Mitt såkallade liv

Ja, nu var det ett tag sen jag skrev.:P
Men å andra sidan har jag inte så mycket att skriva om heller. Det har varit sjukdom, det har varit shopping inför valborg (som är på torsdag)  Då kommer Bergman med en liten hög folk.:)

Haft tenta också, det mest spännande som hänt, och en utbildning för jobbet imorrn och sen en utbildning för mitt sommarjobb.

Imorrn har jag seminarium, sen jobbar jag på nationen till 2, sen hem. På torsdag hämtar vi sällskapet mitt på dagen, och sen ska vi ha mysigt.:)

Såg ni?


I love it, han gjorde min dag som annars har varit ganska tråkig.

Synonymordboken -

är min bästa vän just nu.

Dåligt

Egenligen skulle jag ha suttit på biblioteket, men råkade stänga av alarmet. Får väl åka dit nu istället då..:P
Dessutom gör halsen ont som om det skulle vara en motorsåg där i...

Och jag är trött. och less...

Här ligger jag med ont i halsen

Det är ju helt fantastiskt att inte kunna somna för att halsen gör så ont, tycker ni inte?
Den som ändå har varit helt okej idag, men nu lagom tills att jag lade mig för att somna sket sig allt.. Jaha..
Tror jag fortfarande har lite feber också, går nog inte på morgondagens seminarium, utan stannar nog i sängen och ska försöka mig på att tänka lite genom att plugga till tenta och skriva komplettering. Kompletteringen kanske blir super om man feberyrar lite.. eller?

Avliva mig någon

Jag är sjuk. Antagligen feber, ont i hela kroppen och mest i halsen. Jag har knappt sovit i natt på grund av att jag har så ont. Känns ju strålande, lagom till komplettering för hemtentan, tentaplugg och valborgsförberedelser, men å andra sidan fick jag shoppa loss på apoteket förut, och det är ju inte alltid man får det. :D Men nu har jag nog ibumetin och strepsils så jag klarar mig ett tag...

Hoppas jag

Kanske dags att ta tag i något nu då

En dag med "massa" att göra, men jag känner inte för att göra något av det. Nu är det nog ändå dags att ta tag i nått och se till att komma iväg till biblioteket, men jag vill verkligen inte. Nervös för att hämta tentan är jag också. Vi får se hur det gick, men jag kan ju gissa på att jag måste göra om/komplettera nån del iaf...

Frågan är hur fit for arbetsintervju man är efter att inte klarat en tenta.. Däremot lär jag ju vara världens solstråle om jag klarat den.;)

Tjolahopp

En långsam söndag.. En skitlångsam söndag.. Undrar varför.. Men imorrn blir det nog mer fart.

Hemtenta ska hämtas
Bok måste läsas
Arbetsintervju

Blä. Jag är skitnervös, mest inför hemtentan.. Jag orkar inte göra kompletteringar, speciellt inte eftersom det måste in innan den 27e då min nästa tenta är.. Blä igen... Mot sängen då kanske.

Dumpad

De tre som precis var här nere dumpade mig och gick och hälsade på våra grannar istället... schysst.. en av dem var min sambo.. ännu mer schysst.:P

Nä usch och fy på mig.

Godnatt..
Imorrn har jag tydligen massa att göra påstår han sambon som kan sånt.;)

ingen inspiration alls

Jag känner mig inspirationslös.. Kanske inte så bra, men det är ganska skönt också..

Hade ett seminarium idag, som var äckligt lättsamt.:P

Det är en ny såndär dag

Blä... Även fast jag inte var tvungen att kliva upp tidigt höll jag på att dö.:P Kanske beror på att jag inte somnade särskilt tidigt heller.. Bra gjort Maria. Mycket bra gjort..

Idag är en sån där dag där jag måste läsa en massa böcker som jag inte har... och jag måste skriva på arbetslagsuppgifter med mitt arbetslag... och jag måste göra en helvetes massa annat.. Tjoho.. Mot bussen!

Nä, fy på mig

Med tanke på att jag ska vara på biblioteket imorrn och göra en uppgift med arbetslaget kanske det är lika bra att jag hoppar i säng nu.. fy maria!

Dålig inspiration

Idag är ingen blogginläggsdag känner jag.. Fast, jag har haft många sånna nu på slutet.:P

Skittelefonförsäljare

Jag brukar ändå ha ganska mycket tålamod med telefonförsäljare, men när de ringer och väcker mig får det vara nog!

Att påsklov kan göra en så trött i huvudet

Konstigt att det är så lätt att bli totalt uttröttad i huvudet av en föreläsning när man varit ledig i många många många dagar, även fast det inte är så många dagar...

Märks det att jag är trött? :P

Blä

Idag är jag trög.. Jag har ont i huvudet, det trycker bakom båda ögonen, men speciellt det högra, och jag mår bara allmänt smådåligt... Blä igen. Hoppas att det går över snart.

Vårblot-altaret


Bilden är från Kaspers mobil, så den hade väl kunnat vara bättre. Men det hade kunnat vara värre, den hade kunnat vara från min mobil.:P

Vårblot

Efter en dag som bland annat spenderades i Gamla Uppsala på vårblot ska jag nu lägga mig.. imorrn tror jag bilder kommer på blotet. Det var en upplevelse. :)

Godnatt!

I'm pretty.... disgusting



Den här bilden visar ganska bra hur jag känner mig just nu.. Strålande. Dags att hoppa i säng..

11 april

och jag har spenderat dagen i shorts! Jösses!

Ojoj

Spelar tydligen ett superbra tv-spel, för tiden bara flyger iväg.:P Ojoj... Och klockan blir plötsligt hur mycket som helst.

Godnatt!

Jag bara älskar...

... mitt påsklov.. Men jag grämer mig faktiskt lite över att det snart kommer att vara slut.. Jag menar, vad är det för jäkla idé? :P ett lov bör ju inte ta slut..

Dessutom har jag nästan hittat tillbaka till min gamla kärlek igen. Min Yamaha.. hmm.. Min tvärflöjt, kanske det borde stå istället.:P Suttit och spelat en trudilutt ikväll (stackars grannar) och jag blir bara gladare och gladare över att jag faktiskt lämnade in den på lagning förut.

Kaninen fick gå ut och gå också förut idag. Det resulterade som vanligt i en skitglad kanin och mycket konstigt stirrande från grannar. Om det beror på att det ser udda ut med en kanin i koppel eller att jag var så utomordentligt snygg idag låter jag vara osagt.

Talang 2009 - med Strömsundskillar - The Goose.. Inte mycket tv-tid, men det jag såg var okej. Bra grabbar!

Däremot älskar jag inte min kamera, och därför knäpps det då inga kort med den heller. Vad köpa för födelsedagspengarna? En ny kamera eller en ny telefon? Att livet ska vara så äckligt fullt av val hela tiden.

Den sista måltiden

Som skrivet innan åkte vi in till Södermanland-Nerikes nation (Snerkes) och tittade på deras teateruppsättning där vi har en gemensam vän som spelar. Jim var superduktig, det var iofs de andra också men Jim var helt klart i topp.:) Så jag tipsar er helt klart att gå och kika på det under påskhelgen, de har ett par till föreställningar. Och man måste inte vara student för att kika heller, det är superbra.:)

Today

Idag är en trött dag. Jag vet inte varför, för jag har sovit som en stock.. Kanske beror det på att man blir tröttare med åren? Haha... Låter som om jag är uråldrig, även fast jag inte är det.

Nu ska vi ut på stan en sväng, och ikväll ska vi åka och titta på teater där
den här mannen medverkar.. Det ska bli superspännande. :)

Jamen dåså..

Då tar jag mitt 22 år gamla skrälle och lägger mig nu..;P
Godnatt!

Lyckad födelsedag.:)

Jag är nöjd med dagen.. Ännu mer nöjd blir jag nog när jag fått middag på kinarestaurang (China Garden, supermysig. Prova den)

Vaknade imorse av att Kaspers mormor ringde och sjöng för mig (på danska såklart), och jag blev glad,, och vaken..:) Sen fick jag en bok och örhängen av Kasper, och av mamsen/papsen, mormor och kaspers farmor och farfar har jag fått pengar. Kaspers farföräldrar får bjuda på min middag.:P

Sen när vi kommer hem igen ska vi absolut äta tårtan som Kasper bakat, och bara mysa. Helt underbart. :)


Alldeles varmt

Idag har varit en strålande dag.:) jag blir så glad.. Alldeles varmt och skönt och allt...
Nu är det snart NCIS och House, och sen ska jag baka tårta och kanske chokladbollar.. Det är långt emellan jag bakar..

Håller på att smida planer inför Valborg också. Super.:)

Ändrade planer (+ exakt samma som förra rubriken)

Ingen barnvakt. Barnen var sjuka.

Så jag tog mig till syon istället och jag kan säga att jag inte alls fick den respons där som jag ville ha, utan nu har jag mycket att tänka på den här veckan innan nästa kursansökan ska vara inne. Skit också!

Lärare för små barn?
eller
Lärare för högstadiet och gymnasiet?

I need help!

Usch, tvi och lite fy också.

Imorse vaknade jag med migrän. Ljuskänslig, illamående och ont i huvudet. Great... Så det blev inget av några föreläsningar för mig idag men jag mådde bättre när jag vaknade andra gången så nu ska jag gå och provjobba lite som barnvakt. Hoppas barnen är snälla så jag inte mördar nått eftersom huvudvärken är kvar.

Det beror nog på att jag spände mig mest hela dagen igår inför intervjun jag var på... Men nu har jag påsklov, fast imorrn måste jag på skolan och leta åt en syo och prata lite om min framtid (tänk dramatisk musik här).

Nä, off to work.

Mot Sthlm

Önska mig lycka till! Det kan jag behöva, och det är bara för att hitta nånstans.;)

Undrar när...

... jag var uppe såhär tidigt på en söndag sist.;)

Visst måste det vara sommar?

.. När man kan gå på promenad i sommarbyxor och bara tshirt?
.. När man på samma promenad går förbi ett helt gäng med killar som solar i bar överkropp.
.. När det är 25 grader i solen (det har gått ner från 30)
.. När man kan sitta på balkongen i bara linne och njuta av värmen.

Det är helt fantastiskt. :D

I did it!

Mötte älskling en bit på vägen. Och nu ska jag skutta rakt ner i sängen.. Tjoho!! SOVA! :D

Godnatt!

Men hur ska jag klara det?

Kasper jobbar.. Jag har lovat att jag ska möta honom när han slutar, om sisådär 20 minuter.. Men så ska de säkert städa en del också, vilket gör att han antagligen inte får åka hemåt förrän om närmare 1 timme. Jag dör här borta.Jag kommer ju att tvärsomna... Fast. Vad gör man inte för den man älskar? Nä, tillbaka till tv-spelandet blir det nog istället.;)


Sommaren kommer nämre och närme också. Underbart!

Årets första grillning!



Idag blir det årets första grillning. :D Fast bilden är från förra året. :P

Jag vill ha!

Jag vill ha korten från UMEÅRESAN!!

Ibland händer det mycket på en dag

Den här dagen.. har gått ganska fort faktiskt. Men det är väl mest för att det har hänt en massa också. Skola, arbetsträff, och ett roligt mail. Så kan vi summera dagen tycker jag. :) Det roliga mailet tar mig till Sthlm på söndag också. Superkul :D

Dock kan det bli ett problem att jag har lokalsinne som en lergris och ska vara glad att jag hittar mellan skolan och hem... Så illa är det, nästan iaf.;)