Sommarsemester - Bye Vegas Hello LA!

Istället för att ta en shuttle till flygplatsen valde vi att ta en taxi. Vi hade ingen aning om det skulle vara billigare eller dyrare i slutändan men det kändes ändå värt att inte behöva vänta massa vid andra hotell. Billigare var det såklart med taxi och det var lite surt att vi inte valde det alternativet första svängen också. Men å andra sidan fick man kanske se mer om man åkte shuttle.
 
Den kortaste restiden någonsin, 45 minuter. Som mellan Östersund och Arlanda ungefär, men det kändes kanske snäppet mer exotiskt att ha öken under sig när man flög än Sveriges alla granar.
 
I Los Angeles hade vi planerat för att ta oss fram så billigt som möjligt, en gratis shuttle till tunnelbanan och sen bara ett byte innan vi var framme. Great! Tog bara 3 timmar också, vilket kändes sådär när man hade världens resväska med sig men vi kom fram. Vi hade också valt att bo i Hollywood och så fick man helt enkelt åka tillbaka nån annan gång för att se något annat. Efter 2 veckor var intrycken många och det kändes ändå som om man inte ville kuska runt hur mycket som helst. Det visade sig att vårt hotell låg på gatan nedanför Hollywood Walk of Fame. Bra planerat av oss utan att ha ens en liten endaste aning tycker jag.
 
Har faktiskt inte så många bilder ändå förutom på en himla massa stjärnor från gatan. Direkt när vi kom fram så valde vi att börja gå och sen hitta man nånstans. Kan tala om att Walk of fame är lång, det var inte ens i närheten att vi gick hela.
 
Mat hittade vi tillslut på nått som hette Johnny Rockets, och där hade de jääääättegod mat. Och glada ketchuptallrikar...
Tror att det var den här dagen som jag köpte världens finaste uggleväska också.
Sen valde vi att gå tillbaka till hotellet. Vi köpte med oss öl och lite snacks och sen bara tog vi det lugnt.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback