Jag vill inte bli vuxen!!

Ojojojojojojojojojojojojojoj!!!
Nu börjar jag få separationsångest från allt och alla, och jag har inte ens fått lägenhet eller kommit in på universitetet än.. :P

Igår tog jag iaf det stooooora jättesteget och skickade iväg min ansökan.. :S och satt som en galning och ställde mig i aaaaaallla bostadsköer (lite sent jag vet, men så är jag bäst på att skjuta upp saker). Jag hade jättesvårt att sova inatt eftersom jag bara tänkte på att flytta, på vad jag behöver och varför jag ska flytta, jag som inte ens kan laga mat.. :S Jaja... Jag är iaf i kö på massa lägenheter nu.. många fina också, och inte alltför dyra ändå... Nu hoppas jag bara på att jag kan få mig ett jobb också.. Jisses... på påsklovet ska jag och kasper åka ner och söka lite jobb.:) både i sthlm och i Uppsala.. :) Ska bli kul.. vi ska bo hos Thomas, som det ser ut nu iaf, och det ska också bli kul för vi har inte setts på jäääättelänge. :)

Apropå ingenting så ska jag snart ha fysik.. om en timme närmare bestämt.. Och jag har fått veta att jag KLARADE fysikprovet jag hade i fredags... Jag som satt där i 2 timmar och mest svoooooor på allt, för jag fattade inte en uppgift.. :P Men jag måste ju kunna mer än vad jag tror..

Ikväll ska jag plugga, med Kasper. konstigt nog är det bara han som kan få mig att plugga.

Egentligen skulle jag vart ledig imorrn, men igår när jag cyklat genom hela ström och över bron och hela vägen till Dollar, så möttes jag av ett "snälla kan inte jag få jobba åt dig idag så tar du min tid på onsdag??" Det var Marcus.. :P Så jag satte mig på cykeln igen och cyklade hem. Och idag har jag så ont i baken så ni vet inte.. :S Jag hatar att cykla. Men det blir ju bättre för magen, speciellt över bron, för den är jobbig tycker jag.:P

Ska ju faktiskt ta mig en cykeltur idag också, men det är bara för att det inte finns några bilar hemma som jag kan ta till Hjalmar.. :P

Hmms.. :P Nä, nu kallar nog The Sims på mig i nån halvtimme. ;) För nu kan jag ju faktiskt odla tomater. ;D

Största frågan är egentligen nu ifall Kasper och jag står ut med att bo med varandra. Det ska bli spännande att se. :P

hehe..:P

Jag var tvungen att  göra tidsfördrivet från Fröken Evans för det var så styggt.. :P

1)       YOUR PORNSTAR NAME: (first pet and first street name)  Baloo Västra Egnahemsgatan (Njae, kanske inte så sexigt, eller? och varför kan man inte ta med spargrisar, som boxare Bull eller Byggare Bull, det vore mycket roligare än Baloo)

2) YOUR MOVIE STAR NAME: (grandfather/grandmother on your mom's side, your favourite candy) :  Christina Chocolate (Varför lät det bättre som porrstjärnsnamn? Haha.. :P)

3) YOUR "FLY GIRL/GUY" NAME: (first initial of first name, first two or three letters of your last name) : Mlin (låter som jag försöker prata med för mycket mat i munnen)

5) YOUR SOAP OPERA NAME: (middle name, city where you were born) :  Christina Östersund (Oh, ja,Christina är från mormors sida släkten)

6) YOUR STAR WARS NAME: (first 3 letters of your last name, last 3 letters of mother's maiden name, first 3 letters of your pet's name) :  Linlinbal

7) YOUR JEDI NAME: (middle name spelled backwards, your mom's maiden name spelled backwards) : Anitsirhc Nergdnil

8) YOUR SUPERHERO NAME: ("The", your favorite color, the automobile you drive) :  The Pink Ford (Oh, så fantastiskt farligt)

Hahahaha..:P Varför har jag så underliga alter egon för?

Nä, ner till allvarlet och fysiken.. Jag har ju trots allt fysikprov idag.. :P Som jag inte kan alls!!!! Jag är jättenervös. :(

Jajaja... Off I go *poff*

Hej och hå...

Fantastiskt.. nu är det bara historian kvar som inte är gjord.. och fysiken då. :P men där har jag ju iaf fortfarande lektioner, vilket man inte kan säga om historian.

Idag har jag vikarierat för marcus, så det sa lite mer klirr i kassan. :) det var trevligt.:P Men det betydde också att det inte blev någon pluggning idag, det är jag för trött för..

Sjuk är jag också.. det bröt ut lite halvt igår... skulle bara önska att det blev riktigt sjuk så det fick åka ut ur kroppen på mig... men jag har iaf sagt ifrån att skriva fysikprov imorrn, det är jag inte beredd på.. kommer dessutom inte att finnas mycket i huvet imorrn...

Nä, kanske ska sova snart, det lät faktiskt ganska trevligt. :)

Revygängets 2 sista föreställningar: 17/3 & 24/3. Ring till Sikåsbua och beställ biljett redan idag. :) Det är faktiskt inte alla dagar man får se mig i blå leopardtights. ;)

Ojojdå...

Ojoj...

Hmms.. jag har alldeles för mycket att göra... och ändå gör jag inkentinken.. Har iaf sökt mig 2 jobb i Uppsala.. hoppas att jag får mig ett napp.. ;) ingen som har någon dom känner i Uppsala som absolut måste jobba med mig?

Har gjort klart min svenskakurs med.. bara historian och fysiken kvar... Ska nog göra lite historia sen ikväll..

Magnus Uggla kom inte med till finalen i melodifestivalen och ajg är sååååå lycklig. :D

Börjar 8 imorrn.. det gör mig mindre lycklig..

Revyn har 24 mars en föreställning. :P komsikomsi.. annars kanske det blir någonting den 17 mars också... bara att ringa till sikåsbua och kika. :D

Blabupp