En ny kurs

Sista terminen på lärarprogrammet. När hände det egentligen? Var har alla år sprungit? Panikartat fort har det i alla fall gått, och då har jag dessutom läst ett år för mycket redan.

Hur som helst är jag alltså inne på sista terminen (förutom sånt jag inte orkat gjort innan utan måste fixa nu) och går i en klass som består av den enorma mängden 10 personer (som mest). På fredag börjar andra delkursen och då har jag dessutom uppsatsdiskussion om nästa uppsats som ska skrivas. Samtidigt har jag kvar det där gamla aset också. Kul liv, verkligen.

Är hon sjuk, hon den dära?

Det här är min sista sommarlovsvecka, och nästan den enda där jag varit (nästan) helt ledig. Det har jag hittills firat med att vara sjuk och haft mina föräldrar på besök. Henrik jobbar igen vilket gör att jag är ensam och har då tråkigt. Jag är inte van att han jobbar, han har ju haft semester och varit med mig hela tiden.
 
Nåja, det märktes i alla fall hur tråkigt jag haft det när jag fick för mig att baka i tisdags. Jag bakar sällan, jag är inte särskilt bra på det heller för den delen. Fast egentligen kanske det inte handlar om själva bakningen, det är snarare diskandet jag hatar.. Undrar om man kan få honom att skaffa diskmaskin?
 
I alla fall blev det tre sorters bak, bullar (two ways - mandelmassa och kardemumma i hälften och nutella i hälften), kokostoppar och bondkakor. Ingen aning senast jag var så ambitiös, men det kan också bero på att jag aldrig haft nån vid min sida som inte sagt: "Va? Vill du baka bullar nu? 18.30? Nä, glöm det du är ju inte klok".. Istället sa han något i stil med "BULLAR!" och så var vi igång efter lite handling.. Inte var det svårt heller så jag förstår inte varför jag inte gjort det förut.
 
Hmm.. Nä, nu ska jag fortsätta njuta av mina sista lediga dagar innan skolan återkommer. Sista terminen på lärarprogrammet.. Who thought that would ever happen? Bara jag får klart allt jox jag har råkat låta bli att göra så blir det nog bra.;P
 

Betryggande

Det finns få saker som är så betryggande som en man som håller i en slagborr och säger: OJ!...

Speciellt när sagda man är samma man som varje gång man påpekar att något någon gång gått sönder säger: Var det jag?