Tanduppdatering

Nu är tanden utbytt mot en stor bomullstuss istället. Alla har reagerat med "men du får väl en ny!?" istället för "tur att det löste sig". Jag vill, i alla fall inte just nu spendera 8000 på en fejktand.

Det där livet som kommer emellan

Ojsan Hoppsan. En annan är visst inget vidare på det där med att uppdatera här inne längre om vad som händer och fötter i livet. Maj senast såg jag. Cirka tre månader sen. Har något hänt, av värde att berätta?

Kanske, kanske inte. Jag har jobbat. En massa på slottet i Vadstena, en massa runt Vättern för att promota just Vadstena, en massa under Vätternrundan och jag har repat en massa. Medan alla andra har semestrat har jag jobbat.

En snabbis till Riga blev det iofs för några helger sen men där regnade det så inte så mycket spännande det heller.

Det mest händelserika hände nog för ett par timmar sedan medan vi åt middag. För flera år sedan gick en lagning ur en av mina tänder och tandläkaren lagade det provisoriskt. Sen glömde jag bort det och hade pengabrist. Men det har ju inte gjort ont så jag har helt enkelt inte kommit ihåg den proceduren. Förrän idag... Medan jag sitter där och äter på en (mjuk) hamburgare känner jag helt plötsligt hur nånting blev konstigt och ut kommer; halva min tand.. Jävla skiiiit nu måste jag ju till tandläkaren imorn och jag viiiiill inte! Men jag har insett att jag är en vuxen människa och inte direkt har supermånga val än att antingen gå till tandläkaren eller få ont.

Nåja, nu kanske uppdateringsfrekvensen ökar igen för jag tog och installerade bloggappen. Hoppas att den funkar.