Sommarsemester - New York dag3

Dag 3 och Frihetsguddinan stod på tur efter en frukost på stan; bagels check!
Eftersom man behövde extrabiljett för att komma upp i frihetsgudinnan spenderade vi ganska lite tid med att vandra runt den faktiskt men, sightseear man så sightseear man. Kön var större för att komma på båten tillbaka än att komma dit.
 
Frihetsgudinnan
 
Panoramabild från Liberty Island mot Manhattan. Den lilla ön som syns till vänster är Ellis Island dit alla invandrare kom. Tyvärr var det fortfarande stängt pga stormen Sandy. Liberty Island hade öppnat bara någon vecka tidigare så vi hade tur som kom så långt.
 
 
Tillbaka på Manhattan gick vi förbi Ground Zero men det var bara en stor byggnadsarbetsplats så vi gick vidare. En sväng in på Wall street bara för att vi kunde.
 
Sen åkte vi tullebana tillbaka till centrala Manhattan och satte oss på Macy's igen för fika och internet innan en siesta på hotellet.
 
För middag tog vi oss till TGIFriday för riktig öl (yay!) och mat. Enda regniga dagen tror jag faktiskt på hela resan för när vi traskade tillbaka mot hotellet var det spöregn som gällde. Inte för att vi brydde oss nämnvärt. Kan bero på både ölen och Long Island Icetea:n som vi drack, i den drinken var det inte vatten kan jag lova.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback