Sommarsemester - Las Vegas dag 3

Eftersom man inte är i Las Vegas särskilt ofta tänkte vi byta hotell efter 2 nätter på Luxor. Då valde vi också att lyxa till det och ta Mandalay Bay. När vi hade ätit frukost, checkat ut och hittat nästa reception fick vi veta att för 100 dollar kunde vi uppgradera oss till en pent-house suit. Jag tror vi betalade ungefär 2000 kr för den natten som egentligen kostar över 7000. Vi valde att ta det rummet med utsikt över the strip. och hamnade på 34 våningen eller nått liknande, näst överst i alla fall och ett tvårumsrum med stor säng, jacuzzi, soffor och morgonrockar och massa sånt, och en skaplig utsikt.
Slängde in sakerna på rummet och gick sen mot Shark Reef, akvariet som var inbyggt i hotellet (!) Henrik klappade rockor och vi såg massa olika fiskar och reptiler.
Den här fisken var samma storlek som mitt huvud
Sen tog vi oss ut till poolområdet. Varmt så in i... sanden brände under fötterna så det var bara att placera sig i en av poolerna och inte flytta sig en millimeter efteråt.
Efter bad gick vi och spelade spel för andra dagen.. airhockey och sånt som man får små biljetter för. Jätteroligt, speciellt för biljettgubben när vi valde att ta godis för de biljetter vi fått ihop. Henrik spelade Black Jack på nytt men det gick lika dåligt igen.
 
Mellan Excalibur och Luxor fanns det en foodcourt så där åt vi asiatisk middag från något som hette Pick up Stix. Jättegott. Om ni hittar det nån gång så rekommenderas det absolut.
 
Vi köpte vin med oss upp på rummet för att kunna titta på medan det skymde över the strip.
Henrik, i romantiskt sinnelag, vände en av sofforna så vi skulle kunna sitta och titta. Såklart slog han tån i en av bordsbenen så det bara sprutade (kan vara liten överdramatisering där) blod. Där var det tur att jag, som den stisslisa jag redan uttalat är, packat ner en mängd med plåster.
 
Där, med utsikten, med vinglaset, bestämde sig Henrik för att fria. Han fick såklart ett ja. Ringarna köptes när vi kom hem till Sverige igen. I titan med silver i mitten. 17/7 2013 <3
Det här är kanske ett snäppet mer tydlig bild.
 

Kommentarer
Postat av: Jasmine

Kul att ni fick ett så fint rum för en billigare peng.
Grattis till förlovningen!

Svar: Pannkakor till frukost är lyx, speciellt om de är fluffiga som de amerikanska. :)

Kram

Svar: Tack så mycket :)
Maria

Postat av: Hanna Karlsson

Vilken härlig resa!

Svar: Ja, den var fantastisk. Har Los Angeles kvar att skriva om när andan faller på också. ;)
Maria

2013-10-12 @ 11:38:09
URL: http://hannafialotta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback