Det börjar bli färdigt nu tycker jag

I fredags gick vi in i v.38. Det innebar alltså att det fortfarande var 3 veckor kvar innan BF och eftersom förstföderskor brukar gå över så kan det innebära 5 veckor.
 
Inte för att klaga, men nu börjar jag bli less. Tiden går väldigt långsamt numer och har gjort de senaste veckorna. Jag är inte särskilt mycket tyngre, inte särskilt mycket otympligare, inte särskilt mycket mer osmidig (tur för mig som är som ett kylskåp i vanliga fall) men det känns som om det skulle kunna få vara klart snart. Däremot är det nice om det skulle gå att vänta tills vi fått klart badrummet. Nu saknas det bara skåp, sten till toacisternen och alla krokar och sånt som ska upp men vad tusan liksom... Att ha tvättmaskin inne i lägenheten kan vara det bästa som hänt, att slippa springa ner tre våningar för att tvätta bäbiskläder, och dessutom kunna tvätta dem parfymfritt känns väldigt nice.
 
Det är vad jag har spenderat de senaste dagarna med. Tvätta bäbiskläder. Fattar inte hur något kan rymmas i dem, speciellt inte i strumporna.
 
I onsdags var jag också till barnmorskan, det näst sista besöket innan BF. Trodde jag. Men nej då. Såklart har mitt blodtryck blivit högt så nu vill de kolla de lite noggrannare. Eftersom jag fortfarande mår exakt som vanligt var hon egentligen inte orolig, men det är bättre att hålla koll ändå. Så för mig gör det inget om bäbis får för sig att komma ut ganska snart, i v38 räknas det tydligen som genomförd graviditet ändå...
 
10 dagar sedan, nu är det bara 18. :O