En ljusglimt i tillvaron

Istället för att ha en egen hemmakväll hamnade jag hos Sofia och tittade på idol. Calle är verkligen fantastisk! Erik är bra han med, men jag är en sucker för raspiga mansröster så det finns bara en idol för mig.;) Nä, nu lät jag som en sån där JohanPalmfjortis så vi pratar inte mer om det.

Imorrn är det julmarknad som gäller för mig och Sofia. Det ska bli sååå mysigt. :) Ska ta och sova nu så jag kan a mig upp i tid och städa lite här hemma. Dessutom ska jag hinna plugga en hel massa eftersom nästan hela helgen försvinner till annat roligt. Som adventsgudstjänster och gospelmässa.

Här ska tilläggas att jag inte är troende. Jag bara älskar kyrkor, och vid speciella tillfällen har jag ingenting emot att gå på olika saker inom kyrkan heller. Gospelmässan ska bli spännande och adventsgudstjänsten kommer nog vara jättemysig.

Det är superdagar framöver. Sen har jag måndagen på mig att plugga arslet av mig. För sen på tisdag får jag nycklarna till korridorsrummet (som jag nu kommer tjata om varje dag tills jag sett det) och då måste jag också plugga lite. Hur nu det ska gå till.;P På onsdag är sista tentan innan jul. Och sen nästa helg är det flytt (förhoppningsvis)!

Det här blir nog inte så illa ändå det ska ni se.

Mitt liv so far

Just nu består mitt liv av plugg, plugg och lite mera plugg. Men nu är det i alla fall bara en tenta kvar innan jul.. Pust.

För övrigt så måste jag börja flyttpacka snart eftersom jag får nycklarna till korridorsrummet på tisdag, men flytten går nog inte förrän nästa helg eftersom tentan är lite ivägen.:P

Fy fan people!

Jag fick VG på tentan jag nästan sov över. :D Jag är så glad att jag har varit helt tom sen jag hämtade den vid 15. :) Har varit på spinning också, så därav är jag också helt uttömd.

Imorrn kommer min mams och hennes bästa vän.. Mamma fick 2 biljetter till Cliff Richard och the Shadows i födelsedagspresent, så på fredag ska dom på konsert. :)

Bloggtorka

Efter att ha spenderat min tid från förra torsdagen till i tisdags begravd i böcker och anteckningar så är jag alldeles tom i huvudet. Dock tror jag att tentan kan ha gått vägen, men det vågar jag ju inte säga, för då kommer det inte alls ha gått bra.

Däremot var det ren bondtur att jag inte sov över tentan. Konstigt nog har jag svårare än vanligt att ta mig upp på morgonen. Jätteläskigt.:P Men tack vare ett sms vaknade jag och på 15 minuter hade jag duschat och var ute vid bussen. Så jag hann med alla bussar jag skulle, trots att det blev aningens bråttom. ;P

Nåja.. Imorrn får jag finbesök från Linköping, så det är nog dags att ta itu med städningen som fått vara från att Kasper flyttade ut tills.. ja idag tydligen..;P

Borde kanske lära mig att stenografera

När man ska hinna med att skriva ner så mycket som möjligt under föreläsningar vore det bra att kunna stenografera. Förstå vad mycket mer man skulle hinna med.. Kanske är värt att kolla upp...

Men nu har jag snart renskrivit allt iaf.. Känns bra skönt. :)

Yes! Jag är med korridor.

Fick besked om att jag får flytta till korridor 1a december. Dessutom (tack och lov) visade det sig att det bara är en kalendemånads uppsägningstid när man byter så jag behöver bara betal dubbel hyra i en månad. Skönt att veta. :)

I skrivande stund har jag paus från renskrivning av föreläsninganteckningar. Jag känner att jag inet begruper ett dugg av dom men hoppas på att det känns bättre när jag renskriver de från nästa föreläsare. Annars kan jag ju vara lika förvirrad som vanligt, det verkar inte göra nått. Fast det märks efter tisdag när jag skrivit tentan.;P

Just nu går jag omkring på små moln för jag är så glad att jag få flytta härifrån så snabbt, det trodde jag inte.

Ofantligt bra

Även om det bara gått 2 dagar sen Kasper flyttade ut så känner jag mig mer harmonisk än vanligt och jag har gjort mer hemma också. Dessutom får jag mer pluggning gjort. Det är ju nästan otroligt.;)

Dessutom fick jag en bra pluggyta när jag flyttade in köksbordet till det andra rummet där jag har datorn, för det betyder att jag kan sitta här och plugga nära böcker och allt sånt. Det är superbra. Passar bra för min bärbara dator också. :)

Nu är jag ledig tills på tisdag när jag har tenta, känns skönt. :)

Ändrade planer

Jag ska inte alls på spinning idag.:P Känner att jag vill ha en genomgång med cykel och grejsimojs så jag tar det nog på torsdag när dom har ett sånt pass. Det blir nog super. Hoppas jag kan få med mig Sofia då istället, för jag vill nog inte gå själv.:P Dessutom "tränar" jag ju här hemma nu när jag går omkring och bär möbler och städar på.:P Jag kommer nog att bli nöjd.

Bra kvinna reder sig själv

Igår somnade jag tydligen så fort jag såg sängen för när jag vaknade 11.15 hade då ingen klocka ringt och föreläsningen började 10.15..  Nåja. Det fick gå ändå.

Just nu håller jag på att möblera om så att det inte ska se fullt så tomt ut där Kaspers möbler stod. Vi får se hur det går. Ambitiös som jag kände mig håller jag också på att byta gardiner och funderar även på att ge fönstret mot balkongen en omgång med putsduken. :P Strykjärnet används iaf för första gången på jag vet inte hur länge.

Senare ska jag tydligen på spinning. Sofia tog inte ett nej och även fast jag verkligen inte känner för det så är det bättre att få det överstökat. Jag får skylla mig själv för att jag lovade att följa med henne på ett spinningpass och prova. Senast jag provade avskydde jag det verkligen, men det är så många år sen, så jag kanske har hunnit ändra mig.

Hej vad det går. ;)

Nuså...

Nu bor jag ensam.

Och så var det just det där med mornar

Fy sjutton. Jag verkligen, verkligen, verkligen, verkligen hatar att kliva upp tidigt. Det är ju inte klokt..

Nu har jag föreläsning 8.15-10 och sen är det hem och hjälpa Kasper med det sista av flyttpackningen och sen vid 17 ikväll påbörjas hans flyttning. Det är lite läskigt faktiskt. :S Jag har aldrig någonsin bott själv. Men det ska nog lösa sig.

Hur gick det här till?

Jag som är en så lite morgonmänniska som möjligt och gick och la mig 02.30 efter att jag kom hem är alltså vaken nu och har varit i 30 minuter! Dessutom ska jag snart iväg och gymma med Sofia.. Hur fan gick jag med på detta? Försöker febrilt få liv på min kropp och mitt huvud genom frukost (och eftersom jag glatt skrev grukost här funkar det ju superbra) och lite musik... Nä, jag är verkligen ingen morgonmänniska.. Tur att det blev lugnt igår kväll för annars hade det varit, om möjligt, ännu jobbigare det här...

Nä, jag ska inte klaga.. Fy på mig.. Jag ska ju vara duktig och träna och då är det bra att göra det skapligt tidigt så inte jag har resten av dagen kvar sen :)