Vuxenpoäng?

Nu har vi bestämt oss för att bli lite bättre på att laga mat, så vi har gjort en matplaneringsbok som egentligen helt enkelt går ut på att vi, varje söndag, sätter oss och planerar vad vi ska äta veckan efter. Det kommer säkert att bli mindre hämtmat vilket blir bra, och dessutom är det så mycket lättare att planera veckans handling, så vi kommer säkert att spara en hel del pengar, vilket är precis vad vi hoppas på. :) I den här boken har också veckans träning hamnat där vi har skrivit tid och det vi vill prova på under veckan. Det bidde 5 dagar med träning veckan som kommer, men det fick väl vara så. Vi ska iaf prova på en hel del saker som studenthälsan kan erbjuda. Sen är det såhär att vi inte är säker på att vi kommer att hinna alla sakerna, speciellt på tisdag då det kommer att bli skitbråttom, men då får vi ta det en annan vecka bara. Så är det.

Just nu sitter jag och planerar lektion (mer vuxenpoäng?) om Hitler, och nu har jag ändrat tillbaka den till originalidén. Jösses. :P Men det blir säkert bra, måste läsa på en hel del bara.. Ojoj då. ;P

Kommentarer
Postat av: Tobias

svar: låter nice ;)

Postat av: evans

Vi har också börjat planera matveckan och det är faktiskt bra. Mycket lättare att handla!

2008-09-22 @ 10:01:44
URL: http://evans.blogg.se/
Postat av: Josephine

nyfikna läraren här hej: Vad har du planerat till lektionen om Hitler? Har du också vägen till andra världskriget? Jag hade idag en lektion om Lenin:)

2008-09-22 @ 18:44:21
URL: http://mumintroll84.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback