Invecklat

Nu när jag har fått hem mitt släktträdsprogram har jag insett att jag har mycket släkt och det är skapligt invecklat allt.:P Tur att mamma och mormor kommer hit och kan hjälpa mig lite om en vecka. :)

Dille?

Nu sitter jag och laddar ner (fyyy) släktforskningsprogram. Inte för att jag tänker bli helt besatt men det vore roligt att ha ett släktträd som man har hittat åt själv, med hjälp av andra såklart. Men det skulle ta ett par timmar att få hem tydligen.. jobbigt.:P

9 år sedan

Natten mellan den 30e och den 31a oktober 1999 somnade min älskade morfar in. Jag saknar dig en massa.


Inatt när jag kom fram till att det var årsdagen av hans död kom jag på mig själv med att gråta. Efter 9 år gråter jag fortfarande för att jag saknar honom så mycket. Det är så mycket jag skulle vilja att han såg (uppträdanden, studenten), att han var med på och fortfarande kan jag tänka: Det här måste jag visa/berätta för moffa... Ibland ser jag dig framför mig också, och jag vet att om du vore här vore du jättestolt över mig. Men jag önskar att du vore här.

Usch

Jag känner mig halvkrasslig igen. Blä på det.

Helt okej

Redovisningen gick okej. Vi fick till och med sluta en timme tidigare än väntat vilket var skööönt. Nu är vi hemma och har en hel del att ta itu med innan fredag då kaspers familj kommer. Fast allra först är det lunch. :)

Yes!

Tur att jag är en jäkel på att ordbajsa. Nu har jag gjort klart allt till seminariet imorgon och kan få gå och lägga mig. I like!

Godnatt. :D

Varför?

Nu har vi varit hemma i ca 30 minuter. Jag är jättejättetrött men som  vanligt har jag skjutit fram allt arbete till sista sekunden så jag måste skriva det jag ska prata om imorrn på seminariet. Skitdåligt. Varför är jag så bra på att alltid spara saker till sista sekunden? Dessutom nu när jag faktiskt är ganska trött i huvudet av all danska. 3 timmar har vi seminariet imorgon också, det känns lite mycket, men det kanske det inte är, vad vet jag? På torsdag, när vi börja nästa delmoment i kursen (B-uppsats) börjar vi iaf 14.15, så man behöver väl inte tokvakna skittidigt iaf, vilket känns himla bra.:)

Nä, tillbaka till recensionen om Vikingablot.

Vaken och beredd

Nä, jag ljög. Beredd är jag väl inte, men vaken är jag och efter en dusch och frukost ska vi åka mot Ludvika och Kaspers familj. När vi kommer hem kommer jag nog vara aningens trött i huvudet eftersom hans mormor och morfar  där så det kommer att bli en massa massa danska hela dagen, och eftersom danska inte är nån av mina dolda talanger så förstår jag det inte så bra.:P

Mamma skickade ett mms imorse med en bild på första snön där hemma.. Hehe.. Glad att jag är här. :D

Vad ska ni göra idag?

Finally

En "heldag" på universitetet med lunch på restaurangen där (inte världens godaste mat kankse men det dög och jag blev mätt). Första lektionen var om elevintervjuer och den andra skulle vi redovisa en lektionsplanering. Jösses säger jag bara. Jag tycker att det iofs var bra för min egen skull att intervjua elever, men jag tycker väl kanske inte att man skulle vara tvungen att sitta 15 st och berätta för varann vad som kommit fram under intervjuerna.. Bara onödigt. Samma med lektionsplaneringen. Och på onsdag har vi redovisning om historisk roman och det är nog det allra mest onödiga överlag tycker jag för jag vill inte användahistoriska romaner i mitt arbete, inte just nu iaf. Jag gillar inte sånna böcker själv så det är kanske itne så bra.;P

hur som helst så vann jag veckans stegtävling mellan mig och Kasper så nu idag ska vi gå och köpa (han betalar) en ben&jerrys åt mig;P Tjoho! :D

Gör det?

Finns det något ljuvare ljud än när någon annan diskar?

Jättemysig kväll

Ja, precis en sån har vi haft jag, Kasper och Fredrik. :) Med hembakad pizza, rockband och familjegeni som jag såklart vann i. ;P Jag gillar sällskapsspel, att bara sitta hemma och mysa med en middag är så mycket trevligare än att gå ut tycker jag, fast det kan också vara kul ibland.

I natt ska vi ställa tillbaka klockan en timme, bra att komma ihåg en sån sak. Hur minns ni åt vilket håll man ska ställa klockan? Jag tänker: Sommartid - Fram med utemöblerna, vintertid - tillbaka med utemöblerna. Det lärde jag mig av nån kompis för några år sen och sen dess sitter det i huvudet också. :) Imorrn blir det gym och seminarieförberedande till de 3 lektionerna vi har nästa vecka på universitetet. Måndag och onsdag. På tisdag åker vi en sväng till Ludvika för Kaspers mormor och morfar har kommit upp från Viborg i Danmark och sen på fredag kommer dom hit och hälsar på. Så under de lediga dagarna under veckan blir det till att städa så det ser respektabelt ut här.;P Och sen nästa torsdag kommer mamma och momma. :) Ojoj.. Helt plötsligt blev det nog mycket städning att ta hand om. ;)

Bara för att får ni nån månadsgammal bild på ett höstigt Uppsala. :)


Skoj skoj

Supergod pizza bakade vi och nu spelar vi rockband, ännu bättre. :) Sen blir det nog något annat spel också säkert. :)

Dagens

Idag blir det pizzabakning med Fredrik. :) Och lite rockbandspelning såklart. Fast, innan han kommer ska vi hinna diska klart och duscha. Jag skulle nog vilja spela lite flöjt också. :)

Ojsan hoppsan

Helt plötsligt, när jag hämtat mina glasögon fick kasper för sig att vi skulle följa med 2 av hans kompisar ut på nationen och fira att praktiken var slut... Ja, inte min, fast den skulle ju ha varit det.:P Nä, nu ska jag sätta mig framför idol. :)

Yey!

Flöjten funkar! När jag kom hem låg dessutom ett brev om att glasögonen har kommit så nu ska jag in, justera mitt andra par så att det passar i fodralet och hämta det nya paret också. :) Fantastiskt. :D

Usch och tvi och fy

Internet är hemskt igen. Jag får logga in och sådär men jag kan inte svara på kommentarer. Ifall nån undrade så ni vet att jag inte är en hemsk människa.:P Jag och Kasper har börjat med en liten tävling och sinsemellan, som nog kan bli bra för motiveringen att röra på sig. En stegräknartävling där vi också kan räkna in träningstiden i stegmängden med hjälp av en omvandlare. Skitbra.:) Och så varje vecka ska den som gått mest få ett litet "pris" för ca 50 kr som vi inte har lyckats tänkt ut än. Tack vare att jag väger bra mycket mer så kommer det nog att gå strålande för mig då gymtider och badmintontider räknas som fler steg för mig än för honom.. Mohahaha. Men nått bra ska det väl föra med sig den här kroppen.:P Så nu är det bara motivation och igång som gäller! Så nu vill jag ha en hel massa peptalk. Iom att jag är på praktik i 3 veckor till också bör jag gå mer än vad han gör de här första veckorna iaf.. Men man vet aldrig, han är en hurtbulle min karl. Men, peptalk var det, och såklart ska jag vinna, eller hur? :)

Aningens småpanik

Eftersom jag var sjuk i 2 veckor så får jag ju som säkert alla som läser min blogg redan vet lägga till ett par veckor med praktik. Om jag ska vara helt ärlig vore det skönt att slippa bara på grund av tempot som är, för själva praktiken är faktiskt kul. :) Men efter lovet ska jag börja ha 2 klasser istället för en och bara den ena är i historia. Den andra kommer att ha samhällskunskap - ekonomi. Något jag inte vet nästan nånting om själv alls och alltså kommer ha skitproblem att lära ut. Tack och lov ska vi följa boken och då kanske även jag kan lära nån nått.:P Och så finns ju handledaren i samma rum så jag behöver inte oroa mig egentligen. Snart ska jag sätta mig med det och småplanera lite så jag inte behöver tänka på det hela höstlovet, som förresten inte är nått höstlov utan är en redovisningsperiod på skolan. Halleluja, det verkar väl vettigt?

Men jösses

I förrgår såg jag inte en dator och igår funkade knappt internet. Därför har jag varit väldigt frånvarande ett par dagar. Såg att mitt sms jag skickade den 18 kom in förut också. Det är därför det är 2 lika bilder och 2 nästan lika inlägg.. irriterande.:P Jaja...


Trött är jag, om nån undrade. Jag skulle helst sova middag, men bör nog låta bli. Jag blir nog ännu tröttare imorrn annars.:P


Mina nya glasögon.

MMS

Mina nya glasögon.


Så dags

Nu är det dags att skutta i säng. Det ska bli så skönt. Vi har tvättat nu på kvällskröken. 7 maskiner och klart på 1 timme och 45 minuter. Det är väl ändå inte så illa? ;P

Nya glasögonen

Kanske inte bästa kvalitén på bilden. Men den är från mobilen, så det får väl vara så då.:P


Inte okej

Kasper skulle vara en ängel idag och bjuda mig på mat. Pizza. :P Så han ringde och beställde för hemkörning. Jag skulle iaf få en med kyckling, banan, curry och jordnötter, fast utan jordnötter för det äter jag inte. När pizzan kommer och vi ska äta inser vi att den är fullproppad med jordnötter. Vilken tur att jag inte är allergisk! Så jag har suttit och pillat bort i flera omgångar... Usch och tvi och fy. Sådär hände förut en gång också när vi hämta nån annanstans här i Uppsala. INga jordnötter var det på pizzan, men det smakade jordnötter om vissa delar, så det märktes att de hade börjat plocka på och sen kommit ihåg sig och tagit bort. Utan att tala om det sen. Hade jag varit allergisk hade jag ju kunnat dö! Fyyyyy.

Det känns förresten överkonstigt att ha glasögon och jag har fortfarande inte hittat min kamera.

Som ny

Bara för att kolla när vi ändå var på stan så gick jag in till optikern och frågade om mina glasögon hade kommit än. Och 1 par hade gjort det. Nu vet jag inte vart kameran är, så jag kan inte ta den bilden, men jaja.. det kommer nog upp en sen ändå. :)

Otrooooligt

9,30 måste jag vara på skolan. 10.10 börjar lektionen egentligen, men jag ska ha med mig fika. Och jag är uppe. Eller, ja det skulle jag kanske ha varit ändå, men jag har varit uppe i en timme och är egentligen redo att åka, och det har jag planerat att göra snart ändå faktiskt. Jag ska bara fixxa håret först så jag ser lite normal ut, och så på med ansiktet. Så blir det superbra. Sen ska jag kravla mig iväg till bussen.

Skönt

Idag väntade jag länge med att slå igång datorn. Det var faktiskt ganska skönt. Jag väntade iofs länge med att kliva upp också, jag hade 40 minuter på mig att fixa allt innan jag skulle med bussen.. Men jag hann utan problem. Idag har jag mest bakat faktiskt. 3 kladdkakor och 50 småkakor. :P Jag som verkligen ogillar att baka. Jaja.. :P

Nä, det hade jag inte tyckt om

Grey's anatomy. Ett riktigt pussavsnitt. Ett sånt som jag inte skulle ha gillat ett dugg ifall jag hade varit ensam. :P Då blir man (läs: jag) bara så avundsjuk på alla lyckliga par som jag möter/ser påtv/film... Bara så att ni vet.

Men abban dabban då

Igår låg internet halvnere här hos mig. Alltså ingen blogg. Istället åkte vi och gymmade en halvtimme vilket leder till enorm träningsvärk i vadmusklerna idag. :P idag spelade vi badmintone i 20 minuter istället.:P

Höll en lektion idag med, och den här gången kom hon som skulle bedöma mig. Jösses så nervös jag var, men det gick strålande. :)

Värre och värre

Varje rörelse jag gör bidrar till att jag hittar nått nytt ställe med träningsvärk. Mysigt. :P CSI på tv. Aningen mysigare. :P

"Första måltiden"

PÅ LCHF-diet. Men det var väl en liten överdrift. Vi har ju både ätit frukost och lunch. Men.. till middag blev det iaf nån köttfärskorvsak som vi köpte på Lidl, som går skitfort att laga, euroshoppers broccoliblandning (broccoli/blomkål/morötter) som mos och vitkål bredvid... Jag måste säga att jag saknade pastan/riset/bulgurn som borde varit bredvid. Men förhoppningsvis ändras det snart.. :) Jag har också ett helt enormt sötsug och kan inte sluta tänka på den fina godisskålen som står längst upp i skafferiet. Men tack och lov så når jag den inte utan att ta en stol, om ens då, så jag provar inte.:P Det är inte värt det.;P

It's killing me

Jag har en grotesk träningsvärk... AAAAAAAAAAAAAAH!

Ögon i kors

Jag är så trött.. Planering är tråkigt. Det är jobbigt att att veta att det finns godis i skåpet på översta hyllan men att jag inte får äta det. Jag har ätit dagens ranson av frukt (1) och jag åt biff och ägg till lunch. Nu sitter jag mest och läser på om nazismen och hur de tog makten i Tyskland. Spännande, men inte när jag måste lära mig det på ett sådant sätt så jag kan lära ut själv också. :P Då blir det mycket jobbigare.

En nog så trött Maria

Jag är sviiintrött. Det måste bero på att jag vaknade tidigt (8.30) i morse och att vi både tränade och gick på skogspromenad och dessutom mest bara har vilat nu på kvällskröken. Sen kan det också bero på att jag är i paltkoma från gigantummiddagen jag åt. Men jag och Kasper har pratat om att prova LCHF-dieten så den har vi storhandlat till idag och från och med imorgon ska vi köra på den. Kasper är skitlycklig som får äta ägg, bacon och korv på morgonen, och jag är nervös. Jag älskar pasta, ris, bröd och bulgur, så hur ska detta gå? Dessutom är jag ingen fisk- och skaldjursmänniska, så jag tror jag dör för mig själv.:P Men hur det än är så finns det nu alaskan pollok-filéer i frysen tillsammans med räkor, och i kylen står en skagenröra.. Huvva. :P men det ska nog gå. Vi ska prova tills mamma och mormor kommer ner den 6e november, och vet redan nu om 2 dagar som det inte kommer bli bra, det är när vi ska till Ludvika och äta mat som Kaspers mormor lagat och när dom kommer hit ett par dagar senare.. Jag är mest nervös för godis.. jag älskar mitt godis..

Aj som F*n

Städade kaninburen nyss, och skulle stoppa in kaninen.. Vad händer då? Jo, såklart blåser hela takluckan ner i huvudet på mig så nu sitter jag här med ett dunkande huvud. Ont som attan gjorde det. Nä, nu ska jag styra upp diskningen igen..

Träning och skogspromenad

Det är det enda jag har gjort idag.. Badminton i en timme, och sen gymmade vi i 30 minuter och jag hann en hel del på dom minutrarna. Löjligt stolt över mig själv är jag för att jag inte har gett upp än, och jag måste nog också erkänna att jag tycker att det faktiskt är ganska kul. :P Något jag aldrig nånsin gjort innan. Jag är väl kanske inte den bästa badmintonspelaren i världen då jag mest skrattar hela tiden, men kul har jag. :P Och jag är iaf ingen dålig förlorare. ;P

Efter vi kom hem gick vi ut i det strålande solskenet på en timmes skogspromenad, en långsam sådan med kortknäppning. :P Nu ska vi diska och pjollra på lite och sen måste jag nog börja med lektionsplanering tror jag.. Lite smått iaf. :P

Vad gör ni en sån här härlig söndag?

Tidigt

En tidig lördagkväll blir det pga uppgång och gym/badminton imorrn.. Godnatt!

Älskling, vi är med chips och godis

Jösses så mycket jag har ätit, ser alldeles gravid ut.:P Men så får det väl vara. Jag lär äta en hel del till också.. Ser på Stjärnor på is, och carina berg har precis sagt att thorgny mogren var enfaldig, fast jag tror hon menade att det skulle vara enformigt, och carolina gynning sa ut i tv att hon behövde skakas för att hon har damp, och det lär hon väl få en hel del skit för.:P Jaja.. Det var nyheterna med mig det.

Vardagsrummet ser iaf mer hemtrevligt ut nu med tavlor. Jag är nöjd. Och imorrn kommer jag att måsta ta i på gymmet för att få bort det här. :P

Lista

Märks det att jag har tråkigt? Listan snodde jag av Tobias.

Bästa mikromaten:Karins Lasagne från Familjen Dafgård
Favoritförort: Ingen
Fikar gärna på: Fikar gärna hemma.;P
Bästa lunchställe: Jag äter så sällan lunch, och gör jag det är det ofta matlådor. Men Lunchbuffén på New India(?) är super. :)
Bästa baren: Jag gillar Norrlands nations Orvars
Senast sedda utställning: Oj. Senast var jag nog på galleri Katten hemma i Strömsund.
Läser just nu: Första boken i serien om Arn. Den suger.:P 
Läser helst: Janet Evanocih eller Marian Keyes 
Favoritmärke: NewYorkers kläder är bra. :) Annars går jag på kläder, inte märke
Dricksprocent: Jag betalar alltid med kort, så det blir mycket lite dricks.;P
Modeförebild: No one. 
Motionerar: Gymmar på söndagar. Spelar badminton nån gång i veckan. 
En bra gå bort-present: Hmm..
Favoritprodukt på Systemet: Nått vin. Red rock var bra. :) 
Bästa fyllekäket: Hamburgare. :)
Lyssnar på: Olika beroende på humör. Gärna nått jag kan sjunga med i.
Bästa förfestmusiken: Oj, ingen aning
Dansar helst till: Jag dansar inte alls.:P
Favoritskor: Växlar också med humöret, men lågskor är alltid bra.;P 
Mest överskattade affär: Vet inte. 
Klädkonto per månad: Oj, mindre än 500 säkert. Men det kommer nog att öka iom att jag blir smalare. ;)
Det dyraste jag har köpt: Soffan från Ikea kanske. Men om man ska räkna själv så är det glasögonen jag beställde för 2 veckor sen. 
Mitt sämsta köp någonsin: Ett skopar med 11 cm hög klack. :P Fast, dom har varit bra i revysammanhang
Senaste secondhandfyndet: En historisk kartbok. 
Senaste impulsköp: Soffan kanske räknas, annars är det nog glasögonen, som blev ett planerat impulsköp. Jag skulle ha nya glasögon, men hade inte planerat att köpa det riktigt än. 
Senaste fyndet: Jag tycker om mitt illrosa läppstift från Åhlens. ;P
Favoritprodukt på Apoteket: Nässpray och strepsils när jag är förkyld, annars är deras lotions bra. :)
I dvd-spelaren/datorn: Komedier/Disney 
Favoritfärg: Det mesta, men gärna blått, grönt eller rosa. 
Användbar pryl: Datorn och mobilen
Mode jag aldrig vill se igen: Stora glasögon som mamma hade när jag föddes för 21 år sen.;P
Värsta huvudbonaden: På mig? Kepsar. 
Bästa huvudbonaden: Jag brukar ha gubbkepsar, eller nån härlig vintermössa 
Transportmedel: Allra helst bil. :P 
Bästa brunchen: Ingen aning 
Bästa kaffet: Dricker inte kaffe
Här bjuder jag mamma på middag: På Java. ;)
Här bjuder jag pappa på middag: Nog lite varstans. :)
Senast sedda teaterföreställning: Det var nog i februari när jag var på min gamla revygrupps föreställning. :)
Så får jag tiden att gå i kollektivtrafiken: Läser, smsar eller pratar i telefon.

Sådär. Nu har ett par minuter gått, nu ska jag blanda dip. :)

Det går framåt

2 tavlor har kommit upp. Just nu står Kasper och skär bort den överblivna pappen som syns bakom ikeabilderna... Helt plötsligt hör jag ett: Woooops.. Låter lovande va? jag tror att han bara sa det för att göra mig skitnervös.. Det tar iaf lite tid det här vill jag lova, får se om vi blir klara innan måndag. :P

No no never

Igår när Kasper åkte på korridorsfest så satte jag mig framför idol. Den här säsongen har jag inte följt alls, och jag är inte säker på att jag fortsätter göra det heller, för det var inte många som sjöng rent. Läskigt många sjöng apfalskt rent ut.. Huvva..

Idag är iaf en städdag och vi ska se om det inte kan komma upp nån tavla nånstans i lägenheten också.. Visst vore det bra om vi fick fingrarna ur sådär ca 5 månader efter att vi flyttat hit? Fast, vi får väl räkna bort 2 iaf som vi inte varit här, så 3 månader då.. :P Dåligt ändå. ;)

Hux Flux

Strax kommer min skrutt hem igen. Så jag har slagit i ett glas vin åt mig och ska strax krypa ihop i soffan med både det och godisskålen.. Tjoho. :) Undrar om vi måste simma imorrn?

Helt sonika

Helt sonika blev jag lämnad ensam såhär ikväll.:P För jag orkade verkligen inte gå ut, medan Kasper hade fått ett sms av en annan kandidat på hans skola, så han for dit i ett par timmar iaf. Men, jag är ganska nöjd ändå. Lite rastlös bara, men jag skulle som sagt inte orka gå ut, utan den här veckan har varit nog utmattande ändå. Däremot hade jag inte sagt nej till ett glas vin, men jag lovade att jag skulle hämta honom om han missade bussen, för det är ett tag emellan varje buss... Jaja.. Det kommer fler dagar.:P

Slutsats:

Konrads tavlor passar inte på min vägg.:P Det blev andra köpta istället, på ikea.. Fast.. bara pappersbilder som vi ska klistra på kartong. Låter high tec va? ;)

Härma Konrad

Min vän Konrad hade köpt skitfina tavlor på ÖB sa han, tavlorna har jag sett, och dom skulle passa skitbra här med. :P så nu när Kasper kommer hem ska vi åka på ÖB och kika om det finns nått liknande här eller om de inte finns här alls. Gör de inte det så får jag väl kidnappa konrads från jönköping.:P Men schhh säg inget till honom. ;P

Idag var en okej dag ändå, jag fick gå tidigare. Annars är det så att vi har 1 timme och 50 minuters lunch innan vi har sista lektionen som är i 40 minuter.. Låter vettigt va? :P Så nu sitter jag hemma och väntar på Kasper som bara åkte nån buss senare än mig, jättebra.:P

Usch. Jag har ont i huvudet, vill ha mina glasögon. imorrn är det 2 veckor sen jag beställde dom, så nu bör dom komma om 2-3 veckor.:P Lovande va?

Såklart

Jag satte mig såklart vid tvn och hells kitchen. Men nu ska jag iaf stänga av datorn så det bara är att sova sen när det är slut. Tack och lov har jag lite sovmorgon imorrn, börjar inte förrän 10.10. :)

Godnatt!

En lång dag

Jag förstår inte. Den här dagen har varit den längsta på länge. Det verkar inte som om den vill ta slut, nånsin. :P Men snart så. Ska göra en matlåda och sen vet jag inte om jag ska se på hells kitchen eller bara sova.:P Sendrag i lillfingret har jag fått iaf, om nån undrade. Antagligen vore det smartast om jag sov.;P

Skitjobbig

Nu ska jag också vara sådär skitjobbig som alla andra är. :P Bara för att jag gick med på dom där sidorna med gratissaker nyss så ska jag lägga ut länkarna. Om ni inte har blivit medlem och råkar vilja bli det så kan ni ju lika gärna göra det genom mig, eller hur? ;)

Gratiskläder

GratisMakeup

GratisBio

GratisGodis


Sådär. Nu har jag reklamat nog för idag. ;)

Kaotiskt

Jösses, den andra lektionen som jag höll idag gick inte lika bra. Men grupparbeten är inte lika lätta att hålla i heller har jag hört. Själv är jag inget fan av grupparbeten, och har aldrig varit, men ska det vara så, så ska det.

Nu ska jag dö ett tag tror jag. Hela jag är skittrött. Tur att det bara är en dag kvar innan helgen. :D

Nä nuså

Är det dags att säga godnatt. Jag måste ju faktiskt upp imorrn. Tyvärr.:P Men om 2 dagar är det helg. I love. :D


Så besviken

Dels blev det inget gymmande, det var så fruktansvärt mycket folk där. Dels blev jag skitbesviken på middagen. Vi bestämde oss för att gå ut och äta på kinarestaurangen som vi var på när Kaspers familj var här för snart 2 veckor sedan. Det var supergott då, men idag smakade allt bara blä. Inget var gott och då var det inte kul att behöva betala 120 kr per person inte.

Nä, nu ska jag krypa upp i vår nya soffa tror jag. :D Vet  inte om jag ska spela lite tv-spel kanske. Och kanske vill jag ha en kopp te, nu när jag ändå ska börja att dricka. Jag har inte provat den andra sorten jag köpte än, rabarber&grädde, men blåbär&lingon var en keeper. :) med mycket mjölk och ännu mer socker var den supergod. ;)

I'm so proud

Jösses så glad jag är. Lektionen gick brilliant och nu är jag alltså på gång. Det kan väl också tilläggas att det är en skitsnäll klass jag har fått tagit över, men jag är stolt ändå. :) Ont i huvudet har jag dock haft hela dagen, så det har grumlat lite. Men det är väl så det ska vara kanske.

Lite "mellanmål" innan vi åker och gymmar lite ska det bli iaf. En macka och kanske också en ipren. Dunket bakom höger öga tror jag inte mår så bra om man gymmar också utan att ha gjort nått åt det först. Men allra först ska jag ringa min mams för att tala om hur duktig jag är. ;)

Fy mig

I morse försov jag mig.  Det brukar hända nån gång om året när min kropp verkar tycka att nu jävlar ska du sova. Jag stänger av alarmet i sömnen. Tur att jag inte missade lektionen jag skulle hålla i. Det hade kunnat varit pinsamt.

Just nu sitter jag här och rabblar på om ryska revolutionen.. Spännande, eller hur?


Så trött så trött

Internet kukar ur i tid och otid. Jag är sååååååhär trött och vet inte vart jag ska ta vägen känns det som. Idag har näst intill bara varit jobbig. Fast, jag har fått flöjten inlämnad. och imorse fick jag ju som sagt planerat iaf. :P Det är väl till att läsa på lite antar jag. Det är ju trots allt imorgon. Dock har jag en massa massa hål att göra mig av med imorgon så jag kan ju alltid läsa då med. :)

Något som jag däremot upptäckte idag och som gjorde mig glad, om det fortsätter funka vill säga, är att det verkar som om vi har nationalencyklopedin över internet genom universitetet. Lysande.

Sakta men säkert

Sakta men säkert går det framåt med planeringen. Varför har jag inte gjort det här förut så jag hade fått sova nu?

Rise and shine sleepy head

En halvtimme senare än tänkt kliver jag upp. Ska planera. Jag har vaknat med jämna mellanrum under hela natten, knappt sovit nått. Det är enbart irriterande och jag vill bara dö en liten smula faktiskt.:P

Inte många minuter

Inte många minuters planering/läsning har det blivit under dagen.
Inte många minuter har jag varit hemma
Inte många minuter nu förrän soffan är ihopskruvad
Inte många minuter förrän jag somnar känns det som. :P

Nä, dags att gå

Planeringen får vänta. Jag ska sätta mig på en buss och åka till kaspers praktikskola istället och sen åker vi tillsammans därifrån eftersom han tog bilen imorse när han (återigen) var klumprumpig och missade bussen. Ikea, ICA och lidl.. låter det som en plan kanske? Jag är iaf mätt och belåten. Lättsamt med rester.

Förresten

jag har en grotesk träningsvärk i mina bröstmuskler.:P Eller, där det bör finnas bröstmuskler.;P


Planeringstid + lunch

Istället för att behöva vara kvar på skolan till 15.50 idag fick jag åka hem nu för att planera mina lektioner som jag ska ha. Ska läsa om ryska revolutionen och lite så. :P Och om nazipartiets väg till makten. Men först ska jag äta lunch. När Kasper slutar ska vi veckohandla och sen kanske vi ska åka på Ikea och titta på en soffa som vi funderar på att köpa. En bäddsoffa till vardagsrummet. Den var jätteskön att sitta på och har en schäslong också. Så vi ska åka och titta idag, för att undersöka lite. Ingen som vill ha en gammal halvtrasig, ganska ful men jätteskön soffa i Uppsalatrakten? Jag lovar att om ni kommer och hämtar den kan ni få den! ;)

Lunch nu! :D

Ibland

Ibland verkar det bara som om allt har fastnat.

4 år och en månad

Vi tog oss upp i morse. Fantastiskt. Först 1 timme badminton och sen 1 timme på gymmet. Duktiga vi. :) Vi har förresten 4 år och 1 månad tillsammans idag.

Nattinatti

Nu blir det sängdags. Skönt, jag håller på att stupa ner i tangentbordet.

Godnatt!

Tanken var god

Tanken var: Ut och titta på lite nationspubar. Slutresultat: En äcklig öl och en nachostallrik på Norrlands nation, den enda nationspub jag varit på hittills. Dit gick vi för att prova ett speciellt öl som såklart inte fanns där idag. Skit. Men sen var jag så trött så trött. Jag skyller lite på maten (eftersom jag alltid blir trött när jag äter), vinet innan vi gick ut, att jag precis varit sjuk och på att min kropp precis har vant sig vid att kliva upp skittidigt och lägga sig tidigt. Alltså är jag trött. Dessutom var det mycket folk i rörelse också.

Kasper är dock skyldig mig en cider som han lovade att bjuda mig på. Skriver jag det här kanske vi minns det.;P Fast, jag har blivit lovad en fotmassage. :D

Imorrn är det gym +badminton som gäller.

I ilfart

När vi skulle börja ta mat insåg vi att nått fattades: Lingonsylten! Så nu har herr Grönkjär cyklat i ilfart till ICA för lingonsylt och en påse med frusna bullar, bara för att det är kanelbullens dag. Om det finns några kvar. Annars får vi ha chokladbollens dag istället.

30 minuter + en het lunga

30 minuters simning blev det idag. Kanske inte låter så mycket, och kanske är det inte så mycket heller. Men grejen är att vi åkte dit och simmade fast vi inte orkade. Satt mig i ångbastun också. Första gången jag är i en bastu sen högstadiet tror jag, om inte mellanstadiet. Jag hatar bastus (bastuar?) och håller mig gärna ifrån dem. Varmt, äckligt och svårt att andas tycker jag. Men men, jag var inne där i säkert 5 minuter. Woho. Sug på den ni.;P

Ikväll blir det farmors köttfärslimpa till middag. Köttfärs, gräddfil och fransk löksoppa blandar man ihop.:P Mycket godare än det låter. Och potatis, sallad och majskolvar. Ska bli himla mumsigt iaf.

Nästan så jag själv blir imponerad

Efter att ha klivit upp 10 har vi snart tvättat 6 maskiner.:P  är det inte imponerande så säg? Jag tror inte att det blir nån simning däremot, men så fick det väl vara då. Vi ska väl ändå åka och gymma imorn så en hemma-tvätt-och-städ-och-plugg-dag är väl kanske inte så fy skam? Speciellt inte om vi ska ut ikväll och kika på nån ny nation.. Dock känner jag inget sug efter det. Den här veckan är en gud-så-ful-och-tjock-jag-är-vecka. Nu blev det många sammansatta ord känner jag. Men allvarligt så är det sant. Från att ha levt utan en helkroppsspegel i över 1 år (utom dom gånger jag varit hemma hos mamma och pappa) så är det jättehemskt att se mig i en. Den sattes upp förra lördagen, och jag blev helt förskräckt när jag insåg att jag bara blir större och större. Jag minns när jag blev helt förstörd över att ha 40 på ett par byxor. Nu skulle jag vara överlycklig. Hmm.. Simning kanske inte vore så dumt ändå.

Nu blev det kväller

Nu till Numbers var det nån som somnade sittandes i soffan. Han såg skitrolig ut. Alltså blev det godnatt med det.

Godnatt!

Mitt eget lilla EMO

Före


Efter


Vad passar han i bäst?

Det var kö i tvättstugan (på en fredag kväll!), eller såg ut som det iaf.. Annars var det nog mingel därinne... Skit också. Men vi har iaf gjort ett tappert försök att tvätta. Till numbers som börjar 23.10 tänkte jag ta mig ett glas vin, ifall nån undrade. jag ska försöka få fingrarna ur och knäppa kort på den svarthåriga pojkvännen som idag fått frågan: Är du EMO?

Alldeles för framtung

Vi har precis kommit hem från att spela badminton på Svettis. :) Jätteskönt trots att jag aldrig någonsin har hört några regler för det, men jag var så dålig ändå så det räknas inte.:P Det stora problemet är iaf att jag är så framtung att jag nästan stupar i golvet om jag måste springa fort åt nått håll.:P
 
På vägen hem villade vi bort oss också och hamnade på en bussparkering när vi försökte hitta åt en bensinmack.. Lovely, men vi har ju hittat hem iaf. Tur det.
Duschen snart, sen måste vi nog tvätta lite. Skulle behöva börja läsa på om ryska revolutionen också... jösses, så jobbigt.

Plötsligt händer det

Fredrik hade färgat sitt hår mörkbrunt. Då kom Kasper fram till att han skulle vilja prova svart hår. Så efter att vi ätit middag på Java for vi på maxi och köpte svart hårfärg. Så det  har vi roat oss med ett tag.:P Det är svart också vill jag lova. Då skrattade jag ett tag och tänkte på när jag var svarthårig i 9an, för sisådär 6 år sedan (lastgammal). Jag var jätteblek så alla trodde att jag var svartrockare, men å andra sidan fick jag också höra att jag var lik Shannon Doherty från förhäxad.. Jaja.. Hittar jag nån bild nån gång kanske den kan komma upp. Jag ska försöka ta nån bild på Kaspers knallsvarta hår nån gång. När han kommer hem (från att ha skjutsat hem Fredrik) måste jag nog påpeka att han blev mer lik sin mamma som också är svarthårig.. Då blir han säkert överlycklig och vill klippa av sig allt på en gång. ;P Inte för att det blev fult. Bara... ovant.

Middag ute

Fredrik är här nu, vi ska åka och äta på Java sen för att fira att Kasper har fyllt 20. men eftersom jag inte ätit nån lunch idag så sitter jag här och äter kiwi istället. :P Vi ska nog åka dit till 5 när dom öppnar middagsbuffén.. Hungrig!!

På onsdag ska jag förresten hålla lektion om ryska revolutionen.. Jag kan inget om ryska revolutionen.. bra va?

Attans

3 tilläggsveckor på praktiken.. fast, inte hela veckor.. men men.. det är väl så det får vara.