Hästpojken

Jag sitter och tittar på en dokumentär just nu som handlar om en autistisk pojke vars familj tar honom med på en healingresa till Mongoliet för att hjälpa honom. Han blir lugn av djur och där får han vara fri och vara med hästar... Jättespännande och fascinerande. Se den.. Den finns på svtplay fram tills den 11 juni.

Annars? Jag skriver och skriver på tentor och uppgifter och har samtidigt har jag kommit fram till att det inte blir mycket lov i sommar då mina distanskurser tar upp veckorna 23 till och med 34. Det är i stort sett hela sommaren. Speciellt eftersom jag har hemtentan kvar.. Jag ska försöka se till att den är inskickad innan jag åker till Lkpg på onsdag morgon.. Annars vet jag inte vad jag ska ta mig till.. typiskt dumt. Jag vet.. Varför gör man inte saker i tid?

Sista praktikdagen

Igår hade jag min sista praktikdag. Fy sjutton säger jag bara. Jag var nära att gråta flertalet gånger. Det var ett ställe jag trivdes på helt och hållet, både med elever och lärare... Men, det är så varje gång som praktiken tar slut.

Det jobbigaste just nu är nog att varje gång jag ser mina kompisar som bor här blir det ett hejdå som vi inte vet hur länge det kommer vara. Jag har ingen aning om nästa gång jag kommer se Fredrik, Kasper (som jag kanske ser snarare än jag tror, det gjorde jag förra gången jag sa hejdå). Hela den här veckan har alltså varit full av hejdå:n och fler kommer...

Jag försöker bara påminna mig om att jag får bo med den bästa i världen snart och att mina vänner finns kvar.. Uppsala ligger inte så långt bort från Linköping.. Och Linköping blir säkert jättebra... Martin är där, så allt blir bra.. Sådetså.. Just nu är det svårt bara eftersom alla farväl tär på mig...+ att jag har en hemtenta som jag verkligen inte vill göra... men allt blir bra.. allt blir bra...

Om inte annat så har jag en ny telefon att klappa på.. Den gamla ville inte vara med längre...

Inte möjligt

Jag trodde inte att det var möjligt att bli tröttare av en fyradagarshelg än jag efter varje praktikvecka.. Men tji fick jag!

En stor dag!

Idag har jag sett EnDumEn i egen hög person!

(Vet du inte vem det är? Skämmes tamefan... och efter att du gjort det ett tag så googla och se på Dunderklumpen!)

Torris
Såhär spenderades min valborg.. Och jag måste erkänna att jag älskade det.;)

Den lilla Marian som bara blev mer och mer less

Jag blev hemskickad idag från VFU (verksamhetsförlagd utbildning) för att jag såg förjävlig ut. Dessutom fick jag lova att kontakta läkare. Det är jag allergisk mot och varenda gång jag pratar med dem är den enda frågan jag får om jag inte kan vara med barn.. Till och med när det var blindtarmen fick jag ligga 5 timmar på gynekologmottagningen bara för att de ville vara på den säkra sidan.... Nåja..

Att det skulle vara så förbaskat svårt att få tag på en läkare? När man ringer Flogsta vårdcentral får man knappa runt som bara fanken bland alla alternativ och personnummer och sånt som dom vill ha, och sen ringer dom upp när dom kan... jag ringde 9.30 och dom ringde tillbaka vid 13.30... och då fanns såklart ingen tid idag kvar utan jag skulle få en imorrn.. men - det går såklart inte att boka en tid imorgon utan det gör de bara samma dygn.. Imorgon bitti får jag alltså ett samtal från en dam på vårdcentralen och sen ska jag förhoppningsvis ha en tid att åka och kolla upp det här...

Nu är jag less på alltihop och ska gå och trösthandla... Mest för att jag inte har något alls i matväg, men det låter inte lika kul som trösthandling.


(Gamla Uppsala förra lördagen)

På resande fot

Eller på resande rumpa eftersom jag sitter på tåg hemåt igen.. Som alla andra gånger jag åker tåg sitter jag baklänges.. Det händer 9 av 10 gånger att min plats är baklänges. Men det är inte så noga..

Just nu försöker jag, så gott det går, att förbereda mig inför lektionen jag har imorgon. Den ska handla om nyreligiösa rörelser, men mitt huvud värker och jag mår halvilla.. så det går inte direkt superbra om man säger så.. Nu har jag varit sjuk en vecka, och funderar starkt på om det inte är dags att knalla iväg till en läkare snart så att jag får veta om det är nån brist jag lider av eller nått liknande.. Det funkar inte att ha det på det här sättet..