Nu är det nog

Ge mig slutet på den här kursen nu tack! Jag orkar inte mer, jag vill inte mer och även om den varit lärorik har den varit extremt påfrestande för mitt humör. Nu håller min reservenergi på att ta slut och jag känner bara hur irriterad jag är på allt och alla.. I'm sorry!

Evigheter sen

Jag är dålig på att blogga. Jag har liksom tappat lusten. Samma sak med MSN, det är inte alltid jag är där heller även fast den är på. Jag läser knappt ens några bloggar längre. Tjusningen kanske kommer tillbaka om ett tag.

Slutspurt på terminen nu, och alla barn, universitetet är inte mer annorlunda än högstadiet och gymnasiet. Alla vill att allt ska göras de sista veckorna. Det är ju superbra. Jag känner mig näst intill sönderstressad...

Nu är allt som vanligt igen

Mamsens 4dagarsbesök har tagit slut, och allt är som vanligt igen.:) Skickade in ett skolarbete 5 minuter innan deadline, så allt är exakt som vanligt. Alltid ute i sista sekunden.

Nu känner jag att det är dags att gå och lägga sig snart, känner också att det inte händer särskilt mycket att skriva om. Men det är som vanligt.

Ojsan hoppsan

Bloggtorka har jag. Läser knappt nån blogg längre heller, så det är en stor bloggtorka.

Mamma är här nu i alla fall, för ett par dagar. Hälsade på Kikki, Erik och bäbis i söndags, då var vi också på spex på Norrlands nation (som var strålande). Annars har vi varit i domkyrkan, gått på stan och ikea. :) Bra dagar med andra ord. Idag är planerna att färga mitt hår (det är på gång) och sen ikea igen och plantagen. Imorrn får vi väl se, kanske blir det en omfärgning om vi har otur.;)

Valborg

Jösses vilken härlig helg jag har haft.. kan man räkna torsdagen till helgen? Äh, jag var ledig, så då får det vara en del av den.

Vid 12 på torsdagen hämtade jag iaf Marie, Johan, Sara och Minna vid centralen. Då hade jag hunnit kika lite på flottarna genom bussfönstret och talat om för en kille att han fullständigt skulle skita i vart jag bodde.

Kille: Ursäkta!! (På säkert 20 meters avstånd)
Jag: Ja? (tänker att det är nån stackars jävel som har gått vilse och ska be om hjälp med att hitta)
Kille: (Lunkar på långsamt)
Jag: Du får skynda dig lite för jag har bråttom
Kille: Vart ska du?
Jag: Ska hämta mina kompisar vid tåget.
Kille: Jaha.. Vart bor du?
Jag: Det behöver du inte veta!


Sen sprintade jag därifrån. Hjälp! Klockan 12 på en torsdag? Hur ska jag våga gå ensam i den här stan igen?:P

Hem igen, väntade på Kajsa och Bamse. Sen in till Ekonomikumparken en sväng, där vi sen mötte Fredrik, Sonny och Pontus. Efter ett par timmar hem igen, och grillning, singstar och rock band. :)

Hur som helst, trots att jag inte har ett kort från dagen, så var den superbra.:)