Kvälläppa

Jaha, som vanligt blir jag en kvälläppa (fladdermus på jamska, men man säger det nog mest om sånna som är vakna på nätterna) när det är helg och jag är ensam. Då helt plötsligt är det skitkul att vara vaken för att sova på dagen. Är det smart? Nä, inte direkt men eftersom jag ändå spenderar min vakna del av dagen med att må pyton kan jag ju lika gärna hålla mig uppe när jag väl känner mig fräsch.. Fast nu lockar nog sängen snart.

I min ensamhet spenderade jag kvällen med melodifestivalen, och blev lite smått mörkrädd. Förra lördagen när jag såg det hemma hos Anna sa vi alla som såg att: Det kan ju inte bli mycket sämre nästa vecka.. Men grattis musiksverige, you did it! Och hur såg alla ut? Loreen hade brottats med antingen ett garnnystan eller med hallonremmar, Babsan såg ut som Babsan alltid göra, Sanna Nielsen hade stylats så hon såg äldre ut än Elisabeth Andreasen och Christian Walz såg ut som om han hörde hemma i en amishby någonstans i Tjottahejti.. Musiken tänker jag inte ens kommentera.. Dock kan jag ju stolt (...eller?) påpeka att jag prickat in globenfinalisterna båda veckorna som varit. Inte för att jag tyckt att de varit bäst, utan för att jag gissat på hur svenska folket ska rösta.. Dock var väl inte veckans särskilt svår.. Folk röstar inte på musiken utan på artisten..

Jaha, nu har jag nog bitterfittat klart mig och kan gå och sova tror jag. Imorgon är en dag som förhoppningsvis inte kantas av migrän och illamående.. Det vore ju en strålande förändring.

Mental Break-down

Igår var allt skit. Rent utsagt. På morgonen fick jag reda på att jag (och 60% av kursarna) inte klarade marknadsföringstentan. När jag väl tog mig från skolan och hem till Anna för att plugga på en annan omtenta hade jag ändå förhoppningar. Jag känner att jag kan det här, men det kommer inte ut och läraren är jättedålig. I den utförliga tentalösningen han gett ut står bara svaren, inte uträkningarna. Det betyder att jag vet att jag gjort fel, och vad svaren bör ha varit, men att all min energi går åt till att försöka klura ut hur han har gjort istället för att få svart på vitt var jag har räknat fel.

Klarar jag inte den tentan så får jag inget csn.. Förrän jag klarat nästa tenta.

Dessutom sover jag så förbannat dåligt, vilket kanske inte är så konstigt med tanke på hur allt bara brakar ihop runt mig. Så igår när jag la mig och skulle sova, insåg att jag inte kunde, och låg och vred och vände på mig så bara lossnade allt och jag började storgråta. Jag skakade så mycket att jag väckte Martin. Stackarn måste ju blivit helt förskräckt.

Jag har aldrig känt mig så dum som jag gjort under den här höstterminen. Allt suger verkligen, stenhårt, och jag vet inte vad jag ska göra för att komma på rätt köl igen..

Men, omtentor är ju roligt, så därför kör jag på flera stycken med bara någon veckas mellanrum. Bra tänkt Maria, bra tänkt....