Sommarsemester - Washington D.C dag 3 del 2

Ute ur ett museum och mot nästa - Naturhistoriska, fast i Washington då såklart. Här får man åtminstone en inblick i hur stor den här parken, The Mall, är.
Jag gillar också hur tjejen i rosa shorts är med på båda och hur paret till höger får ta sin bild. Det här är levande historia det. Passade bra eftersom vi därnäst tog oss till ganska död historia.
 
Hope-Diamanten. En av världens mest kända diamanter.
Efter X antal utställningar. Bland annat massa olika djur och insekter (levande, insekterna alltså) och mineraler, metaller och ädelstenar valde vi att fika innan vi gick tillbaka till stationen och våra väskor.
Scott var snäll nog att komma ner med våra väskor tillsammans med en praktikant. Han var också snäll nog att vänta på tåget med oss och ta oss till plattformen tidigare än vad man egentligen fick så vi kunde välja platser i lugn och ro. Jätteskönt. Då fick vi sitta tillsammans och inte i en tyst avdelning. Tåget gick mot Baltimore International Airport och där hade vi några timmar innan vi skulle flyga vidare så vi satte oss på en pub och tog en öl och middag. Det här är, jag skojar inte, en av de godaste hamburgarna jag någonsin ätit.
And theeeeen.. Up up and away.
Det här kortet tog Henrik vid landning.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback