan ni ju få se den fina klänningen som jag fick av min mamma nu när hon var och hälsade på. :)

image64

Bikiniköp

Jag tänkte knäppa kort på mina fynd och lägga ut senare idag, men vi får väl se när jag orkar det.;)

Bikinijakt

Nu ska vi ut på stan på bikinijakt.. Av nån konstig anledning var det inte svårt att få Kasper att följa med den här ggn, vad kan det bero på tro? ;)

Sovdags

Nu är det nog sovdags.. för imorrn bitti måste vi ju jaga målare igen. :P Sen efter det ska vi nog åka in på stan och leta en bikini åt mig tror jag.. Hoppas jag hittar nån.. det måste ju vara det som är nackdelen med att ha större storlekar på bhar och sånt: Dom flersta som passar brukar vara så fula. :( Så bara för att jag har stora tuttar ska jag straffas med en ful bh? Not nice..

Nä.. Hoppas att farbror målaren har den tapet som vi vill ha, annars får vi ta den andra.. ;P

Riktig familjeidyll? Kasper och Freja spelar WoW ;P
image63

Godnatt!

Kaninmotion

Motionerat idag med kaninen.. eller.. hon har motionerat och vi har mest stått och skrattat åt henne.. ;) Hon får sånna härliga krumbukter ibland och sprätter runt.. men hon hade det kul ute på gräsmattan. :)

image61

image62

Att göra ingenting

Om att göra ingenting är en konst, så är jag bäst på den.. :P eller åtminstone är jag bäst på att göra oviktiga saker när det finns viktigare saker att göra.. faktiskt.. Jag måste plugga, och det gör jag inte.. vi skulle kunnat packa upp mer, men det gör vi inte..  och jag skulle kunna laga mat, och det gör jag inte.. utan jag spelar betapet med Kasper.. men vi har ju tvättat iaf. ;)

När omgången är slut ska vi laga mat, så det så;) Jag tror att vi ska göra hamburgare, men göra dom själva.. och det kommer säkert att ta tid. :P

Tvättmaskinshysteri?

Idag har vi ställt i ordning badrummet som nu är kartongfritt. :D Dessutom har vi gått de långa (max) 20 metrarna till tvättstugan och stoppat i 2 maskiner... 2! Hör ni hur fantastiskt det låter? :P Men det blir säkert mer tvätt innan veckan är slut, för det brukar poppa upp smutstvätt här och där av nån konstig anledning... :)


Mysmusik

Hinder - Lips of an angel



Annars gillar jag den här. :)
Magdi Rúzsa - Unsubstantial blues


Att välja eller inte välja tapet..

Imorse spratt jag (eller inte..) upp ur sängen klockan 7 för att knalla till målaren och be om nya tapeter.. och så bidde det.. vi fick med oss en katalog hem.. och nu har luften gått ur mig.. Gud vad mycket fula tapeter det finns i vårt avlånga land.. Å andra sidan har vi hittat dom vi vill ha.. tror vi.. det roligaste ska bli imorrn när vi ska tillbaka och tala om vad vi vill ha när vi får säga: Jo, den här sidan som är utriven, finns inte den tapeten att välja på? Vi skulle vilja se den lite tydligare.. Färgen (som det ser ut på den utrvina sidan) är mörkrosa, och det var faktiskt inte jag som först sa: Den vill jag ha, utan det var kasper..:) Men jag är nöjd.. jag vill ha färg i sovrummet.. finns inte den rosa så kommer vi att ta blått (fööööörlåt Bergman ;)  ).. och i arbetsrummet, eller sovrum1 som dom så fint kallar det ska vi ha en obeskrivlig tapet som kanske kan ses som psykadelisk men som vi tror kommer att bli jättefin när den kommer upp. :D

Nä, nu har jag varit tråkig beskrivare länge nog.. Nu vill jag ha frukost!

fantastiskt ospännande

Ekonomisk historia - Amerika och Europa.. Jag tror till och med att den är tråkigare än den låter..

Nu är jag trött - Godnatt

jag som nästan hade lärt mig

Jag insåg helt plötsligt att jag inte hade nått bröd tills imorrn.. utan frukost blir jag Mariamonstret, så vi insåg snabbt att det gällde att ta sig till ICA.. men eftersom det var mitt i House så fick det vänta.. och det gjorde inget.. Ica här är öppet till 23.30 så det var ingen panik direkt.. Dessutom var det härligt med en liten promenad.. Så nu har jag en ny affär att lära mig, jag som nästan hade lärt mig var saker och ting var i det gamla.. :S

Idag blev kaninen 4 månader också.. så vi firade med lite äpple.. När man inte blir så gammal så tycker jag att man kan få fira sina månadsdagar istället. :) Äpple var iaf hur smaskens som helst och hon slickade sig om munnen konstant.. inte konstigt med tanke på det enorma hårsvall som pryder hennes huvud.. sliskigt äpple i skägget kanske inte är det bästa. :)


Jag börjar bli trött.. men jag tror jag måste inviga bäddsoffan med en bok, den är ju faktiskt mest köpt som nått man kan sitta och plugga i.. borta från tvn (som nu ändå inte är nå roligt att titta på) och inte precis vid skrivbordet för då är det ju så svårt att hålla fingrarna borta från datorn.. Dessutom står den så bra precis mittemot Kaspers dator så man kan titta på film och mysa i den också..:)


House

Om en timme är det House.. Åmtinstone tror jag det... Och det är ju kul, för vi har ju faktikst 4an.. tur att vi inte var vana vid ett par kanaler iaf, eller hur? ;P

Lite tröstnings- och jubelmat

Jag bjöd Kasper på lyxsushi idag, enbart för att trösta honom för att han inte klarade tentan.. han bjöd mig också på mat, inte lika dyrt dock, utan jag fick nuggets från max.. men jag hade blivit sur om han hade köpt sushi till mig, för det äter jag inte..;P Nu spelar jag betapet med Bergman, och dricker min chokladmilkshake.. Vi sitter i spelrummet valrossen, och nu känner jag mig som en sån.. för.. jag är myyyyycket mycket mätt..

Jag måste ju faktiskt få återberätta Kaspers nya ordspråk som kom ut ur truten på honom när det faktiskt var ett trafikljus som visade grönt idag:
Damma mig långsamt och hosta.. Det kanske bara är jag som har jättedålig humor, men jag tyckte att det var skitkul. :)


Första tentan

Jag fick godkänt på min tenta! Det är första tentan som jag helt klarat på första försöket, förutom hemtentorna i höstas, men det var ju inte så noga... Inte var det med en jättemarginal, men ändå.. jag är så glad nu så det finns inte.. Nu kan jag koncentrera mig på nästa tenta som är om nästan precis en månad, den 5 juni... Nu fattas det bara att jag får jobb, så blir ju allt bra sen. :D

Världens uppvaknande

Ca halv 9 ringde det som satan på dörren.. där står tydligen världens största vaktmästare..:P Nä, riktigt så illa var det inte.. men en vaktmästare stog och ringde på där i morse så Kasper rent flög upp ur sängen.. Nu har vi fungerande eluttag i sovrummet och skyddet i badrummet för alla kablar är helt.. dessutom fick vi en ny korg till städskåpet.. resten skulle han komma och ta itu med nästa vecka, och imorrn ska vi kliva upp jäääättetidigt och knalla iväg och prata med målarna/tapetserarna och få både sovrummet och arbetsrummet omtapetserat.. antagligen iaf, det berodde lite på hur gamla tapeterna var, men jag kan tänka mig att dom inte är i det nyaste laget.. i sånna fall ska vi iaf byta tapetfärg i sovrummet för just nu är det väldigt vitt och ljust när solen lyser in på morgonen...

Idag ska vi till Ikea och köpa en golvläslampa.. sen på eftermiddagen ska vi nog hämta tentorna också, det skulle gå att göra från 15 tror jag det stod i mailet.. kanske bäst att anmäla sig till omtentan utifall att sådär.. Äh.. det märks..

Vad ska ni göra idag då?

Slapp kväll

Nä.. ikväll har vi nog inte gjort nånting.. Vlket kanske är ganska dumt.. men ändå.. lite lungt måste man ju få ta det ibland, eller hur? Nu funderar jag allvarligt på att lägga mig snart.. det blir lätt så när man inte har nån TV.. Imorrn har det gått en vecka sen jag var på Gröna Lund på arbetsintervju.. så inom en vecka borde jag få veta... Men nu är det Godnatt

lägenhetsbilder +vårbild

På min bilddagbok kan ni se bilderna i nya lägenheten.. Den är fruktansvärt ostädad, men det är iaf sådär som lägenheten ser ut just nu. .:P Det blir säkert nya bilder sen när vi packat upp allt, eller iaf lite till. ;)

En vårbild måste jag väl iaf kunna lägga ut.. och det får bli en grillbild, för det visar ju hur varmt och mysigt vi har det just nu :)

image69

Imorrn tror jag att vi måste köpa lite fiskelina så vi kan sätta upp lite tavlor här. ;)


Undrar var..

Jag undrar i vilken låda våra plåster ligger, för jag är inte säker på att jag kommer nå långt annars imorrn med mina skavsår.. :S Men det märks.. Jag är trött nu och tänker sova, ovanligt tidigt för att vara mig, men så kan det bero på att vi inte har nästan några tvkanaler alls här upptäckte vi.. :P

Imorrn är det en föreläsning om Tyskland, hoppas att den är spännande. :D

Godnatt


Skavsår

Jag tror att jag har skavsår överallt på fötterna.. det resulterar i att det inte går sådär jättebra att ha skor på sig, vilket resulterar i att Kasper spurar ner till förrådet själv med kartonger.. Fast, så synd om honom är det inte, jag har sprungit ett par varv dit ner jag också, tills det gjorde för ont i foten..:P

Idag riktades tydligen in på arbetsrummet... så där ser det skapligt okej ut nu..  men jag ska se till att det kommer några tavlor, och så måste det ändå städas lite.. men skitsamma.. Byta lampa ska vi göra också.. Hur som helst har vi säkert packat upp 5 boklådor.. Skrämmande vad tunga böcker är, för så mycket har vi inte, det blev inte ens 2 fulla bokhyllor.;) Dessutom är det nästan bara kurslitteratur i den ena.. :P Usch.. Dags att börja läsa också snart.. börjar väl imorrn när skolan börjar igen också.. Då försvinner det flera uppackningstimmar.. synd.. fast bra ändå.;)

I flyttagen

Vi flyttar och vi flyttar.. Idag har min mamma och min lillebror åkt hem igen, och lämnat mig och Kasper åt vårt öde tillsammans med en hel jävla hög med flyttlådor..Så det är vad vår dag kommer att fyllas med, att plocka upp en massa saker.. Och flytta ut en massa till förrådet.. Hör ni det underbara ordet; förråd!? Det finns ett förråd, och det är inte så litet heller, så det ryms en massa.. Julsakerna kan få komma ut ur lägenheten. :D

Men vi ha iaf fått upp datorerna, så lite kontakt med omvärlden finns nu iaf. :D och så ska vi nog försöka få igång TVn sen också.. När vi har fått lite mer ordning på oss ska vi se glada ut och ta lite kort och lägga ut också, men det fick vänta just nu.:D

flyttpackning/städning

Fy attan så tråkigt det är att packa och städa.. vi har inte gjort nått annat idag..:P Men nu börjar det se okej ut.. och det är så svårt att tro att det är imorrn som vi får hämta nycklar och allt sånt.. :D rena rama lyckan. :D Igår hann vi faktiskt ut och se på  en majbrasa som låg precis här bredvid, en jäkla stor en.. men det var en himla snabbis innan vi gick hem och städade igen, men det var skönt med lite luft. :)

Idag blir det mango-curry-biffar och rotmos på rödbetor, potatis, sötpotatis och morötter.. :) Så gott.. och bara därför blev jag jättehungrig. ;)