Ett seminarium mindre

Min sommarkurs Fornnordisk religion, 7,5hp, har två obligatoriska seminarier och ett par föreläsningar. Dessutom med ganska långt mellanrum mellan varje sak. Det gör inte så mycket, även om det hade varit skönt att ta allt på en gång. Vi har samma lärare i allt, vilket jag tycker är skitbra för då kopplar han till tidigare föreläsningar, och han kommer inte med en massa olika påståenden som brukar kunna hända när man har flera olika lärare inom samma område.

Seminarium I var idag - Voluspá - Valans spådom ur den Äldre eddan. Dessutom var den på en artikel som en norska vid namn Gro Steinsland skrivit, om kristendomens intåg och om en viss strof (65) i Voluspá visade på ett byte till kristendomen.

Jag hamnade i en grupp med mycket kunniga killar, vilket gjorde att jag mest satt och lyssnade på deras diskussioner, något som sällan gör någonting. Jag lärde mig en hel del.

Dessutom har Kasper och jag fått paus från varandra idag i och med att vi var i olika grupper. Det gör mycket lite, för vi ser varandra verkligen hela tiden just nu. Fast, i slutet på juli åker vi åt varsitt håll för en månad, så det kanske är bäst att jag tittar på honom så mycket som jag kan just nu.;)


(oj så olik sig man kan vara)

Kommentarer
Postat av: RONJA

Vilket armband/fotlänk var snyggast? KRAM! :D

Postat av: Viktoriae - En "må bra" blogg där självkänsla & positivt tänkande ligger i fokus

Vilken otroligt härlig bild!

2009-06-17 @ 17:39:16
URL: http://viktoriae.blogg.se/
Postat av: maria

fin blogg :)jag är emd och tävlar om att bli veckans blogg gå gärna in där och rösta på mig är nr 13 ;D : http://peetraanrtre.blogg.se/

2009-06-17 @ 18:16:25
URL: http://mariaekman.blogg.se/
Postat av: Randy

Du kmr säkert sakna honom sjukt mkt!

2009-06-17 @ 18:45:34
URL: http://randys.se
Postat av: evans

Vilken spännande sommarkurs du går! Och bilden var jättefin! Där har jag varit idag :)

2009-06-17 @ 18:53:43
URL: http://evans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback