Vintern är borta nu

I onsdags morse


Igår


Idag


Så, nu är slasket borta iaf. Tack och lov!

Nej!

Carola är jurymedlem i idol. Blä.... Hon och Johan. Mina 2 ickefavoriter i artistsverige.

Fast hon var ganska rolig att spela.;P




Update:
Hmm.. Hon verkade bra mycket trevligare och mindre lullig nu än andra gånger jag sett henne...
Iaf så kan jag ju säga: Heja Kevin och Robin! UT MED JOHAN!

Julmysigt

Nu har jag börjat spela julmusik. Även fast jag vet en viss person som har spelat det i flera veckor, hon är en liten julälva hela hon. :P Försöker motivera mig själv till att sätta upp gardiner och stjärnor och ljusstakar men eftersom jag kommer att måsta göra det själv känns det inte så kul. :P Speciellt inte i vardagsrummet där det är jättestort fönster. Där måste jag dessutom nåla upp gardinerna så dom inte släpar i golver. Det måste jag nog göra överallt iofs. Nu blev det ännu jobbigare.

Idag: Julpynt
Imorrn: Julmarknad inne på stan
Söndag: Bockinvigning i Gävle hos julälvan ;P

Så det är nog bra att julstämningen börjar infinna sig.

Förbaskade manick

Jag tror att Wii fit har nått emot mig. Den påstår att jag bara går upp och upp. :P Taskigt av den säger jag. Den är säkert sur bara för att man måste stå på den. Hur som helst så´har jag tränat duktigt och sett skitdum ut på vardagsrumsgolvet. Tack och lov är det ju bara Kasper här annars och han skulle ju se minst lika dum ut han så det gjorde ju inte så mycket.

Nu ska jag iaf gå och lägga mig med min spännande historiebok.. Undrar om jag borde ställa klocka imorgon så jag kan ta mig iväg till biblioteket och hämta den där jävla boken nu då. :S

Typiskt

När jag ändå tog mig i väg i slasket så stängde bibliotekets magasin vid 16, och jag frågade om jag fick gå dit vid 16.15.. så nu måste jag antagligen dit imorrn igen.. Eller, antagligen och antagligen, jag måste dit igen, imorrn eller i början på nästa vecka. Är nog smartast att ta det imorrn... Men det lät så jobbigt.. Speciellt med tanke på hur blöt jag var om fötterna när jag kom hem idag. En av böckerna stirrar på mig också. Men först ska vi göra falafelwraps till middag. Gott. :D

Otroligt

Fast man inte tror att det går så kan man bli blötare om fötterna.. Jösses. Jag gör fotspår nu på golvet.:P

Tur att det töar

Igår var det multimycket snö på backen och på vägarna. Idag, not so much. Här  bredvid lägenheten syns gräset nu.:P Tänkte ta lite bildbevis sen och lägga upp. ;) Så imorse när vi tog bilen till akademiska gick det bra att köra, inte ett dugg halt iaf. :) Kvar på dagens to-do-list är ett gruppmöte och tillbakalämning av böcker på ILU's bibliotek. Ska säkert låna nya också.:P Bra va? Kasper är fortfarande lite öm, och lite smågnällig. Men det får han vara.

Vad har alla andra för sig idag då?

Alla har PMS

Jag tror banne mig att alla hade PMS i Grey's anatomy idag. Jösses, vilka surpuppor. Nu ska jag iaf sätta mig och läsa ett tag och sen tror jag att herr groggy ville sova. Imorrn ska vi tillbaka till akademiska för han ska skrivas över till vuxenavdelningen. Ja, även fast han är 20. :P Och så ska vi på skolan för ett extra gruppmöte som vi bestämt, men vi får väl se om vi hinner det. Det bör vi dock göra. Konstigt vore det annars. En undersökning + överflyttning bör väl inte ta från 10.00-14.00? Ja just det. Måste läsa ett till PM innan gruppmötet också... Ajaj.. Mer saker att göra.:P

En inte-så-piggis

Kasper är ganska hängig. Av en god anledning.:P så idag går ut på att ta det ganska så lugnt. Jag tror inte heller att det kommer att bli nått av att gå den andra halvan av ljuspromenaden i stan eftersom det är ganska halt ute och det vore ju dumt om han flaxade runt för mycket och rev upp såret. Så det blir lugnt, får se om Fredrik tittar förbi eller inte.

Gårdagen

Igår bloggade jag inte alls. Varför? Jo för att jag var på Akademiska sjukhuset med Kasper när han opererade bort en port under armen. Vi åkte vid 7, eller skulle ha gjort, men eftersom det är massa snö så hade en buss kört av vägen och därför fick vi åka 7.30. Och sen gick vi från universitetet till sjukhuset. Kasper hade inte ätit nått sen i måndags kväll och vi trodde att han skulle opereras på morgonen. Så var inte fallet. Jag hann på lektion på universitetet också innan han opererades vid 14.30. Det tog typ en timme men sen skulle han ju kvickna till också. så vi var väl hemma vid 20.30 eller nått sånt. Taxi var iaf snabbare än bussen. Hans mamma var med också, hon har precis åkt. Så nu är allt som vanligt igen förutom att han är lite groggy fortfarande.:P

Strömmen tillbaka

Strömmen kom tillbaka lagom tills att jag ska gå och lägga mig. Men bra är det. Då kan mobilen laddas och jag kan läsa PM. Great. :)

Godnatt

Strömavbrott i Flogsta. Så vi

MMS

Strömavbrott i Flogsta. Så vi spelar schack. Dumt när man har saker som ska läsas till imorn på datorn.. Mycket dumt. :P hoppas den kommer tillbaka innan det är dags att sova.


Långsam dag

Jag har kollat igenom böckerna.. och jag har spelat spel.. och nu väntar jag på mat. Spännande dag, eller hur? Ska läsa igenom alla andras PM också så jag är beredd imorrn om det blir så att jag kommer till lektionen. Dumt att vara oförberedd annars.

Gud så löjligt

Det låter verkligen skitlöjligt att få träningsvärk av ett tvspel, men det fick jag iaf. Vilket ju är bra eftersom det faktiskt betyder att det hjälper, och snart kanske den tycker att jag är mindre fet, vem vet? :P Man låser upp en massa nya övningar ju längre man håller på, och nyss låste jag upp boxning. Det var verkligen skitjobbigt... Det ska jag absolut fortsätta med. :)

Batterierna till mitt tangentbord och min råtta är på laddning, så jag har snott Kaspers dator innan jag ska sätta mig och titta på böckerna. Det låter inte lika roligt som att fortsätta spela, men en paus i spelning är ju alltid bra.:)  14 böcker ska jag kolla igenom.. tjoho vad ospännande det lät..

Vad ska alla ni andra göra idag?

Över hela golvet

Inne i vårt arbetsrum/kontor ser det nu ut som ett bombnedslag. Eller, det har det gjort sen igår kväll. På golvet ligger nämligen nu mina uppsatsböcker i högar om årtionden. Imorgon ska jag ta itu med att titta vilka jag vill ha kvar, vilka jag ska lämna tillbaka och vilka nya jag ska låna istället. Visst låter det väl superspännande va?

Nu är det iaf godnatt som gäller, och jag är trött. Wii Fit är skitkul och jag är nöjd med vartenda korvöre vi lagt på grejen. :)

Julklappsutmanad

Jag har blivit utmanad av Viktoriae!
En julönskelista.. nått som alltid är skitsvårt.:P

Tre hårda klappar:

1. Våffeljärn (ett dubbelt)
2. Inspelningsbar dvd med hårddisk
3. En extern hårddisk

Tre mjuka klappar:

1. Pengar
2. Påslakansset
3. Kläder

Tre viktiga klappar:
1. Att familjen firar jul tillsammans
2. Att Kasper kanske kan komma på nyår  
3. Snö är viktigt på julafton. :)

Jag utmanar!
Den som vill, men kommentera då, det är alltid bra att se vad andra önskar sig så man får lite tips själv.;)

Den kallade mig för tjockis

Jag och Kasper har köpt en gemensam julklapp idag. Wii fit. Det första manicken gjorde var att kalla mig fet. Det måste vara en ny lägstanivå: Att bli kallad fet av ett tvspel. Hur som helst är det skitkul iaf :)

Jag blev utmanad i en önskelista förut, jag ska tänka lite mer på den så återkommer jag.;P

Usch

Så det snöar..

Ingen promenad

Vi hade planerat att ta andra halvan av ljusslingan genom staden ikväll, men vi valde bort det pga mindre bussförbindelser. Tur det, för nu snöar det rejält, och det vore inte skoj att gå ut nu faktiskt. istället spelar kasper final fantasy X och jag tittar väl mest på om jag ska vara ärlig.:P

Här är iaf lite bilder från i torsdags när vi var ute på första halvan av ljuspromenaden. Klicka på bilderna för att göra dem större.
        

Ett troll

Just nu sitter jag och kramas med ett litet pussigt troll.:P Kasper håller på att isolera buren med en fleecefilt så kaninen sitter här hos mig mot min axel och hon slickas och myser jättemycket.:)

Bloggbloggblogg

Följ min blogg med bloglovin

Det ska tydligen vara för att styra bloggen själv med bloglovin. :P

Nämen!?

Titta vad som mötte mig när jag drog upp persiennerna/gardinerna i morse!



Jösses. Igår var det ju bara lite snö. Apropå igår så hörde jag att Anna åkte ut ur idol. Jag hörde det, inte såg, på grund av att jag somnade i soffan vid 22.15 med världens huvudvärk. Där sov jag också genom numbers och kasper väckte mig närmare 1 sa han och så gick jag och la mig på riktigt och sov till 9. Kan det vara så att jag behövde sova lite? Huvudvärken är iaf puts väck och jag känner mig mycket mycket bättre. Snön gjorde mig lugn också, nått som jag tror att jag aldrig nånsin har varit med om.:P Tror ni kaninen vill ut och hoppa? Nä, inte jag heller.

Oväntat givande

3 timmarsrundvandringen visade sig innefatta 2 bibliotek + en fikapaus (30 spänn för en kaka och en läsk, hutlöst) och var oväntat givande, jag lärde mig en hel del om Carolina Rediviva som ändå är ett onödigt krångligt bibliotek med en öppen samling och en massa beställningsmaterial och en hel hög med referensböcker som man får sitta alldeles tyst där inne och läsa. Ojoj.

De senaste timmarna har jag dock bara halvsovit på soffan. Jag känner mig hängig och nu är jag dessutom jättehungrig. Usch då.

Sååå skönt

Vi har precis kommit hem efter en stadsvandring. Dom har tema ljus här i november insåg vi idag, och så gick vi hälften av 20 ställen och tittade och knäppte kort. Korten däremot kommer inte upp idag, för jag håller på att somna och vill gå och lägga mig. Imorrn har vi nämligen en 3timmars biblioteksvisning som vi ska gå på. Den är obligatorisk, så det är bara att pallra sig dit till klockan 9, även om jag hellre skulle sova faktiskt. :P Men, iaf så säger jag därför nu godnatt. ;)

Alles

Jaha.. Lite tomt blev det på en gång. Jag lämnade ifrån mig nyckeln, och hade min sista lektion fram till 3. Nu är det iofs väldigt skönt att vara hemma och jag är ganska trött, men det kommer ändå att kännas konstigt att inte åka dit varje dag. Nåja, jag har ju uppsatsen att tänka på iaf. ;P

vilken vy, eller hur? Nu är ja

MMS

vilken vy, eller hur? Nu är jag på väg till min sista praktikdag. Önska mig lycka till.


Mysigt


What an afternoon

Jösses. Tråkmetodiklektion, som ändå faktiskt tog slut nån gång. Efter det gick vi på Karin Boyebiblioteket och letade böcker åt Kaspers uppsats. Sen har vi handlat bullar på ica tills imorrn och jag har köpt pepparkaksdeg. Åh, så gott. :D

Vård av sjukt barn

Min handledare var tydligen hemma för vård av sjukt barn idag. så jag höll i en svenskalektion i morse men nu är jag hemma igen för att plugga på lite innan metodövningen sen. men jag är lite pjutt eftersom jag klev upp 7 för att hålla i en 40minuterslektion innan jag åkte hem. Jaja. Det är ju iaf 40 minuter. :P

Ska börja ta itu med uppsats/litteraturläsning/forskningsläge sen också. När jag orkar.

20 böcker

Jag räknade ut nu att vi har lånat 20 böcker tillsammans Kasper och jag. Då har jag lånat vissa av dem från skolan jag är på och ska fråga om jag får låna den eleverna jag har nu håller på med också. Det vore superbra kan jag säga.:)

Nu ska jag sätta mig och läsa PM som de andra i gruppen har skrivit, och sen om 3 timmar blir det House. Om det inte snöar kanske jag ska gå och köpa fika också till mina elever tills på torsdag.

Måste undersöka

Om det finns nån med min dåliga humor...

Visste ni att dom håller på och bygger ut vita huset?
Med en
Svart Barack!

Hahahahaha! Den är ännu roligare om man är trött.:P

Kopiatortrollen är tillbaka!

För ett par veckor sen hade jag en fight med praktikskolans kopiatorer, som jag till slut vann. Idag var vi på ILU:s bibliotek för att leta material till uppsatserna (det slutade med väldigt många böcker). Jag hittade en lärarpärm med bra övnningar ss jag tänkte använda på torsdag. Hur som helst skulle jag kopiera, och först var jag tvungen att köpa ett kopieringskort, och det gick super fram tills att jag skulle fylla på kortet.:P Då vägrade apparaten ta emot pengar, men det gick till slut. Sen vid kopieringen funkade såklart inte en maskin ens en gång, utan vi var tvungna att plocka isär den och ta bort alla papper innan den startade. Men till slut så fick jag med mig mina 3 kopior och var nöjd med det.;)

Ikväll blir lugnt. Kanske ska jag börja läsa nån av böckerna, jag vet inte.:P

Superspännande kväll

Jag har letat läromedel till min uppsats. Superspännande va? :P Å andra sidan så har jag nästan klart allt också och behöver bara hitta åt det på ILU:s bibliotek imorgon. Nu blir det godnatt innan jag måste upp imorrn för att åka på praktiken. Ojoj.

Godnatt!

Jag saknar

De fina höstdagarna som var för bara ett tag sen. Nu är det bara kallt och otrevligt hela tiden. :(



Och såhär vill jag göra åt det vädret som är nu


Trött i huvudet

Efter en eftermiddag full med diskussioner och dessutom ett biblioteksbesök som inte ledde till ett dugg är vi hemma. Dags för matlagning och PMskrivning. Läskigt säger jag.:P Jag har inte alls lust med nått sånt utan vill hellre slappna av och bara vara ett tag. Men så är det inte. Livet ska inte vara lätt jämt.

Igen kan jag säga grattis på födelsedagen mamma. Och jag hoppas att smörgåstårtan var god. :)

Grattis mamsen

Idag fyller min mamma år. Grattis. :)


Halva dagen

Sådär. Halva dagen har gått. Bara metodövning kvar med fotnotsdiskussion. Låter förhimla spännande va? Ska se till att få något i mig matmässigt också. Annars blir det en grinig Maria istället för en trevlig Maria. Jaja.. hur som helst.

Lite småraggning sådär. ;P

Centimetrarna rinner av mig tydligen. 8 st närmare bestämt sen vi började träna på gym för lite mer än 2 månader sen. Acceptabelt säger jag.;) Och som fattig student har jag ju inte råd med så mycket kläder.. eller lust för den delen, men med lite presentkort så kan ju allt förbättras eller hur.;P
Nu ska jag bara vara snorjobbig och skriva de här två länkarna. Registrera er och skaffa ihop 100 poäng så är ni aktiva. Ska tydligen vara väldigt lätt att få poäng på de här två. ;P


Gratismode

Gratissajt

Min glädjekälla

Jag vet inte om jag skrev om magneterna jag köpte för ett tag sen, men jag älskar dem. De får mig att le varje morgon. :)




Maria: den trevliga

Jag är trevlig. Jag hjälpte en dam i tvättstugan iom att jag slängde i hennes tvätt i maskinen när hon hade bråttom iväg för en stund. Det är ju det jag alltid har sagt: Jag är trevlig!

Konsten att: Hålla matbudgeten?

Jösses. en vecka till med mathandling. Ett tag skrev vi matsedel för veckan, smart. Gör det! Vi klarar oss undan med ungefär 100-200 kronor mindre i veckan om vi har planerat vad vi ska äta innan. Dessutom äter vi mindre skräpmat då också för maten är framtagen och redo att göras något åt. Smart va? Det ska vi börja med igen.

Hmm. Jag tror att jag har smittat Kasper, han går omkring här och låter som mig. Hoppas han inte smittar tillbaka allt igen nu när jag börjar må mer okej. Jag låter iaf inte som om jag är i målbrottet längre. Alltid positivt. Hoppas hoppas att han inte smittar, det vore onödigt. Hör du det kasper? Onödigt!

Och det är ju ändå tanken som räknas

Tanken var att jag skulle gymma arslet av mig, precis som förra veckan. Det tyckte inte kroppen, så det blev ett kort gymmande, men det är ju ändå tanken som räknas.
När vi kom hem såg jag att det fanns en maskin ledig, sprintade in, hämtade en påse med smutstvätt och mot tvättstugan, lagom tills att en annan stoppar i sin tvätt, men det är ju ändå tanken som räknas.

Dags igen

Hur man än försöker så finns det alltid en tid då det är dags att gå och lägga sig.:P Och det är nu. Jag är skittrött och jag ska hämta Kasper imorrn vid bussen och mår han okej ska vi gymma/badmintona. Han började tydligen bli sjuk han med. :S så vi får se, det som händer händer, så det så.

Godnatt!

Varför?

Varför är det alltid så att man är ensam när man kommer till ett svårt ställe i ett spel?

....

Host host host.

Och så  lite snörvel på det.

En normal natts sömn?

Jag somnade vid 4 när jag lade ifrån mig boken. Och vaknade för ett litet tag sen när Kasper ringde. Först nu slår det mig att jag faktiskt sovit i 7 timmar och att jag inte är så trött som jag tyckte att jag borde vara.:P Nu ska jag försöka ta mig i kragen och äta frukost och sen vet jag inte vad jag ska göra faktiskt.:P Kul va?

Vad gör ni såhär i helgen?

Refräng?

Kanske är det dags att tänka på refrängen och gå och lägga sig nu? Ja, kanske det. :P Men vi får se. Jag kanske spelar tvspel ett tag istället. om jag orkar starta det så.:P

Inte hans grej

Jag står fast. Johan bör åka hem. Skit i om han har sjungit okej i 2 veckor, det lät skit och alla andra är bättre. Punkt!

Jag undrar...

... Är det inte dags för Johan att lämna idol nu?

Johan Palm. Foto: Daniel Ohlsson/TV4

Herre jösses

Jag har så tråkigt så jag funderar på att antingen ställa mig och diska eller gå och kolla om det finns nån ledig tvättmaskin. Hjälp! Måste nog spela nått spel tror jag.:P

Titta så mysigt

Här kan man vinna ett sånt här mysigt vinterpaket med choklad, ljus, te och två dekorationshjärtan.


hmmm?

Läs den här artikeln. Ibland kan man ju fundera...:P


Nu blir jag nervös

Lasagnen står i mikron. Och mikron gnäller.. gnisslar.. hjälp? Tänk om den äter upp mig? Gräsänka är jag också, så det skulle ju vara typiskt att jag blir uppäten av en mikro bara därför. Varför skulle nånting hända om jag skulle kunna få hjälp? :P

Ikväll, eller ja snarare fram till söndag, blir en myshelg. Med glass, och med tv-spel och How I met your mother. Jag ska nog hålla mig sysselsatt.. Lite skolsaker har jag att göra också. så det ska jag väl ta itu med innan helgen är över också. Annars har jag ju hela söndan på mig till det. ;) Men nu ska jag äta lunch innan min mage skriker på mig. Om inte annat gör ju mikron det. Nu piper den stup i kvarten också för att den är klar men jag har inte hämtat maten.. Surjävel. :P

Sååååååhäääääär

Det är sååååååhäääääär (mäter upp med armarna) jobbigt att plugga med näsa, hals och huvud tjockt av förkylning. Annars också iofs. Tack och lov för How I met your mother!

Praktikhelg

Usch vad jag mår dåligt. Jag hostar och nyser och fryser. Men imorrn har jag ingen praktik iaf, vi bestämde att jag slapp gå på en 40minuters svenskalektion som jag hade hunnit på efter universitetet. Känns ganska skönt. :) Hoppas att en skapligt lugn helg ger mig vad jag behöver. Jag blir gräsänka imorrn mitt på dagen då kasper ska till Ludvika på whiskeyprovning. Och jag ska bara myyyyysa här hemma tror jag. :) Ska bli ganska skönt. Ibland behöver man lite "semester" från varandra och då är en helg alldeles lagom. Jag kommer inte att låta lika glad under jul, för då är han dessutom i Danmark. :(

Jaja.. Det kommer sen. Nu ska jag bara ta det lugnt ett tag och försöka få bort min hosta.

Slutpremiärat

Inga kort tog jag. Men roligt har jag haft det. Halsen tog en hostpaus också på ca 1,5 timme. Det var snällt av den att inte störa andra. Annars har jag mest suttit och nypt mig i fingret för att inte nysa. Nu ska jag spela lite tv-spel och sen ska jag se på Grey's :D Hur ser er kväll ut?

Tror det bryter ut

Jag tror att det håller på att bryta ut på riktigt nu. Ont i huvudet, ont i kroppen, ont i halsen, hostig, nysig och snorig. Ipren, halstabletter och näspray är mina bästa vänner och dom ska få hälsa på mig innan vi åker på spexet. Men först. Korv och bulgur till middag. Sen får vi hoppas på att det finns några biljetter att köpa när vi kommer fram så vi får kika på den idag.:)


Vi, en kille och en dam.

Titta mamma, nu är det bara vi, en kille och en dam kvar på bussen.
Så sa en liten kille till sin mamma nyss. Gissa vem som var damen, och vem som känner sig uråldrig? Jo jag!

Nu är det snart dags att börja laga mat, trots att jag precis kom hem. För klockan 18 ska vi vara på premiär för Det Rosa Hotet på Norrlands Nation. Jag ska få se på ett spex, inte varra med. Ska bli kul.:) Mitt uppi allt så kan jag också tala om att min VFU (verksamhetsförlagd utbildning) är godkänd. Och nu är det 1 vecka och 2 dagar kvar, sen kan jag satsa på uppsatsen fullt ut.


Hoppas det var ett bra val

Egentligen skulle jag varit på universitetet idag. Men jag gav upp den idén och valde istället att spara röst och kraft tills lektionen när bedömmaren skulle komma. Jag vaknade 12, vilket inte var superbra, för jag måste åka om ca 1 timme och då måste jag vara beredd med min lektion. :S Jaja.. Det får gå som det går. Vi säger så, eller hur?

Att ligga med en ovän

Nu ska jag göra mig i ordning och sen gå och lägga mig och läsa klart de ca 10 sidorna i Forma historia som jag ska ha läst till imorrn. Blaha! Hörde ni det? Blaha! Tur att vi har lånat boken och inte köpt den, för det hade varit bortkastade 300 kr. mycket bortkastade sådana. Jaja.. Lika bra att få det gjort.

Godnatt.

Tävlar om ett läppbalsam

Hos Fröken Evans kan man vinna det här läppbalsamet. Vore bra nu under den årstid där läpparna är torra jämt.

20 minuter

20 minuters simning blev det allt som allt. Sen orkade inte min kropp mer och just nu snorar jag mer än nånsin innan.:P Fast det kanske beror på att jag är allergisk mot att börja skriva på B-uppsatsen, eller vad tror ni? Det är alltid svårast att börja, och att komma på syfte och frågeställning. Jag är dessutom sån att jag alltid brukar skriva min frågeställning på slutet, för att passa in den i uppsatsen.:P Och det får jag inte göra den här ggn. Taskigt!

En god tanke?

Tanken just nu är att vi, om nån timme sådär, ska åka och simma lite. Ska bli skönt. Jag mår iofs fortfarande inte bra, utan snörvlar och sådär, men det ska ändå bli jätteskönt att simma, och bara vara ett tag. Annars är det lektionsförberedning och massa till imorrn som ska göras. Det tar vi sen. ;P

Här ser ni hur roligt jag har

MMS

Här ser ni hur roligt jag har det idag. Planering av lektion. Dessutom mår jag riktigt dåligt samtidigt. Men. Jag överlever. ;)


Nä, nu tror jag att jag drar täcket över huvudet

Jag hostar, jag snörvlar, jag huttrar. Men nu tror jag att jag lägger till att jag går och lägger mig i det också. Ska ju ändå upp skapligt tidigt imorgon. Blä! Rent ut blä! Mamma och mormor åker hem vid 9 och sen har jag praktik hela dagen. Det låter inte som nån höjdare just nu inte.:P Hoppas att jag mår bättre imorrn.

Så less jag är

Sjuk idag med. Så jag struntade i metodövningen. Har färgat mammas hår istället. Imorse for vi dock på stan och kikade lite, bara i nån timme sådär. Hittade en rea på savann där vi köpte en hög med kläder.:P Skillnad på att göra sånt när man kan åka hem när som helst eller när man måste sitta i 2 timmar och helst bara vara tyst när man helst vill hosta och snörvla hela tiden.

En mkt trött Maria

För ca 20 minuter sen frågade jag Kasper om vi inte ville gå och sova nu. Svaret jag fick var: Va? Såhär tidigt!? Jag trodde han var knäpp eftersom klockan var 23.40... men jag hade fel..:P var bara 22.40. Men jag är supertrött och är öm i hela kroppen, snörvlar och nyser. Halsen gör ont också. Skit! Men så är det väl. Satan. Jag vill inte bli sjuk. Förhoppningsvis håller det lika länge som förra ggn. En natt.:P Peppar peppar.

Hm.. Kanske jag borde gå och lägga mig ändå. Chansen är ganska stor att jag somnar i tangentbordet annars. Jag kan åtminstone lägga mig i sängen och läsa boken. Jag försökte mig på det jag ska ha gjort tills imorrn, men jag insåg när jag kom till gammal svenska att det inte var smart att läsa när man var supertrött.:P

Ännu en

Idag tycker jag att vi har varit igång hela dagen. Jag har riktigt ont i fötterna.:P Först gymmade vi i en timme (sååå duktigt) och sen åkte vi hem och åt lunch innan vi åkte mot Gränby centrum och sen vidare mot Ikea. Sen släppte vi av Kasper och mormor hemma och så åkte mamma och jag på Ica maxi och handlade lite till imorrn. Jag kommer säkert att somna gott inatt. :P Ska se till att läsa klart uppsatsen till imorrn med och det slog mig precis att vi säkert har fler saker att göra dit också. Skit. Ska iaf på stan med mamma imorrn bitti.;P

Nöjd

Håret är klart. Jag är nöjd.;P

Godnatt

Lite smånervös

Färgen är i. Om allt blir rätt ska jag bli ljus gyllenblond med slingor i. Om det blir som förra ggn vi försökte göra mig blond så är bara utväxten färgad. Det vill säga halva håret. Och det kanske inte vore en hit.;P Så nu håller alla tummarna för att färgen är jämn. Okej?

Tror ni?

Tror ni att det blev några kort? Nä. För man fick inte knäppa kort inne på Bror Hjorts hus och sen så blev det inte så många andra kort knäppta heller.

Nu tror jag däremot att det är dags att färga mammas eller mitt hår. Vi får vällan se om det blir bra eller om jag måste köpa ny färg imorrn.;)

Bror Hjort

Nu ska vi ta och vandra mot bilen för att åka på min tremännings jobvb på Bror Hjorts hus. Sen ska vi åka hem tillnoch  taaiddag. Får väl se när vi kommer hem igen. Ska försöka ta med mig kameran iaf så att jag har några minnen att visa sen. ;)


Dagens nöjd med

Att jag hade en riktigt snyggdag idag.
Att jag har börjat att läsa uppsatsen tills på måndag.
Hela dagen har varit jättemysig.

Godnatt folket

Idag har jag haft en riktigt snyggdag, vilket är ovanligt.:P Men inga kort har jag på det. Jag får försöka minnas det iaf.:P Imorrn ska mamma och jag ut på stan och sen ska vi umgås med samma som ikväll, så det gäller att gå och lägga sig nu. Vi har spelat spel och kikat på idol och numbers under kvällen och bara haft jättetrevligt. :) Det känns faktiskt som om man är beredd att gå och lägga sig. Först ska jag däremot göra ett nytt inlägg med dagens nöjd med som jag började på förut men slutade med.;P

Godnatt

Josh Groban - To where you are


Numbers

Yes! Numbers börjar ikväll så vi ska snart sätta oss och kika på det. :D


YES!

Bye bye Lars!

Ojoj.

Igår hämtade vi mamma och mormor, jättetrevligt. :) Åkte hem och gick på lägenhetssightseeing i alla 3 rum + toa. :P Idag har vi mest varit på Ikea och Ica maxi men nu vid 17.30 ska vi möta upp mammas kusin/kusinbarn+kusinbarnssambo och äta på Java. Ska bli jättetrevligt. :) Får se om det kanske blir lite spel framför idol sen ikväll.

Vad gör alla andra i helgen då?

Mindre än 1 timme

Om mindre än 1 timme ska de vara framme. om ca 15 minuter ska vi ta och åka in mot stationen för att försöka hitta in till stationen trots ombyggnationer.. då har vi lite drygt 20 min på oss att sedan hitta dit tåget stannar, och det borde ju hinnas, tror ni inte? Det ska bli skönt med en långhelg. :)

Nuså

Nu har mamma och mormor lämnat Östersund. Om mindre än 4 timmar är dom här. :)

Fulldag

Det känns som att den här dagen har varit jättelång, även fast vi inte började förrän 10 vid engelska parken och jag var bara på en lektion på min praktik och den var 40 minuter.:P Fantastiskt, eller  hur? :P Däremot sitter huvudvärken fortfarande i irriterande nog, fast den avhjälptes med lite Ipren.

Ikväll kommer mamma och mormor. :) Så nu har vi lite städning som ska tas tag i så man vågar ta hem dom. ;P

Utmanad

Länka den (Viktoriae) som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg.

· Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.

· Utmana 7 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem.

Låt dem sen veta att de blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras blogg.

1. Jag älskar att sjunga och gör det väldigt ofta och väldigt högt (fast mest när jag är ensam hemma).
2. Jag är livrädd för spindlar/insekter
3. Jag har alltid älskat att läsa en massa böcker
4. När jag var 4 visste jag att jag ville bli lärare när jag blev stor
5. Jag kan spela tvärflöjt och gitarr hjälpligt och lite blockflöjt, munspel, keyboard och dragspel 
6. Ett tag i 7an hade jag blått hår
7. Jag var med i en revygrupp i ca 3 år.

Jag utmanar:
Marie, Marie, Evans, Emma, Sofie, Malin, Johan


Antagligen

Det är svårt att komma på trevliga rubriker. Men just nu har jag mest bara ont i huvudet och skiter i allt som har med trevligt att göra. Jag ska gå och lägga mig av 2 anledningar. 1. Jag börjar 8.30 imorrn igen, och 2. jag har ont i huvudet och mår allmänt pissigt. Imorrn är iaf säkert en lättsam dag och den lektion jag ska hålla kommer att innehålla redovisningar. Tjoho. Förhoppningsvis blir det redovisningar på torsdag också så jag inte behöver planera lektion. men sån tur lär jag väl inte ha. Med i sängen ska jag förresten ta samhällskunskapsboken och se om jag kan några av deras basicfrågor.:P Nån hjälpe mig.:P

Godnatt

Inte bra

Idag är en ont-i-huvudet-dag. Det gör verkligen ont. Men å andra sidan har jag haft en riktigt trevlig praktikdag också. :)

1 timme med en vresig kopiator

Det tar tid att kopiera upp häften till 30 personer. Det tar ännu längre tid när man heter Maria Lindgren och knappt har stått vid en kopiator och nu helt plötsligt har fått uppgiften att dubbelkopiera sidorna och dessutom ställa in så att apparaten sorterar allt själv. Till slut, efter hjälp. fick jag till dubbelsidskopiering. Det tog väl en kvart innan jag kom fram till hur man gjorde det. Sen trodde jag att allt skulle gå som en dans. Men det gjorde det väl inte riktigt. Det tog en förjävla lång tid och dessutom så kärvade allt sig ett par gånger, men efter en timme var jag därifrån.:P Inte hann jag ha nån lektion heller, för det var mitt i kopieringen. ;P

Snart dags

Att åka in mot engelska parken och diskutera.. Jag hoppas bara att jag inte har fattat allt fel nu, det vore ju just typiskt, eller hur?


Inte särskilt duktigt kanske

Klockan 10 ringde väckarklockan. klockan 11.15 kom nästa väckarklocka, Kasper och tyckte att jag nog hade sovit nog. Så mycket för att kliva upp och städa förrådet.. men det är iaf gjort nu och bara lite småplock kvar som ska ner så är det helt klart. Känns skönt. :) Inte har jag läst klart det som ska läsas. Det ska jag sätta mig och göra nu, och inte har jag läst på ordentligt tills lektionen jag ska hålla imorrn heller.. kul. eller hur?

Nu är det bara 4 dagar kvar tills min mamma och min mormor kommer och hälsar på i ett par dagar, och det ska bli så kul. :) ringde och pratade med momma nyss och hon är verkligen guld värd. 87 år och helt klar i knoppen och huslig som få. Ingen kan baka bullar som min momma. :)


Aja Baja

Jag fastnade på telefon med min mamma. Hon sa en massa datum och namn som jag skrev in i släktträdet. Mycket släkt blir det.;P Nu är det dags att gå och sova har jag fått för mig, jag som var trött för flera timmar sen. Dags att sluta med släktträd. Godnatt. :)

Det duger

Var ute på en kvällspromenad nu och provade våra nya skor, och dom duger finfint. :) vi kom också fram till att vi imorrn bitti ska prioritera att städa förrådet innan gym/badminton men man kan ju alltid hoppas att vi hinner allt :) Det är smockfullt i vårt förråd och det är mer saker som måste dit ner, så vi ska försöka att organisera, och dessutom flytta fram jullådorna lite närmare dörren istället för att ha dem i bakre hörnet.;P Grillen ska ner också är tanken. Kul att veta va?

Provade ett av de nya teerna nyss: Hallon&Lakrits, det var okej. Inte det godaste, men helt okej. :P Jag funderar på att ta en andra kopp med nått annat istället, som typ skogsbär. :) Sen lär jag väl somna snart, för jag börjar bli riktigt trött nu. Och en extra kopp te lär ju hjälpa till med det också.Tur att det är kväll då.;P

Have you ever seen the rain?

Rod Stewart

Jösses

En dag på stan, en massa pengar fattigare men ett par skor och 2 t-shirtar rikare. Inga jeans hittade jag, dom var för små allihopa, dumma dom. Men jag köpte mig 2 kylskåpsmagneter också som ska få mig på bra humör på morgonen, och så har vi köpt lite nya tesorter. Gott var det iaf och jag blir gladare och gladare för att jag lär mig att tycka om te, nått som aldrig har funkat förut. Jag har en hel del socker och en hel del mjölk i också, men jag försöker trappa ner på sockret.:P Sakta men säkert.

Falafelwraps till middag idag, sen är det att sätta sig med bok. Tror jag ska ta in kaninen och kramas en sväng också så hon inte förfryser.:P

Att ligga med sin bästa vän.

Nu ska jag gå och sova med min nyåterfunna bästa vän, nässprayen, i näsan. Godnatt folket! Imorrn är det till att läsa lite bok, och kanske fortsätta med familjeträdet, vem vet.;P