Idag är jag en bitch

Trots att ändå inte så mycket av dagen har gått har jag hunnit prata med en telefonförsäljare som inte hann prata klart innan jag sa att jag inte var intresserad för att vi fortfarande är uppbundna på flera månader med ett annat elbolag, och jag har hunnit snäsa åt både en greenpeace-snubbe och en sån där jävla comviq-idiot. Hade jag fått välja hade jag lätt pratat med greenpeace-snubben.

Jag förstår inte det där. Det händer bara när jag går med Kasper på stan, de vågar inte stanna mig men Kasper försöker de håva in. Det slår aldrig fel. Jag får vara bitchen som drar iväg med deras kap.

Däremot blir jag ofta stannad för att hjälpa till med att hitta saker, kanske ser jag ut som om jag vet vart jag är (vilket väldigt sällan stämmer)

Nåja - ut i solen.

Kommentarer
Postat av: Tobias

jasså, jag kan bara ligga och steka i flera timmar :D

Postat av: Zarah

*hejhej! Vill du tjäna pengar på din blogg? Gå in i min isåfall så kan du få lite bra tips! Ha det bra :)*http://zlundin.blogg.se

2009-06-24 @ 17:22:00
URL: http://zlundin.blogg.se/
Postat av: Evelina

svara gärna på dagens fråga :)

ha det bra.

2009-06-24 @ 17:39:52
URL: http://ewelinaliciouz.blogg.se/
Postat av: Tobias

ja det är tur :D men härligt med värme iaf :D

2009-06-24 @ 18:13:19
URL: http://grymtroligperson.blogg.se/
Postat av: Caroline, LINA FRANKღ

Kikar in igen :) Skulle vara roligt att höra vad du tycker om min blogg, vad som är bra respektive dåligt och vad du saknar och vill läsa mer om!

2009-06-26 @ 17:57:23
URL: http://carolinefrank.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback