Deja vu

Lång bloggpaus. Det händer så väldigt lite spännande att tala om, och de som måste veta saker får veta dem ändå på nått sätt..

Jag är gräsänka. I ca 10 veckor medan Martin gör exjobb. Himla schysst det där. Här flyttar jag till Linköping för att slippa ha ett distansförhållande, och sen tar det inte ens ett år och så sitter jag i samma sits igen, med samma karl. Nåja. Det är ganska skönt att få rå om sig själv lite grann. Med betoning på lite, innan han hade åkt igår hade jag tråkigt och tyckte att han lika gärna kunde stanna hemma. Idag är samma, eftersom vare sig skype eller msn ville funka och låta oss prata med varandra på ett bra sätt (bra är utan att behöva sitta med en telefon fastklistrad vid örat)

Tur att jag har så mycket pluggande att göra så tiden lär flyga förbi. Eller? Han skulle varit borta nu från början istället när jag har suttit med tentaplugg upp till öronen varannan vecka och sen delrapport den andra delen av varannan.

Jag roar mig med att springa runt och sjunga (stackars grannar), spela spel och träna. Jag är inne i nått slags flow så jag tränar flera gånger i veckan. Jag vet inte vad som har besatt mig men jag tycker till och med att det är roligt. Hmm.. Så det kan bli.