Sista dagen

Imorse vaknade jag av att telefonen ringde..

Jag: Maria
Han:Är det Maria Christina Lindgren?
Jag: Ja
Han: Då har jag ringt fel. *klick*

Sen var jag brydd bra länge vem som la på i örat på mig när han visste vad jag hette. Jag måste säga att klockan var 20 över 7 och jag var inte särskilt pigg. Min bror däremot kom på att han nog skulle till nån annan Christina Lindgren och att han förstod att det blev fel när jag svarade Maria. Så det kan bli..

Idag är alltså sista dagen innan vi åker tillbaka till Uppsala. Ska bli skönt, fast jag hade ändå gärna haft nån extra dag här uppe.. Ska med mamma på förskolan snart och knäppa lite kort till grupparbetsidéer, och kopiera sångövningar.. Annars ska vi nog inte göra så mycket mer än att städa ihop. Bussen går mot Östersund 18.55...

Inte mig själv idag

Jag känner mig inte som mig själv idag. Vilket kanske inte är så konstigt eftersom det har varit en jobbig dag. Men jag har också haft läskigt ont i huvudet och varit supertrött.. Okej, det kanske är som jag brukar, men det känns annorlunda... Ska snart ta med mig lite godis och sätta mig nere vid Lets dance, och bara mysa. Imorrn åker vi ju hem igen, med nattåget... Tjoho vilken lycka.. Måste läsa också.. En himla massa. ;P Fy på mig som inte gjort det innan.

Vad gör du ikväll?

Jättefin begravning

Farfars begravning var jättefin, och det märks att han kommer att bli saknad.. Jag är glad att jag kunde komma upp och gå på den.

en hel dag till

Oj jösses. Den här dagen har gått ganska fort. Fast jag tycker nog mest att vi har ätit hela tiden.. och varit en sväng på dollar och på helens, men särskilt mycket handlat blev det inte.. Ovanligt kanske.:P Sjungit lite har vi gjort också, börjar bli nervös inför imorrn faktiskt..

Särskilt mycket mer spännande har inte min dag varit, utan vi har varit hos mormor en sväng ocks.. och ätit lite till. ;)

Framme

Nu har vi kommit fram och ätit middag. Och nu är det dags för mig och lillebror att träna sången till begravningen

Folk kommer att titta snett

Har precis laddat mp3n med massa musik.. Det kommer att vara skitsvårt att inte sjunga med som attan på tåget, men det är nog bäst att jag låter bli så att jag inte retar upp mina medpassagerare.. Jaja.. jag får väl sitta och hoppdansa i min stol istället då..

Är nog snart färdigpackad tror jag.. Svårt, även fast det är för ynka 4 dagar. Jag vill ju ändå inte glömma nått...Dessutom ska jag ta med mig lite av mina skolsaker så mamsen får kika, förskollärare som hon är.. Jag ska också smygkika på hennes saker så att jag kan få lite tips och idéer inför gruppuppgifter och sådär ;P

Nu lär jag inte skriva förrän jag är framme, om det inte kommer nått mobilinlägg eller nått mer innan jag lägger mig.. Annars, godnatt. ;)

Alldeles lila

Jag får en chock så fort jag tittar på mina naglar och ser att de är lila. Ovant..

Nu ska jag snart sprinta iväg till bussen. Jag ska få låna en bok av en i mitt arbetslag och hon gick på det tidigare seminariet, så jag ska vara där tidigare än jag skulle annars idag.. Sen ska jag och Kasper mötas upp och åka till Maxi för att hitta lite matsäck till imorrn. Både till oss och till kaninen... Sen är det packning och städning som står på schemat.. Jippi. ;P

Får det lov att vara ett par strumpor?

Ibland är det dumt att ha jobbat som telefonförsäljare. Nu känner jag medlidande för de stackars jävlar som ringer till mig, så idag har jag tackat ja till strumpor... Utan att behöva betala porto eller produkt. Snällt. Strumpor kan vara bra.. Men så fort jag fått dem ska jag säga upp abbonemanget. Jag vill då inte betala en massa och få  par strumpor varannan månad.. vad tror dom att jag är, strumpsamlare?

Nu ska jag sprattla på vidare. Jag har ont i huvudet och herr "jättesjuk" är sådär sjuk som bara män kan bli. Klockan 15 har jag ett seminarium jag ska på, men morgonens föreläsning "råkade" jag försova mig till. Vaknade när sista bussen skulle gått. ;P Nåja, en i arbetslaget kunde ta anteckningar och jag behövde sova. Jag är ju trots allt sjuk...Igår var en mellandag då jag mådde super, idag; inte lika super...

Imorrn åker vi, och jag har en hel del att göra innan, så det är dags att sätta fart.. bara därför var det bra att inte gå på föreläsningen...

Såklart inte

Inte blev det nån läsning sen heller.. Jag är alldeles tom.. Tur att jag ska åka en massa tåg. Då kan jag ju alltid läsa.. Men just nu är det gå och lägga sig som är det stora.. för imorrn ska jag upp igen.. Jag tror jag har träningsvärk i benen, bara för att jag låg helt still igår.. Annars har jag ont i dem iaf.;)

Godnatt

Blä på allt

Jag som trodde att jag skulle ha läst en massa.. inte då.. Jag har mest bara mått småilla, och målat naglarna.. Låter mycket spännande va? Vilket rikt liv jag lever.;P Om 48 timmar har vi varit hemma hos mamma och pappa ett tag iaf, och vi hoppas stenhårt på att vi mår bättre...

Nu ska jag ta mig ett sent kvällsmål, för middag kan man ju inte kalla det, och sen är det väl lika bra att gå och lägga sig snart antar jag.. Föreläsning imorrn klockan 10-12, och sen hål till 15... skoj.:P Då ska jag iaf hem emellan och äta lunch, om nån undrade.

ovanligt köp

Något jag sällan får köpa pga min fula ovana är roliga nagellack.. Eller, får och får, det är snarare så att jag inte vill ha nagellack på mig när jag har korta nagelstumpar, om det inte är väldigt ljusa färger som knappt syns, men som jag vet är där så jag låter bli att bita... Ja, jag vet att det är skitäckligt att bita på naglarna, men det är knappast nått jag tänker på: Nä, nu tänker jag knapra lite på en nagel, utan det går liksom av sig självt.. Jag brukar lyckas sluta ett tag, men lagom tills att jag blir tankspridd igen och halvstressad brukar de mystiskt försvinna. Konstigt va?

Nu idag var jag iaf ute efter en mörkare färg till farfars begravning.. Gick mindre bra, kom hem med 2 olika lila alternativ, där det ena iaf är mörkare än det andra.. Tur det.;)

Lite piggare

Idag vaknade jag, aningens piggare än igår och har alltså varit på dagens examination.. Vilket var lättsamt så det hade varit jobbigare att vara hemma än att gå dit, hur sjuk jag än hade varit.. Nu ska jag iaf åka ut på stan för att handla lite te åt mamsen som jag ska ta med upp.. Låter himla spännande va? ska försöka dra med mig sjukling nummer 2 så han får nån luft han också..

Visst nämnde jag...

... att ipren är min bästa vän just nu?

(jag som iprenmannen feb. 2007)

Nä, nu har jag svarat klart på frågorna och ska gå och lägga mig för att försöka ta mig upp imorrn... Godnatt. ;)

Bläbupp

Inte mår jag mycket bättre.. Fast det verkar ge med sig pga världens bästa Ipren. :D Så nu försöker jag mest svara på frågorna till boken jag har examination på imorgon.. Chansen att jag tar mig dit är mycket liten, men jag måste ju svara på frågorna iaf tyvärr.. Jag ska iaf göra allt jag kan för att ta mig dit, för det är vettigare.. Får väl knarka ipren på morgonen också så jag kan vara pigg och fräsch..

Sjukling

Fan, fan, fan, fan, fan... Inatt vaknade jag av att Kasper spydde... och jag mår skitilla och har superont i huvudet. Jag kan knappt stå upp, kan knappt sitta, utan jag måste ha stöd för huvudet. Hoppas det inte är allvarligt utan att vi blir bra båda två innan tågresan hem till ström på onsdag.. Det vore hemskt ifall vi inte kan åka upp. :S Men jag ska upp.

Något som däremot ligger i farozonen är min examination imorgon... Om jag inte kan sitta upp kan jag ju knappast vara där och närvarande i 2 hela timmar. Och dessutom vara med och diskutera.. Det värsta är att vi skulle börja med grupparbetet efter också... och eftersom jag åker hem, så har vi inte så många dagar på oss att göra arbetet.. skit också!

Sådär lagom tidigt

Nu ska jag gå och lägga mig.. sådär lagom tidigt på en lördag, tycker ni inte? :P Supertrött är jag iaf, och halvdåligt mår jag. Ännu bättre... Körslaget var dumt, är det verkligen bara jag som tycker att Hannas kör sjunger dåligt? Knepigt det där..

Från det dåliga till det bra. Min fula ovana att bita på naglarna har hållt sig borta ett tag nu och mina naglar börjar bli långa och fina.. Dock innebär det att jag måste måla dem stup i kvarten för att inte bita, men det kanske får vara värt det.. Det är nått jag måste ta itu med imorrn, tillsammans med den mycket ospännande boken om minoritetselevers matematikinlärning. Är ni inte bra avundsjuka på mig?

Körslaget

Ikväll är det sista avsnittet innan final i Körslaget. Själv tycker jag att det är Erik och Magnus som ska gå till final eftersom Hannas kör  har sjungit superfalskt de flesta gångerna.. Vad tycker ni?

Inte nån bra dag

Hmm.. Vaknade av telefonen då Kaspers mamma ringde och sa att dom inte kom.. Klockan 9.. Jag trodde ju nästan att nån hade dött.. Inte förstod jag vart jag var eller vad som lät heller från början. Fantastiskt va? Sen efter att de hade lämnat återbud har jag varit på skapligt dåligt humör hela dagen och gått omkring och muttrat för vi hade ju ändå planerat en massa gott att äta och så, och dessutom hade Kasper låtit bli att anmäla sig till Rödingstämman på Birkarlarna.. Och vi har 16 semlebullar här hemma.. Det blir många semlor på 2 personer.:P

Birkarlarna är iaf en förening på Norrlands nation här i Uppsala. De träffas ungefär varannan månad och äter något "typiskt norrländskt", och idag skulle det alltså vara röding.. Dom brukar alltid lyckas passa in de där middagarna på nått datum som han inte kan gå, som vår 4årsdag. :P

Jaja.. Jag har ju iaf körslaget - utan Wells, ett fiasko. Och så har jag ju min superroliga (inte) bok att läsa ut, eftersom det är examination på den. Så det vågar man ju inte låta bli att göra. ;)

Vad gör alla andra en sån här lördag då?

Ändrade planer

Idag skulle vi få middagsgäster. Det blir inte , för det snöar tydligen i Ludvika... Så nu har vi 1 kilo kyckling att steka och frysa in. :P Kul.. Himla skoj faktiskt.. :P .. Jaja.. Jag får väl sätta mig och läsa istället, och spela lite guitarhero... Skoj...

Lite synd ändå

Nä, lite besviken är jag över att Blondinbella åkte ut.. Hon var ju faktiskt inte sämst.. Både Kitty och Carl Jan, och George, skulle ha legat sämre till än henne. Men GO MAGNUS! ;)

Let's dance

Mitt vanliga fredagsnöje: Let's dance är i full gång.. Jag är fortfarande avundsjuk och vill vara med - så Tv4, ring mig ;P Sen ska vi spela lite guitar hero, och så är det väl vettigt att gå och lägga sig sen nån gång eftersom vi får besök av svärföräldrarna imorgon på eftermiddagen, och det ska stääääädas...

Jag tycker att Kitty ska åka ut. Bort med dig, bort.


Update: Och Tv4, när ni ringer.. Jag vill bara dansa med den blonda Tobias, som är helt underbar. :) Annars behöver ni inte bry er..

Eller... Jo..:P

Skönt, och mycket lärorikt

Jag är glad att jag bestämde mig för att gå på seminariet idag. Det var lärorikt och trevligt, trots att jag inte hade läst allt som skulle vara till.:P Det sa dom var valfritt... Morgonhumöret släppte i samband med frukost, vilket brukar vara vanligt om man är i närheten av fröken Lindgren på dåligt humör. Ge mig mat så blir jag trevlig igen. :)

Dock var det skönt att få gå hem en timme tidigare än beräknat.. Bra där. Får lite ensamtid också för Kasper slutar inte förrän 17, och kommer väl inte hem innan 17.30 iaf. Så jag kan sprinta runt här hur jag vill med vilken musik jag vill och sjunga med hur högt jag vill. Fast då bör jag nog dra för gardinerna tror jag. ;) Fast nu har jag alldeles tyst runt om mig, och det är superskönt. :D

Måste erkänna

Jag har världens värsta morgonhumör idag.. Kan bero på att jag har sovit förskräckligt länge.. Kan det vara så? Ja, det kan det.:P Humöret börjar dock lugna ner sig nu när jag varit vaken i en timme.:P Om ytterligare en timme ska jag åka iväg mot skolan för det icke-obligatoriska seminariet.. Jag hoppas på att det är bra och nödvändigt. Annars åker jag hem. Så enkelt är det.:P Det är 3 timmar långt, så nån paus måste ju finnas. :D

Ja, äntligen!!

Nu ska jag gå och lägga mig.. Nått jag längtat efter sen tidigt i morse då jag var tvungen att stiga upp. :D Imorrn är en mer human til på 13.15-16.00.. men vi får se om jag är hela tiden, den är ju ändå inte obligatorisk. :P Beror på om jag tycker att det lär mig något eller inte.;P We'll see.. Just nu känner jag för att stanna hemma.. men jag borde gå eftersom det ändå är ett seminarium, och det kan ju vara super att gå på ett seminarium.. faktiskt.:P

Godnatt folket. :D

Hmm..

I Aftonbladet står det om Jennifer Aniston och att hon vill ha ett äktenskapsförord för att skydda sin förmögenhet på 1,2 miljarder kronor innan hon gifter sig med John Meyer... Vettigt säger jag. Det är ju hennes pengar, så varför skulle hon inte skydda dem om USA har en sån lag som säger att de delar på allt annars?

Annars så har vi köpt biljetter för att åka hem till farfars begravning nästa vecka... Och det är lite läskigt att det kostar 1900 att ta sig fram och tillbaka hit till Uppsala, och då måste vi ta taxi från centralstationen också, så det blir extra pengar. Medan när vi hade bilen, som var ett bensinmonster, och åkte upp, så betalade vi som mest 1400 upp och ner... Hmm.. Borde det inte vara billigare att åka tåg när det är bättre för miljön I wonder?

Åh så duktig

Jag tog mig upp 7, trots att jag inte sovit nästan nått alls på grund av att jag har konstiga kramper då och då i kroppen.. Känns som sendrag men det sitter vid skulderbladen och i magen.. Knepigt. Inget som är mer än knepigt, men det i magen är lite obehagligt också..

Föreläsningen imorse var väl inte det nödvändigaste, men jag gick på den ändå.. och sen satte jag mig i biblioteket för att läsa lite till seminariet imorgon och då mötte jag en tjej som hade hört eftermiddagsföreläsningen en gång och sa att den var dålig. Så jag ska sätta mig och titta igenom läroplanerna istället sen.. Kändes vettigare att göra nått annat...

Kasper och jag åkte på systemet och köpte vin för vi får finbesök av hans familj på lördag till middag och övernattning, så det var vettigare än eftermiddagsföreläsningen. ;P Men jag ska också åka på Carolina Rediviva och låna en bok till imorrn, åka hem och läsa den.. Då känns det inte så dumt att ha missat föreläsningen iaf.;P Nu tror jag det är dags för lite lunch faktiskt.

Hur ska det gå?

Imorrn börjar jag klockan 8.15. Det betyder att jag ska kliva upp senast 7, och det i sin tur betyder tidigare uppklivning än på fruktansvärt länge... Jäklar också... Det betyder också att jag borde gå och lägga mig snart.. Hur gick det här till? Hela skoltiden innan universitetet var det ju 8.15 som gällde.. Medan jag minns det måste jag kolla när bussarna går också... Usch.. :P Imorrn är det 2 föreläsningar, men jag får se om jag går på båda. ;) Den andra handlar om läroplanen, nått som vi gått igenom många gånger. Dessutom med samma föreläsare som idag, som kanske inte var den bästa att lyssna på.. Men vi får se. Måste nog ner till biblioteket ändå och läsa lite till seminariet dagen efter, så det kanske är lika bra att satsa på att vara kvar på båda.. om böckerna finns i biblioteket vill säga...

Himla tur

Jag hade sån tur att en i mitt arbetslag kunde ta anteckningar till mig nu på den andra föreläsningen så fick jag åka hem. Egentligen skulle jag sätta mig i biblioteket och plugga till seminariet på fredag, men de fanns inte där. Så det får väl bli imorrn istället då...

Det är snorhalt ute, sådär halt så man går som om man har bajsat på sig ni vet.:P Och jag måste ha sett skitblyg ut där jag gått och tittat ner på marken. Och det är enbart ett under att jag inte har slagit ihjäl mig som jag har halkat runt. men det är skönt att vara hemma. Tack Johan!

Min älskade farfar

Idag var dödsannonsen för farfar i tidningen. Han dog den 10 januari, 93 år gammal. Nästan 94. Han lämnar efter sig ett stort tomrum i mitt hjärta. För min farfar var ballast i världen. Trots att han var så gammal körde han fortfarande bil, och han högg ved, han skottade snö, han plockade potatis, han körde traktor, han bodde själv... Han var smed förut, och har gjort jättefina saker, bl a en ljusstake som jag har på en byrå här hemma.. Han har gjort ljuskronor till Tåsjö kyrka, och även sånna som finns hemma hos honom, eller hos mamma och pappa..

Jag minns någon av de första dagarna i gymnasiet då vi hade några från Tåsjö i klassen, och jag sa till Veronica att mina farföräldrar bodde i Tåsjö, och hon blev så brydd över att jag var barnbarn till Smen, och vad hette han egentligen? Jo, Hans. Men det är nog som Smen alla i Tåsjö känner honom..

Jag minns också en dag i 7an, när vi var i Tåsjö på nån sorts övernattning, vi skulle sova i tält på Tåsjöberget. Det var min klass och en till. Jag hade stukat tån, så jag kunde inte gå på skogsrundan, utan jag skulle ringa farmor och farfar och komma dit istället. Men det var farfar som svarade, och då vågade jag inte fråga om han kunde hämta mig.:P Senare på kvällen när jag var runt om inne i skogen runt tälten kom det en kille och skrek: Det kommer en polsk bärplockare, fan vad tufft!! Jag vände mig och och skrattade: Nä, det där är min farfar. Då hade han åkt hela vägen dit bara för att se på vad vi gjorde. Jag blev så glad.

Hör du det farfar, du lämnar ett tomrum hos många, och nu har jag bara mormor kvar.


Inte bra

När klockan ringde för Kasper imorse, var jag jättelycklig över att få somna om, eftersom klockan var 8. Nu är jag däremot inte lika lycklig eftersom jag kommer att ha svårt att kliva upp till föreläsningen imorgon, som börjar 8.15. Hemska tanke. Dagen är annorlunda, jag går 12.15-18.00 och har två föreläsningar med ett mellanrum på två timmar.. Så oonödigt. Men jag ska gå ner i biblioteket och läsa nån av böckerna till fredagens seminarium. Så jag håller mig nog sysselsatt.

Jag var pigg 8 imorse, nu är jag helt död och skulle helst somna om helt och hållet. Hoppas det funkar så ikväll också. Jag vet inte senast jag var tvungen att kliva upp klockan 7!

Usch då.

Riktigt pissväder har vi. Ett par plusgrader, vilket för med slask, eftersom det kom ett par centimeter snö igår. Sen snöade det också, eller, snöblandat regnt. Ett hårt regn som sved när man fick det på sig.. Blä Och jag fick världens största och kallaste vattendroppe rätt på näsan, så den är blåfrusen..

Jaja.. Nu får jag vara inne och värma mig ett tag fram tills vi åker mot Java och middag med Fredrik. Tjoho.. Det är nu det vore bra att ha kvar bilen. :P

Godnatt

Dags att sova. Imorrn är det ut på stan som gäller. Ska hämta en bok jag har beställt, hoppas den finns inne... Kasper ska lämna tillbaka sin bok i samma veva.. Och finns den inte där får jag leta nån annanstans. Så lättsamt var det.. Sen ska vi äta på Java med Fredrik och bara mysa igång den nya terminen... Min 4de universitetstermin. Jösses. Tiden går fort..

En lång dag

Dagen har involverat att åka på maxi och handlat, sprintat hem, tokätit lunch/frukost och sen tokcyklat till lilla ica för att åka buss därifrån till skolan. Min nya kurs började ju idag. med en 15 minuters introduktion och 2 timmars paus.. Verkar vettigt va? Så jag satte mig i biblioteket och läste min medtagna bok eftersom jag räknade ut att det inte skulle ta lång tid innan och eftersom det ändå skulle vara paus på en timme... Dumt att läsa en bok man fnissar åt på ett bibliotek kanske, men vad gör man? Sen hade jag en delkursinformation (matematikdelen) och efter den en gruppintroduktion med indelning till arbetslag. Så spännande dag har jag haft.

Nu väntar jag på Kasper, så ska vi diska  och laga mat.. Och sen tänker jag nog inte göra så mycket mer idag faktiskt. Imorrn är vi lediga båda två. Känns skönt med tanke på att det lär vara ovanligt i framtiden eftersom vi läser olika kurser den här terminen. Det känns redan tomt utan att ha nån man känner med sig hela tiden. :P men det ska nog gå super. :)

Redo för imorgon

Nu ska jag stänga ner datorn, lägga mig och titta på när Kasper spelar TV-spel ett tag innan det är dags att lägga sig. Imorrn ska vi handla på förmiddagen eftersom vi slutar 16.00 båda två. Jag har flera håltimmar imorrn, så jag får nog ta med mig en bok, för det är en bit in till stan, så dit orkar jag inte, och jag orkar nog inte åka hem, om det inte rör sig om flera timmar... Förhoppningsvis får jag höra imorrn att seminarierna inte är obligatoriska så jag kan åka hem till mamma och pappa nästa vecka, och förhoppningsvis så behöver jag inte köpa alla böcker till kursen heller, det låter bara jobbigt... Usch och tvi och fy. Tror jag ska kika efter dem begagnade, eller prova att låna av nån annan om inte biblioteken har dem...

Trollkarlens hemligheter..

Ser ni på 5an? Man får se hur trollkarlarna gör sina trick. :D Tufft. :D

En fantastisk dag

Jag älskar dagar när jag inte behöver göra nått, och en sån har det varit idag.. Helt fantastiskt. :D Kvällen lär nog fortsätta i precis samma anda känns det som.. Inte mig emot.. :D Imorrn börjar jag 12.15 och går till 16.00... men det är bara registrering och indelningar. så jag vet inte.:P

Blääää..

Jag försöker skriva om lite på min uppsats. Det var något med tabellerna som jag hade missat och ska skicka in till arkivuppsatsen.. Men det är så jobbigt.:P För det är mestadels källorna jag hade missat, och jag har x antal källor.:P Jaja, bäst att sätta lite fart så går det nog bra till slut.. Då blir det ju slut på det iaf.:P

Finns nått tråkigare?

Tvättning.. Hushållets tråkigaste syssla förutom diskning.. Tvättningen sköter åtminstone sig själv, till skillnad från disken när man fattas diskmaskinen..Dock var tvättningen mycket välbehövlig och vi fyller som vanligt hela tvättstugan. Därför är det så väldigt smart att tvätta en lördagkväll när alla andra ändå gör nått roligare.:P

Jaja.. Då är det ju gjort sen iaf..

Vad säger vi?

Visst bör Hannas kör åka ur Körslaget? Dom var helt klart sämre än de andra idag.



Udate: Va!? Robert Wells kör var ju given i finalen, och given vinnare.. Happ..

Jäkla klenis

Haha... det blev inte mycket hopprepande inte, för jag har så dålig kondis, och så var hopprepet lite kort också.:P Annars är det fint med rosa glitter.:P Men jag ska nog hoppa lite mer sen tror jag... Just nu spelar jag betapet med Bergman, och det går lika dåligt som vanligt... Sen ska jag diska, och laga lammfärsbiffar, som är jättegott. :D

I found...

... ett hopprep i en låda.. Så nu ska jag ställa mig och hoppa hopprep snart, det ska ju vara bra har jag hört.:P Dock har aldrig hopprep varit en av mina talanger, men vi får vällan se hur det går...


Christ!

Nästan så man får en hjärtattack av chocken över att det gick att logga in på bloggen. :P Men jag har ändå inte så mycket spännande att berätta idag så det gjorde väl kanske inte så mycket. Dock är det alltid när jag vill skriva nått som det inte går att logga in alls. Dåligt.:P

Idag ser håret ut som en peruk, inte vidare snyggt kanske, men det kanske ändrar sig om jag borstar håret, något jag inte orkat göra.:P Annars är det Wii fit som gäller idag, den blir ju så sur om man inte står på den på ett tag.:P Skitfint väder är det också, men jag har verkligen ingen lust att gå ut... Jobbigt läge.. Måste skicka in en ny variant av min uppsats till handledaren också, så jag får mitt betyg.:P

Less

Blondinbella var riktigt duktig i Let's dance, medan Kitty bara är pinsam. Jag skäms för henne bara för att hon inte förstår när hon ska hålla truten.. Men, hon är ju kvar i åtminstone en vecka till. Synd, för hon var en av de sämsta dansarna också... Fast jag trodde nog att Linda Haglund skulle åka ut, hennes partner verkade bara vilja visa upp sig själv...

Nu är det väl dags att gå och lägga sig snart antar jag. På nått konstigt sätt så vill jag inte alls sova idag utan vill bara vara uppe och göra ingenting. Kanske beror det på att den här helgen är den enda tid jag är helt ledig innan nästa kurs börjar på måndag med upprop och inledningar och gruppindelningar.. Jösses. Jag är lite nervös. Tänk om jag ändrar mig och tycker att det inte alls är mindre barn som jag vill vara med? Hjälp! :P äh, det är bara en termin iaf. :P

Jungfru Maria

Jungfru Maria är inne från buren, men nu är hon tydligen på väg ut igen för Kasper tyckte hon var lite väl modig.. Hon blir det efter ett tag.:P


Let's dance

Vad tror vi? Jag tror att Carl Jan eller Linda Haglund åker ut faktiskt.. Eller hon politikertanten.

Nu är det över

Opponeringarna är klara, och jag har fått veta att jag har fått C på min uppsats, och det måste jag väl vara nöjd med. :D Egentligen tänkte vi åka och gymma, men det var så kallt. Så vi kör på att ställa oss på Wii fit här hemma istället, och kanske gå ut och gå/jogga sen. Det är lika skönt det. :)

Hur som helst.

Nu är den här dagen slut. Dags att gå och sova. Kvällen har spenderats med uppsatser, eftersom vi ska opponera på två stycken imorrn. Lättsamt att bo tillsammans med en som man opponerar tillsammans med, dock svårt eftersom Kasper och jag väldigt ofta vill göra saker på olika sätt...

Dagens "nöjd med":

Klippningen


Nyklippt

Värsta grejen... Jag har klippt mig, den mest drastiska förändringen på flera år, jag har lugg! Ska hitta åt kameran sen har jag tänkt mig. :P Men jag är iaf supernöjd, och det har jag aldrig varit förut hos en frisör..

Nu väntar matlagning, diskning och genomgång av de uppsatser vi ska opponera på imorgon.. Ojoj. Inte blev det nån afrodans idag heller.. Det kommer flera veckor gott folk.

Klart

Men det blev ett par lappar.;P


Här ser ni dagens nöje

Fan, fan, fan, fan, fan... Jag skulle kliva upp med Kasper. Eller hur att jag lyckades med det.. Skit också.:P Jag som hade tänkt göra så många olika saker idag... Jaja.. Det här är iaf det viktigaste jag har för mig... Ta bort alla lapparna i böckerna jag använt..




Nä gott folk

Nu är det dags att gå och lägga sig. För imorrn är det dags för en supertrött (säkerligen) Maria att sitta och pilla bort alla lappar i böckerna och åka och lämna tillbaka dom till biblioteket. Lät kul? Nä, det kommer det säkert inte att bli heller, men huvudsaken är att de lämnas tillbaka så jag kan glömma den här fantastiska uppsatstiden.. Bye bye med den. :P Godnatt. :D

Bildutmanad

Evans har utmanat mig att hänga på 4th. Man tar helt enkelt den fjärde bilden i sin bildmapp, skriver några rader om den och skickar utmaningen vidare till fyra personer.



Bra bild att ha som nummer 4? Nä. :P Men hur som helst så hade vi jättetråkigt och då kan ju allt bli roligare genom att ta ett valnötsskal till näsa. Eller? Det var dessutom en "härmning" av när Kaspers plastfarfar hade en kräfta på näsan för nått år sen.

Jag utmanar: Tobias, Marie (skam den som ger sig), Viktoriae och Emma.

På stan

Oj.. Det blev många kläder inköpta idag, för att vara jag. 7 st. Jösses.:P Iaf så skiter jag i att visa det här eftersom jag absolut inte är en modeblogg. Men jag är himla nöjd iaf.:) Fattig, men nöjd. Blev en Maxlunch också, aja baja. Det var väl inte vidare nyttigt kanske. Men det var förbannat gott.. Inte så gott som gårdagens middag däremot, prova det där allihopa. :D

Nu ikväll blir det nog lite Betapet, och lite tv-spel tror jag. Lär inte bli nått mycket annat gjort iaf...Om jag få välja. Jag är ganska trött hela jag faktiskt.:P Imorrn tror jag att jag åker iväg och lämnar tillbaka min jättehög med böcker på ILU... ILU där jag ska gå skola nu ett bra tag framöver.. Åh nej, det var ingen höjdare första kursen på universitetet iaf.. men vi kan ju hoppas att det blir bättre.

Hmm..

Nä, nu är det snart dags att lägga sig igen. Imorrn har vi flera saker att göra, bl a att åka på stan och leta en outfit... Men det kanske går det med.. Nu blir det mest godnatt.

Dagens middag - Satay Ayam

Satay ayam – indonesiska små kycklingspett

5 kycklingfiléer
10-15 små träspett (kan skippas)

Marinad 1 röd finhackad chilipeppar
3 msk riven färsk ingefära
3 finhackade vitlöksklyftor
saften av en lime
1 tsk sesamolja 1-2 msk honung
2 msk tamarisås Börja med att blanda marinaden.

Kärna ur och finhacka chili och vitlök. Skala och riv ingefäran. Pressa limefrukten. Blanda alla ingredienserna i en skål. Skär kycklingen i 2cm stora kuber och trä upp på spetten. Lägg kycklingspetten i marinaden och låt dra minst 1 timma. Grilla eller stek spetten i olja.
Marinaden går utmärk att använda till fisk, kött, skaldjur eller grönsaker – till allt man önskar få en thailändsk smak på.

Sakta men säkert

Oj, så mycket julsaker jag har.. Den som har flest tomtar/änglar när han/hon dör vinner? Det börjar iaf lida mot sitt slut, det enda som står kvar på riktigt är en naken gran, sånär som på ljusen.  great va? :P Jag måste hämta lådan till den också, och det lät bara skitjobbigt just nu, men jag ska ta itu med det: I promise. ;)

Ännu mer oväntat

Inte vaknade jag av klockan imorse. Jag blir så äckligt less på mig själv. Å andra sidan så har jag inte bitit på naglarna på över en vecka. Det är den fulaste ovanan jag har men det är inte diekt så att jag tänker på att jag gör den heller. Dessutom kan jag sluta i en längre period, men det har alltid kommit tillbaka. Måste nog börja måla naglarna igen, men det är så äckligt jobbigt.:P

Idag fick jag iaf veta när jag ska registrera mig till nästa kurs och jag har lektioner huuuur länge som helst nu från och med måndag. Och det kändes väl kanske inte superkul direkt.:P Men det ska bli kul att börja på en ny kurs :) Det ska bli spännande men jag känner inte direkt för att försöka få tag på en massa böcker igen... Huvva...

Oväntat?

Inte var det direkt oväntat att jag itne gått och lagt mig än? :P Men nu strax är jag på väg iaf :)

Godnatt!

En fantastiskt skön kväll

En sån här kväll där man får ta det lugnt är nog det bästa som finns. Jag har verkligen bara varit. Spelat lite Betapet med Bergman, tittat på när Kasper spelat TV-spel och som sagt: Bara varit. Men nu börjar jag bli trött så jag tror jag ska tvinga med mig honom till sängen snart och titta lite på film och mysa. Imorrn måste julen bort... Bäst att ta tag i det fort då.:P

Mäkta stolt

Jaha.. Opponeringen klar, eller, opponeringen på min egen uppsats iaf. Och det gick väl bra, skulle jag väl säga. Negativ kritik fick jag såklart, precis som alla andra, men överlag var det trevlig kritik jag fick. :) Så det känns bra. När jag kom hem var det bara att sprinta iväg till soffan, skriva handlingslista för veckan och sen sprinta ut igen till bussen och ICA Maxi, så nu vet vi hur man tar sig dit med buss också. :P Tur det.:P Ikväll ska jag bara sitta, kanske spela nån omgång betapet vad jag har hört och bara vara stolt över att min uppsats mötte kraven. :D

Gissa vem som kommer att vara supertrött imorgon?

Räcker upp 2 händer och 2 fötter... men jaja.. Jag är klar med uppsatserna iaf, har min egen kvar bara. great.:P Det tar sig sen säkert... Kan ju hoppas.. Ja, tills min ska opponeras på har jag ju hört vad de andra har sagt också, så det blir ju superbra.:)

Nu är det nog dags att mata kaninen och sen ska jag hoppa i säng för imorrn måste jag kliva upp tidigt, så tidigt som 8.30.. Har ni hört nått så skoningslöst? Va!? ;P Hur som helst. Godnatt!

Nästan

Granen är avklädd sånär som på ljusen.. Och maten är intagen - rotfruktsplättar med chorizo. Det var helt okej men inget jag vill äta ofta.:P Uppsatsläsningen går jävligt långsamt. Ska ta itu med det ordentligt efter Bones. Annars är fröken Lindgren rökt imorrn, och det vore banne mig inte bra det.

Förresten så är jag fundersam på var den sista julgranskulan är, inte i granen iaf. Vare sig Kasper eller jag kan minnas att det fattades en när granen kläddes.. Hmm.. Den kanske är tillsammans med en lampa som är borta, och kanske har det nått att göra med vingarna på ängeln som låg prydligt och snyggt lagt bredvid den när vi kom hem efter julen. Det bör tilläggas att ifall de hade ramlat av skulle de ha åkt bakom tvn, men inte då.

Din lata fan

Nä, inte har jag gjort nått.. Har kommit ur pyjamasen i alla fall och nu ska jag väl ta mig i kragen och göra nått vettigt och samtidigt se på skidskytte. Undrar hur det går? ;P Ska ta och titta på vad jag ska kunna i uppsatserna och så så att jag kan säga några småsaker om alla uppsatser. Det ska ändå pratas i 45 minuter om varje uppsats.. Hjälp!

Det var inte jag.

Jag är ingen morgonmänniska. Jag har aldrig varit en morgonmänniska, förutom de där barnåren då alla är morgonmänniskor, och jag kommer nog aldrig att bli en morgonmänniska, förutom de där åren med barn då alla är tvingade att vara morgonmänniskor. Idag slutade alltså mitt försök att kliva upp tidigt med att jag klev upp för en halvtimme sen.. MAX! Hjälp. Hur ska jag ta mig upp imorrn, och hur ska jag klara av att inte kliva upp och klä på mig flanellpyjamasskjortan som jag är så äckligt överförtjust i och som jag gärna bor i jämt sen jag fick den?

Skitig är jag, sprallig är jag, trött är jag, rastlös till tusen är jag, men inte hungrig, antagligen för att jag nyss vaknat och antagligen för att jag är skitnervös för att om jag påstår att jag är hungrig kontrar Kasper med att föreslå dinkelgröt till frukost! Jag har aldrig ätit nått så äckligt och tråååkigt. Iofs är risken väldigt liten eftersom han inte är särskilt förtjust i det heller.:P

Nä, jag undrar

Kanske är det dags att gå och lägga sig snart. Imorrn måste jag väl kliva upp eftersom jag ska upp på måndag, och det lär jag inte klara om jag inte kliver upp nu. Antar jag.. Bara blaha.. Måste läsa igen om alla uppsatserna en gång till och dessutom bestämma mig vad jag ska berätta om min egen uppsats. I fem minuter.. jösses..

Jaja.. Godnatt!

Mäh!

Nanne åkte ur. Det var ju inte så jag bestämde, eller hur? Hur som helst försvann iaf bilen och vi är supernöjda. :D

Körslaget

Vem ska åka ut den här veckan? Jag säger Hanna.. De andra är bättre.. Eller varit hittills iaf. ;P Det här är förresten ett annat program jag skulle kunna tänka mig att vara med i. Så en Strömsundskör eller en Uppsalakör efterlyses till körslaget. ;) Kan bli jobbigt bara samtidigt som jag vill göra Let's dance om de fortsätter att följas åt.;)


Men åh!  Gabriellas sång... Den som är finast i världen... Men de ska nog åka ut ändå.. Faktiskt.

Fortsätter tjafsa

Jag kommer att fortsätta att tjafsa om middagarna vi äter, mest för att det hittills har varit hit nästan varje dag. :) Idag blev det quornfärs med majstortillas.. Alltså precis som att äta tacos fast med quornfärs och majstortillas istället.. :) Fast vi hade ingen gurka, så jag blev lite ledsen...

Runt 22 kommer nån och tittar på bilen iaf. :D Så nu hoppas vi. Jag har redan sagt upp garaget så det finns inte mycket plats för den. Dessutom blir det körförbud på den i februari, så det är ingen mening att ha kvar den. Men jag kommer att sakna den bilen. Den är skön att åka i fast den är ett jävla bensinslukande fult vrak som alla poliser stannar för att de tror att det är värsta knarklangaren som har den, men det är ju världens snällaste Kasper och så lilla jag, och knarklangare är inget jag är. ;P

Kanske borde jag börja städa bort julen också. Är det bara vi som är så långsamma?

Fram tills nu

Fram tills nu har jag sprallat runt i pyjamas för att det är så skönt.:P Men nu är jag påklädd, lagom till 5 sådär.;P Middag är på gång. Majstortillas och quornfärs, ska bli smaskens. :) Sen kommer det nån och kikar på bilen, därav påklädningen.. Jag tror inte att jag skulle ge nått bra första intryck ifall jag kom ut i pyjamasen, fast å andra sidan kan man ju aldrig vara säker på sånt. Diska måste jag göra också.. Nu var det bara en massa måsten känner jag, för oppositionen närmar sig med stormsteg också.. Det står Författaren berättar om sin uppsats i 5 minuter, men vad ska man säga då? Jösses... Min uppsats tar inte 5 minuter att beskriva.:P

Vore det inte ballt?

Vore det inte superballt om kungen var med i Let's dance? Det skulle jag verkligen vilja se. :D

Nä.

Nån promenad blir det inte. Jag håller på att somna. Så istället ska jag lägga mig i knät på Kasper medan han spelar tvspel. Funderar på att läsa lite mer uppsats också. Om inte annat ska jag väl göra det innan jag går och lägger mig.;) Måste nog vända mer på dygnet för jag har för mig att jag börjar skittidigt på måndag. :S

Update: Nä, 10.15 på måndag. Det var väl kanske inte så jättetidigt som jag hade fått för mig direkt.:P

Jag vill också

Jag blir verkligen avundsjuk på de som får lära sig dansa sådär.. sen är jag för snål för att betala en danskurs.:P Sen ska jag säga: Mamma, jag blev fort less på godiset, så du kan vara lugn. ;) Kasper och jag har nämligen bestämt att vi bara får äta godis en gång i veckan, och vi hade det hemma redan så vi tog det idag till Let's dance.. Magdalena Graafs klänning var fantastisk, Magnus Samuelsson var tuff och Morgan Alling var duktig. Laila Bagge också. Jag vill också vara sådär smal och snygg, det är nog bäst att jag slutar äta godiset nu och går ut och springer istället, eller vad tror ni? ;P Maten har vi ju redan börjat med. Försöker ta från Du är vad du äter-kokboken... Igår åt vi världens godaste kyckling som alla bör äta.. Lägger ut receptet på den sen tror jag.. kanske nästa vecka om jag tar kort på det.. Vi har nämligen redan bestämt att vi ska äta det nästa vecka igen. Så gott var det!

Nä, jag undrar om det inte är dags för en promenad/småjoggingtur ändå. Jag åt ändå en chokladtomte som jag senare upptäckte hade fruktansvärt många kalorier i sig.. Över 700 tror jag.. läskigt! Så det vore nog bra med en promenad skulle jag tro.;P Annars tyckte Wii-fit att jag går neråt, vilket är bra.. Jag kommer att hoppa runt och tjoa den dagen den apparaten tycker att mitt bmi är under 30..;P


Let's dance

Nu börjar snart let's dance, med bland andra Blondinbella och Magnus Samuelsson, det är iaf de två jag är mest nyfikna på. Och jag är avundsjuk. Jag vill också lära mig dansa, men jag har ca 100 vänsterfötter så det vore roligt att se nån försöka. Så Tv4, till nästa säsong, så har ni en okändis här borta som hoppar och vill vara med. :)

Knepväder

För ett par dagar sen var det så kallt så det kändes som -30 när vi var ute, det bet i kinder och det blåste genom alla lager med kläder. IDag däremot har det varit 10 plusgrader och nästan all snö vi hade förut är bort.. Knepväder säger jag bara... Knepväder.:P

Skönt

Vi gick ut på en promenad.. Målet var 5000 steg på stegräknaren, men när rundturen runt Flogsta tog slut stod stegräknaren på drygt 3900 steg och vi har gått 2,5 kilometer. Det fick duga. :)
Nu ska jag slappa ett litet tag, funderar på tvspel, och sen ska vi soooova. :)

Godnatt!

Fan också!

Huvudvärken vägrar lägga sig. Och vi som snart får hit han som ska kika på bilen. Håll tummarna för att han köper den, även om den är bucklig. Jaja.. Vi kan ju inte mer än vara trevliga och hoppas ändå... Mat ska det bli efter det, det vi skulle äta igår - satay ayam - indonesiska kycklingsspett. Så det står Kasper och gör marinad till nu. Det luktar supergott. :) Så vi hoppas att även maten är god... Pusslet går det dåligt med iaf.. tror att hälften av bitarna fattas. Fast det gör jag alltid och det gör det aldrig.. så det så.:P

sova ut

Sov till 12 idag. Vilket var behövligt.. Sen dess har jag mest suttit... Byggt lite pussel, haft ont i huvudet och bara varit.. :P Jag vet inte vad jag ska hitta på. Om inte nån kommer och tittar på bilen ska vi antagligen på ett afrodans-pass för att kolla, men jag känner på mig att det inte blir av det heller för jag hoppas han kommer och tittar på bilen, det vore bra att bli av med den nu faktiskt.. Vore skönt att slippa tänka på den...

Lite mer

Spelat betapet ett tag nu med Marie och Kasper, men nu ska jag koncentrera mig lite på pusslet innan jag går och lägger mig.. så datorn stängs av nu. GODNATT!!

Nöjd

Mätt i magen och med ett glas rosévin i närheten är jag väldigt nöjd just nu.:) Och det känns jätteskönt att ha en kväll där jag inte behöver göra nått. Dock tror jag att det blir en tidig kväll, för efter 4,5 timmar sömn inatt är huvudet inte med ordentligt känner jag.:P

Värsta grejen!

Inlämnat och klart. Och nu ska vi ta och fixa till oss så ska vi åka på Java och äta fira-att-uppsatsen-är-klar-middag. :) Sagt upp garaget idag också, och så har vi varit och vaccinerat Kasper för behandlingen han fick slog tydligen ut vaccinet, så idag har han fått sånt som bäbisar får.:P Ikväll blir en inte-göra-nått-kväll och imorrn får man väl kika på opponeringen. Men det är imorrn det...
Förresten så är det skitkallt ute, så man gråter när man går.


KLAR!!!

Ca en timme innan deadline är jag klar. Väntar på att få skriva ut bara. I LOVE IT! Nu ska jag låta bli att prata skola ett tag :P

2000 ord kvar

Uppsatse ska vara inne om senast 3 timmar och 20 minuter, utskriven i 12 exemplar och i handen på examinatorn. Jag har 2000 ord kvar och har sovit 4,5 timme inatt.. Great.. Jaja.. Jag hinner ju iaf.:P

Hälften kvar

Nästa gång jag ska skriva en uppsats på ca 35 000 tecken ska jag inte sätta mig och skriva ihop allt dagen innan. Vad tror ni om den idén? Tror ni jag kommer att lära mig av mitt misstag? Knappast. Nu har jag suttit hela jävla dagen med det här och... halvklar.. Men jag tycker att jag har gjort den jobbigaste delen och resten bör jag absolut kunna ordbajsa ihop tycker jag.:P Tur att jag inte ska göra något mer än att lämna in den imorrn. Det hade varit jobbigt eftersom jag antagligen inte kommer sova något särskilt mycket i natt.... Nu ska jag fortsätta efter min kortkorta paus.. Jösses...

Det går inte särskilt fort

Nu har jag läst igenom alla namn jag skrivit så jag kan vara säker på att det är rätt räknat. Great. Inledningen är snart klar också. Jag är inte nervös för att inte hinna skriva klart texten, men fotnoter och litteraturförteckningar är inte mina favoritsaker i världen. Jag vill ha choklad, bara för att jag inte ska..:P så jag har tuggat på en clementin istället... Måste nog gå en promenad sen för jag har ont i huvudet. Antagligen för att jag har stirrat på skärmen sen 10 i morse.. Great.

Nu ger jag mig

Slut för idag. Tack för idag. Jag lär stupa i säng, och imorrn är det upp med tuppen (10 kanske?) som gäller. Uppsats, uppsats uppsats. Jag kan förresten meddela att den bok som nämnde flest kvinnonamn hade lite mer än 20%, alltså enbart en femtedel av alla namn! då var också de flesta gudar eller fruar till män som de tyckte var fantastiska. Great. Den enda kvinna som nämnts i varenda bok (tror jag, har inte kollen just nu) var Marie Antoinette, och det är antagligen för att fransmännen inte tyckte om henne alls.
Dessutom kan jag påpeka att boken med flest kvinnonamn var en fördjupningsbok. Gissa hur många elever som hinner med att få titta i en sån också? Knappast många.

Godnatt!

En himla tid

Jösses vilken tid det här tar.. Massa massa namn.. Och sen måste jag ju tänka samtidigt. Det går inte så superbra.:P Vad hittar alla andra på en sånhär kväll då?

Bara blaha

vi har lyckats att skriva matsedel för veckan och handlat... mycket annat är det inte.. Illa. :S


Premiär

Premiärinlägget från min nya bärbara dator med det nya trådlösa internetet.. Lät krångligt, ja. :P Nu ska jag iaf satsa på att skriva klart alla namnen.. Snart klar. ;P

I Give Up!

Nu är det dags att sova.. Speciellt med tanke på att vi ska upp 9 imorrn... Undrar hur mycket sömn det blir nästkommande nätter:P Jaja.. Jag har iaf fått en hel del gjort. Och det är väl huvudsaken.:)

Godnatt!

Nähä.

Blir ingen afrodans imorrn. Vi ska satsa på att åka och titta på en router till ett trådlöst nätverk istället. Och då får man omprioritera.:P Och så är det gjort. Afrodans kommer sen när tid finns. :)

Många gånger

Många gånger har jag tittat på mig själv och undrat: Varför gjorde du inte det här förut? I detta fall handlar det såklart om uppsatsen. Tänk om jag bara hade satt igång och då varit klar med den nu. Å andra sidan har jag alltid jobbat bäst under press så gissa vem som sitter som en galning tisdag natt.:P Nu hoppas jag att det inte blir på detta sättet, men jag känner tyvärr mig. Ska dock sätta mig nu vid min nya leksak och fortsätta skriva av namnen. Förhoppningsvis hinner jag skriva så många som möjligt ikväll så jag kan skriva så mycket av uppsatsen som möjligt imorrn för att skicka den till handledaren för en genomläsning. Jag hoppas han läser den i sånna fall. :P Jaja.. Tillbaka till sträckbänken (som egentligen är schäslongen på soffan och är äckligt skön. Inget att klaga över egentligen)

Poff!

Läst klart!

Den ni! Nu sitter jag allra mest och skriver ner alla namn, och sen imorrn ska jag ta itu med resten av uppsatsen. Tjoho! ;P Bones var spännande, nästan så jag vill se alla på en gång. :P Annars börjar jag mest bli trött som bara attan. Skulle vilja gå på en promenad men det är kallt som satan ute. 17 minusgrader. Förstår ni hur kallt det är!? Det känns som 30. :P  Så nån promenad tror jag inte att det blir. Imorrn vid 11 ska vi gå på ett pass på svettis. Afrodans. Hoppas det kör även fast det är trettondagsafton, annars så får vi väl åka hem helt enkelt.:P

Är det bara jag?

Min familj vet att jag har ett häftigt temprament. Inte många andra vet det.:P Dessutom blir jag, precis som världens lugnaste Kasper helt galen när det skiter sig i tv-spel.:P Men det är aldrig mitt fel, det är gubbens i spelet, just nu: SuperMario i SuperMario Galaxy


Allt utom det jag ska!

Jag har gjort en massa idag.. Utom det jag ska, alltså skriva uppsats. Däremot har jag läst, så det var väl vackert så. Men jag har städat mest istället för att plugga, och snart ska vi prova en Anna Skipper-våffla. Sen ska jag verkligen läsa klart allt så jag kan sätta igång med min uppsats på riktigt. Vikt en massa tvätt som vi tvättade innan vi åkte åt varsitt håll. Det märks att man är lat, för det var inte direkt jobbigt. :P


Ja!!!

Bye Bye LaGaylia!


Överlevande

Övelevde dagen på stan, även fast vi har sprungit runt och trängts med massa andra människor. En bärbar dator fick jag med mig hem, en som ska betalas om 3 månader, räntefritt. Bra att ha så man kan ta med sig på skolan och sånt, eller bara bort från den här datorn som har internet.:P Min gamla bärbara hänger sig bara och har spunk, så den är filmdator i sovrummet istället. Kasper köpte också en, en precis likadan, så nu har vi 5 datorer på 2 personer i en 3a.. verkar vettigt va? :P Annars var det enda jag köpte på stan en toner till skrivaren så vi kan skriva ut uppsatserna och en stegräknare.:P Nu ska det gås en massa här. :)

Annars kan jag berätta att jag vann över Kasper i betapet igår, fast på danska. Det är enbart roligt eftersom jag chansade hela tiden då jag vare sig kan prata eller stava på danska. Kasper kan ju iaf språket. Nu vann jag inte med så mycket, och hade tur eftersom han fick C och Z, men jag vann ändå. :)

På stan

Tanken är att vi ska ta oss till mellandagsrean ute på stan nu.. Och vi ska köpa busskort allra först, men det känns kallt. På stan ska jag byta 2 böcker som jag fick av Kaspers pappa i julklapp men redan har. Det är dessutom Kasper som köpt böckerna, han som kan gå och titta i bokhyllorna på vad vi har.. Duktigt Kasper.:P

Jaja. Ha en trevlig dag så lär vi höras sen om jag överlever det kalla vädret.

I brist på annat

Så lägger jag ut en bild på hur jag såg ut på julafton. Håll till godo, och njut för outfitbilder är ingenting min blogg är full av.:P



Nu ska jag dessutom sova, så godnatt!

Duktiga? Njae.

Idag har inte varit en så produktiv dag... Vi har gymmat och spelat badminton, handlat lite och bakat bröd, gjort cashewsmör och hallon- och bananmarmelad.. Inte så jobbigt som det lät. Det vi har kvar är provsmakningen.;)
Jag har dessutom läst klart en bok och har nu alltså bara 1 kvar. :) Eller, 3, men jag räknar dom som 1 eftersom det är olika delar och lika långa som en de andra böckerna.

borta bra men hemma bäst

Varit hemma i nån timme nu, hunnit äta lite mat och sådär.. Det är skönt att vara hemma, även om det var skönt att vara hos mamma och pappa också. Snö har vi också :( Och kallt var det, men det är ändå skönt.;) Nu ska jag se till att packa upp lite och sen vill jag nog snart gå och lägga mig tror jag...

Årets första inlägg

Ingen särskild orginell titel kan jag chansa på. :P Men nu är det iaf nytt år, och det ska jag inleda med att packa ihop alla mina saker för att kunna åka hem imorrn. Fast, inte alltför tidigt. :P Det ska bli skönt att komma hem även om det är skönt att vara här med.. Men hemmär alltid hemma.