I'm so proud

Jösses så glad jag är. Lektionen gick brilliant och nu är jag alltså på gång. Det kan väl också tilläggas att det är en skitsnäll klass jag har fått tagit över, men jag är stolt ändå. :) Ont i huvudet har jag dock haft hela dagen, så det har grumlat lite. Men det är väl så det ska vara kanske.

Lite "mellanmål" innan vi åker och gymmar lite ska det bli iaf. En macka och kanske också en ipren. Dunket bakom höger öga tror jag inte mår så bra om man gymmar också utan att ha gjort nått åt det först. Men allra först ska jag ringa min mams för att tala om hur duktig jag är. ;)

Kommentarer
Postat av: Viktoriae

Vad skönt att du fick en bra klass och att det gick bra! Alltid bra och upplyftande när man kan vara extra stolt över något man gjort! :D Det fina vädret har kommit tillbaka till mig nu ;) hihi! Händer ikväll då?:)

Postat av: natta

sv. mmm finns alla möjliga skit saker

2008-10-08 @ 16:42:01
URL: http://natalies.se
Postat av: Viktoriae

Åh, gymma lite åt mig också ;) Och Grey's får man inte missa och sen ska jag kolla på den där dokumentärserien på trean om överviktiga människor.. det verkar, intressant.. så nu vet du hela min tv-kväll, haha!



Själv ska jag laga käk och tydligen titta på mycket på tv:n ;)

2008-10-08 @ 16:45:07
URL: http://viktoriae.blogg.se/
Postat av: Nikolina

Hej Godis! "Vad är din största rädsla?" kika i min blogg och skriv ditt svar, vore jätte snällt! dessutom kommer ditt namn finnas med i inlägget

tack & puss :)

2008-10-08 @ 16:45:25
URL: http://mjaubaby.blogg.se/
Postat av: Josephine

vad skoj att höra! Vilken årskurs är det som du har? Vad är det du undervisar dem? Vi hade en grupp av lärare på besök från Sverige i vår skola, och de var helt häpna över hur vi lyckas få eleverna så tysta och lyssna på under undervisningen..man börjar ju lite fundera hur skolorna är i sverige:)

2008-10-08 @ 18:03:29
URL: http://mumintroll84.blogg.se/
Postat av: Nikolina

tack för ditt svar sötan :)

2008-10-08 @ 18:20:57
URL: http://mjaubaby.blogg.se/
Postat av: Cecilia

Ha en bra kväll! Kolla gärna in min blogg!:)

2008-10-08 @ 19:51:03
URL: http://cmartinsson.blogg.se/
Postat av: Viktoriae

Haha du är väl goe ;) "Jag tänkte på det", det är rätta takter :D Vad mysigt att gå ut och äta, en anna slet ju med maten här hemma, gjorde avancerad spaghettilåda (du hör själv hur otroligt avancerat det var) Haha! Hoppas du får en underbar dag imorgon och INTE försover dig ;)

2008-10-08 @ 20:05:03
URL: http://viktoriae.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback