Kanske jag borde

Ta och läsa lite nu ändå.. En hel dag utan... inte bra..

Jag tog iaf och gick ut en sväng, men mamsen följde med så vi sprang inte, men däremot gick vi en rask promenad. jag sprang väl max 500 meter sammanlagt.:P men det var inte så noga. Dessutom stannade vi och tog kort på massa sniglar, sånna där med hus. Fast det var med mammas mobilkamera.:P Hur många som helst var ute på kvällspromenad, sniglar alltså..

Nä, trött börjar jag bli också, så ska det bli nått gjort måste det nästan bli nu på en gång. :P

Halvpanik

Idag har jag inte läst ett ord.. Lite dumt kanske, men jag får passa på sen.. Dessutom har jag haft ont i huvudet hela dagen, så då blir det ju inte bra att läsa direkt. Speciellt inte eftersom jag måste veta vad jag läst om.:P

Just nu har jag spatt och skulle vilja ut och springa, men det kommer det nog inte att bli nått av.. Jag hoppas att jag kommer på bättre tankar iaf. ;)

Åska och grejer

Från att vara tryckande varmt till den grad att jag fick ont i huvudet är det nu åska och regn. Välbehövligt regn. Tack och lov hann mamma och jag cykla iväg och handla innan det blev riktigt skitväder.:P Dessutom fick jag förklaring på varför jag hade så ont i huvudet, för det brukar jag få innan åska...

Då får det regna idag, och så är det fint på lördag
 - okej Gud?

Skit också

På lördag har vi planerat att åka på grönan. Men nu ser det ut som att det ska bli dåligt väder. Äh, skit i det säger jag. Vi kommer att åka dit ändå och hoppas på att det inte spöregnar, då blir det ju jävligt illa.

Idag

Idag hade egentligen varit en perfekt dag för bad.. men det är vi alldeles för lata för känner vi och vi kommer att stanna hemma istället. läsa lite bok, spela tv-spel och andra spel och bara vara. Det ska bli väldigt skönt faktiskt. :) Min hjärna känns lite tom efter att ha läst en himla massa, men det är väl så det ska vara. Så det är bara att vänja sig helt enkelt.

Hade planerat att spela the simpsons game med lillebror nu, medan jag har nån att spela med.:P

Vad ska ni göra idag?

Sån är jag

Jag har inget spännande liv. Det har jag aldrig haft. Jag har inte särskilt många jag kan kalla för mina vänner, och jag har inte många jag känner att jag kan berätta vad som helst för. Även om jag klarade gymnasiet med skapligt höga betyg vet jag inte vad jag vill bli, om jag inte passar som lärare.

Skådespelare? Nä, jag är för blyg.
Sångerska? Nä, jag har inte nog brett register.
Psykolog? Nä, jag har inte betygen.

Jag känner ingen här i Uppsala. Det har gått ett år, och jag känner knappt nån. Det är helt mitt eget fel. För ett par dagar sen mötte jag några som jag sett varje dag i ett halvår, dom kände inte ens igen mig... Idag är en sån där dag som det känns som att inget man gör duger.

Det är helt enkelt en musikdag. En sån här dag har jag inte haft på hur länge som helst. Inte sen jag hade mitt eget rum där jag kunde stänga in mig i och bara sjunga och sjunga och sjunga med i alla sorgsna sånger jag hittade... Kanske är det precis det som fattas nu. Någonstans där jag kan stänga in mig. Jag har inte varit ensam på väldigt länge.. Det är nog vad jag behöver. Fast mest behöver jag en Kasperkram.



Är det något

Är det något jag inte klarar av så är det insekter.. Flugor är väl inget problem, men getingar och humlor gillar jag inget vidare. inte spindlar heller för den delen, även om dom inte är insekter. Nu sitter jag instängd i arbetsrummet eftersom min bror jagar en geting i vardagsrummet.. Halleluja.. Men nu hörde  jag en smäll därifrån, så jag får väl anta att den är skapligt död.. Hoppas.:P

Yes, död! Nu kan jag gå tillbaka :P

Den läser sig inte själv..

Min bok alltså.. Den är dum. Mycket dum.

"Vilken tur att jag har dragkedja i brallorna idag. Annars hade knapparna rykt"

Citat ur: Arbete, stolthet, respekt, i Metall, avdelning 23.

Besvikelse

Gränby centrum med lite pengar är inte särskilt roligt. Inget är särskilt roligt om man har lite pengar. Min snälla mamma gav mig dock en planeringskalender till det kommande året, som kommer att vara en enorm hjälp när jag ska ha min praktik. :)

På lindex var det rea också. Men när jag provade kläder som jag ville ha och som inte passade sjönk humöret flera snäpp på skalan.. Blä på allt just nu. Jag har ont i magen och ont i ryggen, och trött och varm är jag också. Och som om inte det skulle räcka så är jag båda black (pank) och för stor för kläderna jag ville ha.. BAJS!

Sova länge

Idag fick jag sova sådär skönt länge igen. Jag vaknade väl vid 9.45 kanske (intresseklubben antecknar).. nu är jag hungrig, så frukost väntar. Sen ska vi nog åka till GHränby centrum en sväng. :)

Balkongfint



Min balkong har nu dessa på sig, jag är helnöjd och trivs med att gå ut på balkongen och peta lite på blommorna. :P


Tydligen

Tydligen var jag lite trött efter att bara sovit 4 timmar inatt, och antagligen hade solsken och blodsockerfall sin del i det hela också, men jag somnade knall och fall på soffan och sov i en och en halv timme när vi kom hem. :P Å andra sidan så vaknade jag i sängen efter att ha gått från soffan till toaletten, så i ett omtöcknat tillstånd trodde jag säkert att det var mitt i natten.. Fantastiskt.;)

Nu blir det glass, och Morden i Midsomer. I like. :)

Mitt på morgonen

06.30 pallrade jag mig upp idag. Jösses vad trött jag är. 4 timmars sömn blev det, men jag var snäll med mamma som skulle till tandläkaren. Hon tappade en bit av en plomb i förrgår så hon fick en tid imorse, även fast hon inte bor här... Så jag och lillebror satt nere vid Fyrisån i ca en timme och läste medan mamma var hos tandis.. Nu så är vi ju fit for fight tidigt ändå då. :)

Dagen har planerats såhär: Skogspromenad nu strax, och sen när vi kommer hem åker vi nog till Lyssnaängsbadet och har en heldag vid/i vattnet med ljudbok och historiebok.. Hurra.. ;) Så nu ska vi nog göra oss i ordning för skogspromenaden. En litetn sväng lär vi ju gå iaf. :)

Vad ska ni göra idag?


Shoppat utan pengar. :S

Ett par shorts och ett linne för 98 kr.. helt okej, även för en tom plånbok. ;) Nu ska jag sätta mig och läsa historia. Woho.. Fast jag har iaf kommit ifrån den engelska boken, så nu går det lite bättre. Lättare när man förstår en hel del av orden iaf. ;)

Försov mig. :S

Inte för att jag skulle nånstans på så sätt. Men när jag vaknade halv 11 hade jag sovit i säkert 10 timmar.:P Så det räckte ju iaf... Vi hade planerat att åka på stan och mitt på dagen lär det inte vara det lättaste i världen att hitta parkeringsplats, men det är ju så satans dyrt att åka buss, speciellt om man är 3 st. Vi får väl helt enkelt se vad som händer.

Provade att bada i Mälaren

Det var så varmt att vi höll på att storkna alla 3, så vi tog och åkte till Lyssnaägsbadet utanför Sunnersta. Det var en bit att åka, men gratis parkering och jättefint till låg det. Det var väl inte det varmaste eller klaraste vattnet i världen, men det var avsvalkande och härligt. Vi får väl se om det blir någon till tripp dit innan mamma och Mats åker härifrån.

Vad har ni gjort idag?


Städdag

Idag är en hemmadag eftersom vi väntar på Jonas som åker ner med min cykel. :) Så vi tar en städningsdag men den är snart klar. Har tvättat bra många maskiner, och det är snart dammsuget och torkat golv i hela lägenheten.. Finfint.;) Egentligen är det en superbra dag för bad, men det får vi ta en annan dag.

Jag tror att jag dör

Jag smälter bort i värmen. Vad man än kan säga om mig så är det iaf inte att jag är en värmetålig människa.;)

Hunnit hem

Klart att jag har hunit hem förresten. Vore ju konstigt om jag inte hade eftersom vi åkte igår vid 9. :P Vi var väl framme vid ca 16 också, och hann handla och äta kräm till middag, bara för att det var så fruktansvärt varmt. Tur att vi inte hade med kaninen. :P

Idag ska vi på ikea och plantagen och lite sånt. :)

Vad ska ni göra idag?

Såpbubblor

Nu har mammas bästa vän, kusin och kusinens barnbarn varit här. Barnbarnet är 4 år.. :P Vi har blåst såpbubblor och lekt kurragömma. När jag tömmer kameran ska jag lägga in nån såpbubbelbild. När dom gick fick jag en jättestor kram också, och farmorn frågade: Tycker du om Maria du? Mhm, svarade lilltjejen. Och det gör en så varm inombords.. :)

Proppat i mig krus (kakor) och tårta har jag också, så nu är jag proppandes proppmätt. Men nu är nog kalasandet slut också, så vi har hela kvällen på oss att packa ihop allt som ska med imorrn.

Sovmorgon

Det blev en riktig sovmorgon av alltihop det här. Till halv 9 sov jag, och eftersom jag enligt mina planeringar skulle sova till halv 8 så blev det ju himla skönt att få sova.:P Vi har räknat ut att vi antagligen inte behöver kliva upp så tidigt imorrn som vi hade tänkt, fast vi kanske gör det ändå. Ju tidigare man åker, ju tidigare är man framme, eller hur?

Imorse väckte vi då lillebror med paket och sång, och sen när vi fikar ska han få en bacardi breezer av mig också, så vi kan skåla lite. det är mest för att jag inte vill ha med mig dom hem och för att jag har 2 st. ;) Nu är det dags att göra sig respektabel så att inte alla ser mitt trollhår när dom kommer och hälsar på.;)

En solskenshistoria

Den 24 juli 1990 föddes ett litet gossebarn. Systern till detta gossebarn var inte alls särskilt nöjd över att inte få den syster hon förväntade sig, utan istället var det en lillebror som kom. Taskigt gjort. Dock var systern inte alltid snäll och söt heller utan det finns till och med dokumenterat hur hon slår sin lillebror som inte är många veckor gammal med en sko. Bara på handen, men lillebror blev lessen och mamma blev arg.

Nu för tiden är han lite större lillebror (1,5 huvud större än storasyster för att vara mer specifik) och nu på 12-slaget gav jag honom en öl, bara för att fira att han fyller 18 idag. Usch.. Jag känner mig så gammal!



Nu är det dock dags att sova en aning. Ska läsa nån sida bok först bara. Men nu börjar jag bli riktigt trött. 8.30 ska jag kliva upp imorrn, mest för att sjunga för lillebror och ge honom fler presenter.

Godnatt!

Let me love you

Här är en av mina favoritlåtar någonsin. Johan Becker var med i någon omgång av Fame Factory.. :)


Suttit länge nog

Nä, nu har jag latat mig länge nog tror jag. Dags att knalla ner och packa lite till då. Kanske är det skorna som får åka ner i påsen. :P Tror jag ska börja sätta ut sånt som inte är känsligt i bilen också. Som typ skorna. ;) Oj, ett sånt spännande liv jag har. ;)

Fråga

Om jag går in på min egen blogg verkar det som att listan som egentligen ska vara bredvid inläggen (ni vet den med profilbild och allt sånt) har halkat ner till under alltihop. Är den så för er också, eller ser den normal ut när ni tittar på den?
Så jag vet om jag måste ändra på nått.;P


morgonstund

Har guld i mund. Men det enda jag har lyckats att göra egentligen såhär på morgonen är att misslyckas med dumlekaksbak och glömt bort att mjukpepparkakan var i ugnen.. Bloody brilliant Maria.

Hur som helst känns det helt okej att kliva upp tidigt bara för att man hinner med så mycket mer. Egentligen skulle jag kanske ha vaknat runt halv 11 och det skulle ju inte vara helt okej inte. Speciellt inte när vi har skapligt mycket att göra. Jag ska slå in paket åt lillebror, och så ska jag packa ihop ännu mer saker, börja bära ut till bilen, och lite sådär. Bara för att han fyller år imorrn gör det att vi helst ska ha packat ihop så mycket som möjligt ikväll. Jag får åka hem :)


Vilken bild?

På Öhn roade jag mig med att knäppa kort på naturen. Vilken tycker ni bäst om?

1


2


3


4


5


6


7

Min tjusiga cykel

Här ser ni den fantastiska cykeln som jag fått av min momma..:) Den blir jättebra att ha bara jag har lärt mig hur man cyklar på den..;) Vattnet när vi badade var förresten snorkallt! ;P


Kvällsfikat ikväll blev jordgubbar och vaniljglass


På språng.

Nä, nu ska jag ta och knalla iväg ner för trappen, packa badkläder och lite sånt där och sen försöka få med mig folket ut på öhn. Så det så.. Hör ni inget av mig på jättelänge sen så är det nog för att jag har blåst bort. ;) Ska ta och kolla om luften fortfarande finns i min nya cykel, eller om jag måste köpa ny ventil...

BADA! Har ni tur får ni se mig i mina nya simglasögon. Jag är halvrädd för fisk i vattnet (ja, jag är löjlig, så är det bara) så jag gillar att kunna se när jag simmar. Om inte annat blir det bra att ha dem när (läs om) Kasper och jag ska köpa simkort i höst.

Lista

Kan det vara så att jag har mycket lite att göra? Svar: JA!
Så jag hittade en lista i den
här bloggen som jag ska roa mig med.

Hur bra känner du din sambo?

Vad heter han: Kasper
Vad har han för favoritfärg?: Oj, ingen tror jag
Vad har han för ögonfärg?: Bruna
Klädstil: Jeans & t-shirt
Har han färgat håret nån gång: Ja, han var rödhårig en gång. Ingen hit. ;)
Har han klippt sig någon gång: Jadå, flera gånger
Har han piercat sig: I vänster öra
Dricker han: Jodå, han är ju dansk för hela helsike.;P Men han dricker inte så mycket.;)
Röker han: Nej
Vad har han för mobil: En Nokia nånting som är jättedålig
Vad vill han bli när han blir stor: Mekaniker
Vad har han för färg i sitt rum: I hans rum hemma hos mor sin har han en gammal sänderriven ljus tapet=/
Har han någon/några systrar: 1 halvsyster i Sverige och en halvsyster i Danmark
Har han någon/några bröder: 2 halvbröder i Danmark
Vad är hans favoritmat?: Sushi
Vilken mat hatar han?: Finns nog ingen. Falukorv i sånna fall.:P
Vad tror du att han skulle göra om han vann 1 miljon: Köpa massa tekniska prylar.;P
Vad brukar han göra efter skolan: Sätta sig vid datorn, eller mysa med mig.:) Annars kan det ju bli en del plugg också.
Vad heter hans pappa och mamma: Lars (& Dina)  & Pia (& Anders)
Har han bråkat med nån någon gång: Jodå.
Vad brukar han göra på helgerna: Vara med mig
Vad har han för musiksmak: Han lyssnar på det mesta :P
Hur/var träffades ni första gången?: Vi träffades på gymnasiet. 2 veckor efter att han flyttat upp och börjat 1an. :P Genom Sara kan vi väl säga att det var också. :)
Hur gamla var ni då: 15 (han skulle fylla 16) & 17
Vad påminner dig om honom: Oj.. Det mesta.:P
Vad var det första han sa till dig: Hej, skulle jag kunna tänka mig:P
Vad var det första du sa till han: Det lär nog ha varit samma. ;)
Vad brukar ni oftast skicka sms om: Hur mycket vi saknar och älskar varandra. 
Är han beroende av något?: Mig? ;P
Vad kallar du han: Älskling & Kasper
Vad kallar han dig: Älskling & Maria (<- speciellt om han tycker att jag har gjort nått mindre bra. ;) )
Idrottar han: Han är sportskytt.:P Men det gör han väl inte så ofta längre.
Hur länge har ni vart tillsammans: 4 år den 5e september
Hårfärg: brun
När fyller han år: 26 september
Om du skulle ge han en blomma då han fyller år, vilken blomma skulle det vara?: En röd ros. :)
Om du skulle beskriva han med 3 ord, vad skulle de vara?: Underbarast, min & fantastisk!
Vilket år är han född: 1988
Gillar du han?: Ja, det vore väl bra va? Jag älskar honom enormt mycket. :)

Jordgubbslunch

Nu är jag en sån där konstig människa (har jag hört) som tycker att jordgubbar oftast är jättejättesura och måste ha ton med socker på dem. Men ändå är det gott. Sådetså!

Det blev iaf jordgubbarna som jag och lillebror plockat till lunch. :D


Lillebror

Här ska ni få se en bild på mig och min lillebror. Vi har några likheter. Vi är båda musikaliskaoch gillar att sitta vid datorn eller tv-spelet. ;P En annan slående likhet vi har är att vi blir lika fantastiska på bild. ;P Därför försöker vi  hålla oss från kameran så mycket som möjligt. :D

Nu på morgonen har vi spelat spel.. eller, jag har spelat och han har tittat på. ;) Jag trodde att jag skulle få väcka honom i morse vid 8.30 men den jäkeln hade klivit upp innan jag kom ut, så där stod han och döflinade... Skitunge! Annars har vi även hunnit med att plocka jordgubbar sådär nu på morgonen, så min rygg är helpaj.



Kanske dags att sussa?

Idag har jag till och med fått en kommentar om att min blogg är bra, då blev jag ju lycklig.:P Den här dagen har nästan idelt varit positiv, om man bortser från han som tittade på mig och sa: Åh fan, är du gravid!? Glatt svarade jag: Nej, jag är bara tjock. Andra gången den här sommaren som nån frågar.. Undrar jag om han idag hade sett nån gravid förut, för när jag hittade en spegel tittade jag på mamma och sa: Men jag ser ju inte ens gravid ut i den här tröjan. :P

Nu börjar jag däremot bli väldigt trött. Och även om det låter löjligt är anledningen att jag klev upp 9 imorse. Men imorrn är det 8.30 som gäller. Då lär jag vara nååågot död. Men det positiva när jag vaknar upp imorrn är att det bara är 3 dagar tills vi åker ner mot Uppsala.

Tanken är väl att jag ska försöka slå in några presenter till lillebror imorrn. Och så ska vi åka ut på Öhn till mormor med den cykeln jag inte ska ta med mig, och hämta momma också.. Tror jag ska bada en sista gång för den här sommaren också, spelar inte nån roll vad det blir för väder. :P Apropå det måste nog kameran laddas också, så vi kan föreviga hur kallt det är i den förbannade Vattudalen. ;)



Jag saknar min lilla familj

Rena rama lyckträffen

Jag har en cykel hemma i Uppsala. En mycket dålig stadscykel eftersom det snarare är nån slags mountainbikestuksak.. Men jag hade turen att min momma har kvar sin tantcykel, som jag nu har övertagit. Efter att ha stått i ett båthus i många många år håller fortfarande slangarna (såvitt vi vet, ska kika en gång till sen) och däcken, lysena, bromsarna. Sadeln är lite trasig, men det är inget som inte ett överdrag kan avhjälpa. Det fattas en reflex på bakhjulet, men pappa hade en sån... Cykelkorgen var väl det som fattades, men en sån hittade vi åt på team sportia. Vi fick den till och med billigare.:D

Men the icing of the cake är att vi mötte en systerson till min morbrors sambo som kan ta med sig cykeln till Uppsala på söndag. Just nu är han det bästa jag vet.;P Vi tjänar alltså bussgodsfrakten, vilket kanske inte låter så mycket men som gör jättemycket när man är en arbetslös student. :D

Hur som helst är det enda som är kvar nu att jag ska lära mig att cykla på min bruna cykel. Efter ca 10 år med min andra killcykel är det ovant vill jag lova. Bara att ha fotbroms är en utmaning. ;)

Out with the car

Idag har vi mest varit ute med bilen och sett efter om vi hittat källan till gnisslet. Det gjorde vi inte.:P Men imorrn ska jag försöka tvätta av den och se om det går lättare att se nåt.;)

Ingen som vill köpa en begagnad BMW 730i förresten? ;)

Hur som helst så ska jag lägga mig och läsa ett tag nu innan jag somnar. Imorrn är det cykelöverskådning som gäller så jag vet om jag får med mig en cykel ner eller inte. Beror på om jag orkar det.;)

Godnatt!

Verkligen superspännande

Mamma och jag tog en handlinggsogång på Dollar idag.. Köpte så spännande saker som allrengöring och rengöringstrasor..Det är ju nästan så man blir alldeles till sig, eller hur?
Nu var väl tanken att jag ska gå ner och kolla om hon vill ha hjälp med nått för vi ska ha folk hit på middag. Annars måste jag nog äta lite choklad. ;)

Alldeles, alldeles.. borta

Strömmen försvann här ett tag idag. Helt utan förvarning. Pang!! sa det i lillebrors förstärkare och jag hoppade högt i förskräckelse. Inte mitt fel att jag är så jävla lättskrämd. Däremot tog det ett bra tag innan vi insåg vad som hänt, men den kom tillbaka innan vi åkte mot Hillsand. Där var inte strömmen tillbaka, och cafét som skulle ha mat och sånt hade inga ugnar, men det finns folk med vedspis. Jomenvisst. Så mat fick vi, och kakor och grejer. Underbart gott. :) Dock var det strömlöst hela tiden medan vi var där.  Tack och lov för Jämtländska sommarkvällar då solen är uppe vääääldigt länge. Det är inte mörkt än.

Själv ska jag nog lägga mig och läsa lite bok tror jag. Håller på att somna.

Baka bröd

Imorse vaknade jag 9.15 av att telefonen här hemma ringde. Taskigt läge. :P Speciellt eftersom det inte var nån som ville prata med mig heller. Vilket jäkla sätt! Jaja.. Det betyder ju iaf att jag har varit vaken sen dess men inte har jag gjort nått vettigt inte. Däremot har mamma fått för sig att vi ska baka bröd, så nu är jag nervös. Av alla talanger jag inte har är bakning en ganska viktig del. :P Fast jag tycker det är roligt att baka, bara inte att diska efter mig. ;)

Ikväll ska vi åka på nått sommarkafé i Hillsand och äta middag och bara vara. Mormor ska med, och morbror Rolf och hans fjälla Anki. Mamma, Mats och jag också såklart. :) Vi får vällan se om ni kan få några snitsiga bilder på oss sen.;)  Jag blir ju alltid så snitsig på bild annars, brukar inte alls se helfestlig ut. ;)

Gamla bilder

Har precis suttit med mamma och lillebror och tittat på olika filmklipp och bilder.. :P bara för nostalgins skull. Nu hade jag planerat att gå och lägga mig strax, så att man kan rise and shine imorrn. :)

Godnatt

Saknar dig

Även om jag faktiskt lät bli att gråta igår när Kasper åkte iväg så saknar jag honom väldigt mycket.. Men inte bara honom, för jag har varit på väg att gå och kramas med kaninen flera ggr idag... Ni får iaf en bild med mig ock Kasper på från den dagen vi var vid Hällingsåfallet.



Jag saknar och älskar dig

Ensam... Igen

Idag åkte vi in till Östersund, hela högen. Lämnade av Kasper och kaninen på bussen till Mora. Så nu är hela min lilla "familj" borta, och jag är alldeles ensam med min gamla familj. ;) Men om 9 dagar är jag antagligen hemma i Uppsala. :) Och sen är det inte lång tid förrän vi är alla 3 igen.;)

Ibland är det förresten tur att jag inte ofta hittar kläder jag tycker om, för när man inte har några pengar är det bra att inte hitta en massa. Dessutom har jag inte direkt kroppstypen för 75% av alla kläder som jag tycker ser okej ut.. så det är ju lite tur (fast synd annars) Dock har jag köpt överstrykningspennor och ett par simglasögon... ;) Och sommarsmaken av xider (rasberry blossom) bara för att kolla om den är god.. Får väl ta den sen nån gång. Kanske på lillebrors 18-årsdag nästa torsdag.. Usch.. Tänk att det är 3 år sedan jag fyllde 18, nu känner jag mig lastgammal. I mina ögon blir han dock aldrig äldre än 5.

Oknytt

Igår var vi på en utställning på hembygdsgården här som handlade om oknytt. Folktro.. Helmysig utställning och jag knäppte uppemot 220 kort.;) Men dom är inte särskilt spännande eftersom det mest är text.. Så där har ni vad jag får göra och gå igenom idag, så jag vet om jag måste åka tillbaka och knäppa nya kort eller inte.

Måste medge

Jag känner mig som om jag går omkring i en konstant dimma.. Jag känns avtrubbad..

Åkte ut på Öhn idag, middag hos momma.. Alltid lika trevligt, och alltid lika mätt.:) Det lär väl vara mättheten hos mig som gör att jag känner mig avtrubbad också... Men lite beror säkert på att jag saknar Uppsala. Men 2 veckor så är vi nog där nu. har ju bara varit uppe här sen 7 juni, så jag är inte alls rastlös.. ;)

Jag känner mig som en stolle

Årets dunder har flygit förbi.. Antagligen mest med tanke på att vi sammanlagt har varit ute i typ 1 timme på alla 3 kvällarna tillsammans. Max 1,5.. Knappt träffat några man kände och dessutom kände jag mig överflödigt less.. men dagens 15 minuter ute ledde iaf till att jag fick träffa Veronica, alltid lika kul.:)

Den här veckan har jag säkert läst mellan 500-1000 sidor, tyvärr inte i nån historiebok utan i böckerna om Stephanie Plum.. Nu har dock mamma lånat ut resten, så det är väl bara att fortsätta att läsa historiebajset..;) även om det är intressant.. men inte på engelska.. bara ca 140 sidor kvar av den boken. Hurra!

Eftersom

Eftersom mamma köpte munkar på dundermarknaden och vi åt 2(!) var, så åkte vi och simmade också. Nu blev jag stolt över mig själv.;P Ikväll ska lillebror, jag och Kasper gå ut och kika igen, kolla om det var roligare än igår.;) Men nu ska jag steka pannkaka.. MUMS, sen skulle jag nog vilja sova ett tag också. :)

Dundertorsdag

Kasper, jag och lillebror spatserade ut en sväng ikväll för att kolla in dunder.:P onödigt.. 35 spänn för att åka en karusell och dessutom var det väldigt få människor där som var över 16.. kanske blir roligare nån annan kväll.. imorrn börjar själva marknaden, så den ska vi titta på. :) Dessutom ska vi köpa munkar.. MUMS!

Svenska låtar

Kan nån en/flera fina låtar på svenska? Det vore kul att få lite förslag. :)



Idag har jag och lillebror badat i sjön, inte badkrukan Kasper, men det var inte så konstigt. Det var faktisikt ganska kallt. Vi var på Öhn hos momma, och skulle gå till badstället vi älskade när vi var små. Bara det att det var fullt med myror och spindlar på alla stenar så på hemvägen gick jag i vattnet istället.. Och eftersom det var folk i stugan där vi tänkte gena så simmade jag och bror tvärs över viken.. Kanske 100 meter, men hemskt för det kändes verkligen hur armarna nästan stelnade av att det var kallt.. Men men.. :P Tyvärr så lyckades lillebror skära upp en tå på en sten så vi åkte till sjukan bara för att vara säkra.. Ingen fara med tån, utan den blev omplåstrad bara.:)

Elvis badanka

Flera dagars huvudvärk

Ja.. som ni kanske förstår så har jag ont i huvudet... igen.. i flera dagar har den kommit och gått.. Jättejobbigt... men vi får väl se om den får för sig att släppa nån gång..

Trötthet

1 månad sen vi for hit idag... och.. jag börjar få enorm hemlängtan till mitt..:P men det är inte så länge kvar innan jag får åka hem.. bara ett par veckor. men jag trivs här ändå. Det är lugnt och skönt och omtentan känns som om den är långt borta.

Idag har vi varit på hembygdsgården och på slöjdmässa.. men det brukar vara så dyrt och lite man vill ha så det är lättsamt att bara titta och inte köpa nått.:) men vi har gått ett varv nere på hembygdsgården iaf och kikat lite.:)

Chokladpanik

Efter att ha ätit choklad så att det stod ut genom öronen på mig fick jag halvpanik och ville åka och simma.:P Så blev det.. Kallt som satan i luften, vilket gjorde att vattnet var varmt..:) så 500 m/25 minuter simning har vi gjort idag iaf.. så duktigt.:)

Nu blir det väl matlagning som står på schemat. Ungsstekt kyckling, klyftpotatis och grönsaker.. MUMS.. :D

Jag är fullt normal..

.. under vissa dagar.. Andra.. inte fullt så mycket.;) Kasper och jag hittade en stödsak för knät en dag hemma och satte den på huvudet.. sånt här kan jag skratta åt hur länge som helst. :P Där kan ni ju också förresten se skillnaden på längd och frisyr på mitt hår ifall ni jämför med bilderna några inlägg längre ner. :P


Kompisdrömmar

Inatt hade jag en dröm om en gammal kompis igen... han brukar hemsöka mina drömmar ibland.. Knepigt med tanke på att det är sällan jag tänker på sagda människa av olika anledningar. Konstigt nog har jag alltid med mig anledningen av varför vi inte pratar i drömmen.. drömmar ska väl ändå inte vara så verklighetsförankrade som mina är hoppas jag? Jag vet att dom ggr som Kasper vaknar och talar om för mig att han har drömt att han har pussat på nån annan så har jag aldrig funnits med i drömmarna.. medan om jag drömmer om att pussa på nån annan blir jag alltid helt förtvivlad i drömmen och drar upp min pojkvän Kasper, och hur ska jag kunna tala om det för honom.. osv.. :P Det har till och med funnits gånger jag har vaknat upp och haft ångest för vad jag "har gjort dagen innan", innan jag kommer fram till att det är en dröm... Sånt här är kul att veta va?

Idag är också en grå dag förresten... en såndär dag som man kan fundera på att göra om bloggdesignen men som vanligt kommer jag att inse att jag inte orkar detta alls.:P Jag har en idé om hur jag skulle vilja göra, men som sagt så tror jag inte att jag orkar.:P Nä, jag får nog vara nöjd med det jag har tror jag.. Absolut..


Ni är anledningen till varje litet leende

Nya frisyren

Haha.. Bilderna är inte de bästa... men så blir det när man tar dem på sig själv när man har en sminklös dag.. jag vet själv att jag har mycket färglösa ögonfransar, men så är min blonda lott.:P



Idag har förresten Kasper och jag 3 år och 10 månader.. I'm amazed. Hur han har stått ut med mig vet jag inte.:P
Här kan ni se vad vi har roat oss med idag.;)


Grådassig

Idag tror jag att allt är grådassigt.. Utom min illrosa tröja då förståss.:P Förresten så är jag både smalare och väger mindre idag än vad jag har gjort på åtminstone 1 år... jippi för mig.:P Bara att fortsätta då. Men eftersom det är lördag idag ska vi åka och köpa lite godis.. smaskens. :) Tack och lov är det inte lika varmt heller, så jag behöver inte smälta bort.. och så hoppas jag på att ingen säger nått roligt för träningsvärken i magen gör det olidligt.. Hur jag nu har lyckats att få träningsvärk i magen av att springa.. men det är väl för att jag är bäst antar jag... Tänkte jag skulle få nån att ta kort på min nya kalufs sen också, om det finns intresse? Måste nog plugga också, men det kommer jag ju inte att orka.. som vanligt.:P Städa kanske också vore en idé.. hmm..

Nu är det ca 20 dagar kvar innan jag får åka till Uppsala.. Det låter säkert hemskt att räkna ner.. men jag längtar efter min lägenhet.. efter mina skåp och att ha allt där jag vill att det ska vara.:P Så det så!


Tupplur

Oj.. jag har precis vaknat efter att ha sovit i ca 1 timme.. Det är så varmt och kvavt att jag helst av allt skulle vara helt naken i världens största fläkt och alltså tvärsomnade jag för en stund sen.. haha..:)

Tuppjuck

Ännu en solig dag... Tack vare att jag drömmer så konstigt kom jag upp i morse.:P Vi hade ställt klockan på 8.45 för att kunna åka och simma när badet öppnade.. Men 8.30 vaknade jag och kände att: Nä, så illa jag mår, när klockan ringer säger jag till Kasper att ställa fram den en timme till så sover vi ett tag till. Sagt och gjort så gjorde jag detta och när klockan ringer för andra gången är jag lika trött ändå... Men.. kliver upp och väcker lillebror.. Tittar på hans klocka: 8:45. Mats, går din klocka rätt? Ja... Hmm.. Jag hade drömt att vi hade ställt om klockan.. Nått så konstigt har jag aldrig drömt förut..

Igår däremot så fick jag tuppjuck och vi åkte och sprang. Jag, pappa och Kasper... 1 kilometer sprang jag väl iaf totalt, och är överstolt.. igen.:P Det resulterade iaf i träningsvärk idag... Så jobbigt..:P

Aldrig nöjd

Jag är verkligen en sån där människa som aldrig är nöjd med vädret.:P Nu är det för varmt enligt mig, men innan har det inte varit nog varmt.. Jösses... Jag är ingen vintermänniska, för då är det för kallt, men å andra sidan är jag ingen sommarmänniska heller, för det är för varmt.. Jösses...

Nu väntar jag på mat.. fast vi ska väl snart hämta en momma så hon också får vara med. :) Om mindre än en månad får jag åka tillbaka till Uppsala. Även om jag tycker att det är skönt att vara hemma hos mamma och pappa saknar jag mitt hem.:P Fast jag ska ju vara ensam där i ca en månad också, och det kommer väl att vara halvskrämmande.. Aldrig har jag tyckt om att vara helt ensam nånstans.. Men jag ska väl hämta kaninen i Ludvika nån gång efter att mamma och Mats åkt hem, så då är jag ju inte helt ensam.. Kasper får följa med tillbaka och hjälpa mig att bära henne också, för det klarar jag inte själv.. Alldeles för korta armar för det.:P

Så soligt och fint

Fantastiskt väder.. vi har varit på tre olika loppisar och kikat. Jag, Kasper och lillebror.:) fast vi började dagen med att simma klockan 10.. och jag har haft på mig bikini bland folk och är överstolt över mig själv.. Hur löjligt det än kan låta... ikväll ska vi grilla lax till middag...