Ögonblicket då Gud bestämde sig för att skapa kvinnan


Härifrån

Jag lever!

Det är långt emellan uppdateringar.. Jag vet.. Men, vad ska jag skriva? Det är varmt (oja), jag jobbar fortfarande (men har gjort hälften) och försöker plugga när jag är ledig de stunder jag inte badar eller nått annat trevligt.

I förrgår var vi en sväng in till Sthlm för att heja på mina föräldrar som var på genomresa. Då passade vi på att få en guidad rundtur av Martins mamma så vi såg en massa. Jag och Martin pratade om att åka dit nån dag sen också bara han och jag och bara strosa runt i typ Gamla stan och sådär.

Annars är badandet det bästa med livet, det blir ofta en sväng till vatten.. Tur att Martins vänner vill bada och att de vill ha med mig för annars skulle jag dö av värmeslag...

Men det gör jag inte, för jag är här och lever.;)

Nu snart - hämta karl på jobbet, handla, grilla & bada... I like it!

Bara...

... dö värme... DÖ!

Slut på energi

Att åka postbil utan AC i 30 grader varje dag i x antal timmar suger helt musten ur mig.

Från och med du

Oskar Linnros – Från och med Du

Imorrn, efter ännu en jobbvecka, åker vi till Uppsala och packar ihop det som återstår av korridorsrummet. Lite vemodigt såklart. Men en bra (förhoppningsvis) framtid väntar mig, så jag är nog ganska nöjd med tillvaron ändå.

Jobbandet går bra.. Postbilen är min vän och nästan alla brevlådor också... Såklart vill inte alla leka med mig, men å andra sidan ska det ju inte vara lätt heller..;)