Brunhårig

I natt drömde jag att jag var brunhårig igen. Underligt det där. Jag blir nog aldrig nöjd utan vill helst ha en annan färg vad jag än har. Grejen är att jag måste klippa mig och färga det igen snart och jag vet inte vilken färg jag ska göra. Det tar vi när jag kommer upp till mamma som gör sånt gratis.:P


Blond, röd eller brun.. Det är frågan.

Ingen morgonmänniska

När jag vaknar av mig själv 9.30 brukar det vara nått fel.:P Speciellt när jag inte somnat innan 2. Annars brukar jag kunna vakna tidigt om jag är van vid det, men det är jag inte nu. Det var så kvavt i sovrummet så jag trodde jag skulle dö. Någon som har AC att låna ut?

Idag är det 60 sidor artikelläsning till seminariet som ska göras. Som vanligt är artiklar inte särskilt spännande att läsa. Undrar om det finns nån forskningsartikel som är spännande eller om allt bara är ordbajseri?

Nåja, idag ska jag nog hålla mig ifrån solen tror jag. Har ju varit i den varje dag fram tills nu men när det är såhär kvavt innan 10 vill jag nog inte ens försöka mig på att gå ut.


I'll keep on, it's a never ending story

Varmt, varmt, varmt och jättevarmt. Fortfarande nu på kvällen också, men nu är ju inte solen framme så nu är det skönt och jag kan vara ute. Kaninen fick ut och springa nu också. Det är det alldeles för varmt för på dagen, speciellt när man är en svart hårboll. "Freedom" sa hon och hoppade runt som en tokig.

Ska fortsätta med tv-spelet. Super Mario Galaxy. Det bara börjar om och börjar om, men det är skönt när man kan göra nått hjärndött ett tag. Snart är det ju dags för tre veckor med hemtenta så jag tar de chanser jag har.


Omvänd er, himmelriket är nära

Omvänd er, himmelriket är nära
Matteus 4:17

Eftersom jag inte har många gnuttor av kristenhet i mig kanske citatet ovan är lite ur karaktär. Till saken hör att när vi var i Gamla Uppsala idag gick vi in i Gamla Uppsala kyrka.

Jag älskar kyrkor - det är fantastiska byggnader, vackra och stämningsfulla, så jag går gärna in i en så ofta jag kan. Det är religionen som jag har svårt för, inte kyrkor.

Hur som helst så kunde man ta ett bibelord ur en urna på ett bord. Jag stack ner handen och kände på många lappar innan jag valde den som kändes bäst (intuition kan man väl också kalla det). Och upp kom den där lappen med det där citatet. Kasper tyckte att det var hysteriskt kul just eftersom jag inte kallar mig kristen.

Kanske dags att börja be lite oftare eftersom himmelriket tydligen är nära?


Fönster i Uppsala domkyrka

Viktoriae's utmaningViktoriae har börjat en "Må bättre-kampanj" där hon ger dagliga utmaningar varje dag. (Klicka på bilden för att komma till kampanjebloggen.)

Dagens utmaning är att prova någonting nytt och eftersom jag gjort något jag inte brukar göra idag så kan jag ju lika gärna skriva det här eller hur? Om man skriver om utmaningarna man gör i sin blogg är man dessutom med i utlottningen av en bok, och man behöver bara göra en utmaning om man vill.

I alla fall så har jag idag fikat på café, något jag väldigt sällan gör. Ett nytt café dessutom, alltså att jag inte varit där förut, och jag har provat mjöd. Det var så varmt och soligt när vi var på rundvisningen i Gamla Uppsala så vi satte oss på fiket dom har där. Helt oförhappandes men jättemysigt.:)

Sådär okristligt tidigt

Usch vad jag hatar mornar. Då är lärare ett bra yrkesval va? Jajjemen, tidiga mornar hela tiden men så ett långt sommarlov på detta. Bra bra.:)

Om en timme ska vi pillra iväg oss till Gamla Uppsala för en exkursion (vad nu det betyder). Det är det näst sista på kursen som är lärarstyrt, för sen är det bara ett seminarium och hemtenta kvar. Den här dagen ska bli spännande... snarare timmen eftersom det bara skulle vara i ca en timme.

Jag tycker om kungshögarna i Gamla Uppsala, det är fint och allt och om det inte tog så lång tid med buss skulle jag säkert vara där oftare. Det här blir tredje eller fjärde gången tror jag på ett år och fler lär det väl bli.:)


Första gången i augusti 08

Damn it!

Nu struntar jag i allt och går och lägger mig. Inget verkar gå som jag vill ikväll. Så jag ger härmed upp idag.

Hoppas på imorrn istället - "Studiebesök" i Gamla Uppsala vid gravhögarna. Där är det fint.:) Så vi hoppas på att det är mödan värt.

Inte för att gnälla men:

Åh det är så varmt så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Jag är inte gjord för 30+ ute. Knappt för 20+. Jag tror att jag dör snart.

Dock har vi varit på utflykt idag, med buss.:P Ca 1 mil utanför här finns det ett utebad som inte kostade skjortan (som Fyrishov som tar 85 kr inträde) så vi tog vårt pick och pack och bussade ut dit. Inte för att vi var där så länge, det var mycket ungar och mycker guck i vattnet. Dessutom tog enkel väg lite drygt 40 minuter så vi blev less ganska fort. Höll på att slå ihjäl mig också på stenplattorna som var superhala men det är ju en annan historia.

Igår var vi också på utflykt, och helt internetlösa hela dagen. Det mina vänner är mycket eneverande. Att vara van att kunna gå in på internet när som helst och kolla i princip vad som helst och helt plötsligt inte kunna göra det - ingen bra känsla. Vi åkte på loppis på Vaksalatorg istället. Det har dom varje lördag och det är hur mycket stånd som helst och mycket skit:P En del fina saker också, men mycket skit.

Sen tog vi en sväng på Ikea, Rusta, Elgiganten och OnOff och kom hem med en ny bärbar telefon. Vår gamla har gett upp displayen. Det är alltid lika spännande att ringa, för man vet inte om rätt nummer är slaget. Samma sak när det ska svaras: Vem kan det vara? Nåja, vi hoppas på att den här fungerar bättre.

Kul

Nu börjar internet att funka.
Men ta er nånstans Up-net.:P

Extremt dagvill

Jag har haft lördag i flera dagar nu. Det beror nog på att jag hade föreläsning i onsdags (här skrev jag torsdag först, jag säger ju att jag inte har nån koll) och varit ledig sen dess. Eller så är det solsting och värmeslag. Det kan också vara så att jag är precis lika förvirrad som jag alltid är. Ett under att jag minns vad jag heter och att klä på mig på morgonen.

Just nu lyssnar jag på ett underbart ljud - någon annan som diskar.

Och tro det eller ej men jag har fått mer färg. Det måste vara nått med solen här i Uppsala, för det har verkligen aldrig funkat förut. Förbaskat jobbigt att vi inte har bil så man skulle kunna åka och bada  lätt.. Det känns inte som nån höjdare att lämna busskort och sånt obevakat.. Vi är ju bara 2 st också. :S


Saluhallen by night

Varmt men molnigt

Idag är ingen dag för att vara ute och sola i alla fall. Men jag funderar på om jag ska gå ut och sätta mig ändå och ta med mig kurslitteraturen. Snart slutet och hemtenta, och då kan det ju vara bra att ha lite koll på vad som står i boken. Det är ju trots allt bara en bok och en hög artiklar. Borde inte vara så jobbigt, eller? Ganska tjock bok, men ändå.

Innan jag går måste jag bara få säga att jag har fått brunare ben!! Det är mer sällsynt än Loch Ness-odjuret så det är värsta grejen. Det syns till och med vart mina shorts satt igår!!!! Oh my! Kanske jag kan få lite bränna den här sommaren, det vore ju super!


Idag är jag seg.

Varmt

2,5 timme stod jag ut att sitta i solen. Det måste vara rekord för mig när det gäller att sitta still på en stol och sola. Varmt som fanken, och jag kanske är en gnutta brunare än innan. Inte för att jag blir brunt, jag blir bara lite mindre likblek. Det ska väl fortsätta vara såhär ett tag till, och det gör faktiskt inte så mycket.:) För våra solstolar är skitbra.

Idag är jag en bitch

Trots att ändå inte så mycket av dagen har gått har jag hunnit prata med en telefonförsäljare som inte hann prata klart innan jag sa att jag inte var intresserad för att vi fortfarande är uppbundna på flera månader med ett annat elbolag, och jag har hunnit snäsa åt både en greenpeace-snubbe och en sån där jävla comviq-idiot. Hade jag fått välja hade jag lätt pratat med greenpeace-snubben.

Jag förstår inte det där. Det händer bara när jag går med Kasper på stan, de vågar inte stanna mig men Kasper försöker de håva in. Det slår aldrig fel. Jag får vara bitchen som drar iväg med deras kap.

Däremot blir jag ofta stannad för att hjälpa till med att hitta saker, kanske ser jag ut som om jag vet vart jag är (vilket väldigt sällan stämmer)

Nåja - ut i solen.

Stolta solstolsägare

Vi hittade oss ett par på Rusta. Lagom i pris och allt. Sen har det blivit Morden i Midsumer. That's the shit!

Nu är det godnatt, för imorrn är det upp till föreläsning som gäller.. Bara 3 saker kvar på kursen + hemtenta.:)


Så dags nu

Nu ska vi på jakt efter stolar.. typ baden-baden eller liknande. Jag vill kunna sitta ute..

Godnatt!


Have you ever been in love?Jag älskar dig

SnigelfartStädningen går inte fort.:P Men det är väl som det brukar vara med mig. Föreläsning har vi haft också. Det betydde att jag var tvungen att kliva upp imorse. Det är inget jag uppskattar.;)

Nä, tillbaka till städande med mig.. Jag har mycket skor har jag upptäckt.

Att städa arslet av sig

Tänk att det är så lätt att fuskstäda hemma. Speciellt när det finns en klädkammare där man bara kan lassa in grejer. Det ångrar jag idag för idag storstädar vi. Det måste bero på att vi båda varit sjuka hela veckan för jag får väldigt sällan för mig att städa. Nåja, nu har vi paus och håller på att dö båda två eftersom vi inte är riktigt friska än. Ett lätt jobb blir till ett helvete och vi kallsvettas och mår illa om vartannat. Nåja, det ska ju inte vara kul att städa heller.

Jag fortsätter på skogspromenadsbilderna.;)


Funny face (Ser du mitt blonda hår nu Marie? ;) )


Dags att tänka på refrängen

Det gör jag genom en annan bild Kasper tog idag.Godnatt!

På skogspromenad


Den här gången hette mästerfotografen Kasper. ;)

Att umgås

Jag blev aldrig trött igår av någon konstig anledning. Jag och Kasper spelade dataspel (Anno 1701) i flera flera timmar och det slog mig aldrig att jag skulle bli trött och vilja sova. Dessutom blir det ju knappt mörkt nu och det är så skönt. Jag som är van vid att det inte alls blir mörkt på sommaren fick halvpanik när jag flyttade hit och det faktiskt var mörkt ett tag på kvällarna. Jag tror att jag har vant mig.

Jag älskar min Kasper av många anledningar  men en av de största är att vi kan umgås utan att umgås. Det betyder alltså att vi kan sitta i varsitt hörn av soffan och göra helt olika saker bara för att få vara tillsammans. Det kan gå en hel dag utan att vi pratar med varandra (nästan i alla fall) men vi sitter och gör saker sida vid sida ändå. Det är skönt, man får göra som man vill samtidigt som man slipper vara ensam.:)


(Inte alls trött och halvt onykter - bara liiiiite)

Utanför mitt sovrumsfönster

Skönt att man kan hålla sig inomhus och knäppa kort på regnet.:) Droppar är verkligen fascinerande. Jag kan nog med kameran lite bättre nu än igår. Det går framåt.
Den tredje eller den sista är nog min favorit.:) Vilken är din?

Idag gjorde jag något för första gången någonsin

Jag kokade klimp till soppa.;) Spännande va? Extremt jag vet.

Nu är det godnatt i alla fall. Jag och lika-sjuk-sambon hoppas att en lång natts god sömn ska råda bot på all sjuka vi har.
Det firar vi med en annan lyckad bild jag tog idag.
Godnatt!

Sedan 2006

Jag köpte min kamera innan jag åkte som Au-pair till Irland sommaren 2006. Som Au-pair var jag extremt opassande och åkte hem efter 3 veckor, istället för 6 månader. Kulturkrock kan det kallas för. Dessutom hade Kasper just då cancer och ville gärna att jag kom hem. Jag var inte särskilt svårövertalad bör tilläggas. Jag älskade Irland, och hade mer än gärna bott där men inte som barnpassare i någons familj.

EnnisNåja. Det här inlägget skulle snarare vara om mina extrema icke-kunskaper i hur min kamera fungerar. Fortfarande idag, ca 3 år senare säger jag: Aha, är det sådär man gör!? Senast idag. Jag försöker mig på makrofunktionen (det heter så va?) och det har jag försökt mig på for ever så att säga. Först idag tror jag att jag kopplat hur man gör. Dock vågar jag inte säga hej än, mycket kan hända..:P

Ett totalt misslyckat försök som ändå blev ganska ballt.;)


Det här var väl det jag försökte mig på att få till i alla fall.;)
Usch

Jag hatar att vara förkyld. Därför är det extra skönt med långhelg eftersom jag kan sitta och snörvla hemma istället för att behöva göra det på seminarier och föreläsningar. Dessutom blir jag så tom i huvudet att jag inte vet om något egentligen skulle fastna.

Däremot verkar min karl vara sjukare än mig. Jag hoppas stenhårt på att vi inte gör som vi brukar och smittar varandra i omgångar. Jag som börjar bli bättre! Damn.


Will I ever get better?

Off to bed!Godnatt!

Tjejig nog

Nu har jag varit tjejig nog för idag:
Jag har målat naglarna

Ett seminarium mindre

Min sommarkurs Fornnordisk religion, 7,5hp, har två obligatoriska seminarier och ett par föreläsningar. Dessutom med ganska långt mellanrum mellan varje sak. Det gör inte så mycket, även om det hade varit skönt att ta allt på en gång. Vi har samma lärare i allt, vilket jag tycker är skitbra för då kopplar han till tidigare föreläsningar, och han kommer inte med en massa olika påståenden som brukar kunna hända när man har flera olika lärare inom samma område.

Seminarium I var idag - Voluspá - Valans spådom ur den Äldre eddan. Dessutom var den på en artikel som en norska vid namn Gro Steinsland skrivit, om kristendomens intåg och om en viss strof (65) i Voluspá visade på ett byte till kristendomen.

Jag hamnade i en grupp med mycket kunniga killar, vilket gjorde att jag mest satt och lyssnade på deras diskussioner, något som sällan gör någonting. Jag lärde mig en hel del.

Dessutom har Kasper och jag fått paus från varandra idag i och med att vi var i olika grupper. Det gör mycket lite, för vi ser varandra verkligen hela tiden just nu. Fast, i slutet på juli åker vi åt varsitt håll för en månad, så det kanske är bäst att jag tittar på honom så mycket som jag kan just nu.;)


(oj så olik sig man kan vara)

Zombie Zombie Zombie-e-e-e-e

Jag är så tjock i huvudet så jag knappt vet vart upp och ner befinner sig. Detta till trots att jag legat ner hela dagen. Huvudet känns inte lika tungt när jag ligger ner.

Nu ska jag ta en Ibumetin och sedan sova. Har ett seminarium i morgon bitti och det känns väl inte sådär superkul men jag har läst det jag ska och allt. Sen får vi väl se hur väl det sitter när jag läst det när jag endast varit halvt vid medvetande.

Nässpray och Ibumetin, det är en flickas bästa vänner.

(Ibumetinkvinnan?)

Godnatt!

Halvsovande sjukling

All min energi gick åt till att åka och handla på Maxi. Eftersom vi knappt har några pengar (hej sommarkurs) så gäller det att tänka efter så att man köper det som är billigt och kan räcka länge. Det blir mycket soppa här hemma kan man säga.;) Morötter, palsternacka, kålrot, blomkål och broccoli är sånt som kan räcka skitlänge och som inte är särskilt dyrt.

Haha, nu lät jag som värsta proffset. Det kunde ju knappast vara längre från sanningen. Är det någon som har dålig koll på vart pengarna tar vägen så är det jag.. Great.

Vaknade imorse med igentäppt hals, tjocka bihålor och toksnorig näsa (precis sånt ni undrar över, jag vet), men det verkar bli bättre allt medan dagen går. Som sagt har jag ingen energi kvar, så jag kanske tar mig en power-nap (första gången ever i sådana fall).


Idag har vi (lite) sol ändå, och varm(are)t.. Det gör mig ändå lite mer pigg.

Yes!

I morgon är det sovmorgon som gäller. Det känns att min hals behöver det. Kul att man ska bli förkyld av att vara ute, i juni.

Nu är det i alla fall dags att gå och lägga sig, med en film och med en varm mysig Kasper också. Mysigt.:)

Godnatt!

En kurs är nu avklarad

I hope!
Tentan fick jag i alla fall reda på idag att jag fick G på. Med nästan minsta möjliga marginal. Men nåja, det är ju ett G. Med tanke på att jag låg i matförgiftning två dagar innan och inte pluggade nästan något alls måste jag säga att jag är nöjd med att klara mig från omtentan.
Däremot så får vi väl se om det kommer nån kompletteringsuppgift. Jag hoppas inte det, och som det såg ut så var det inte så heller.

Idag har det nog faktiskt inte regnat. Tjoho! Däremot har det storstädats här hemma och nu ska vi snart äta middag.. Wey! Annars spenderar jag min tid med Sims 3, och lite plugg mitt i allt.


Sommarvärmen och solen får gärna komma fram nu.

Bara för att komma igång: 60 frågor och svar

1. Hur gammal är du om fem år? 27 (AAAAH!)
2. Vem var den sista du träffade? Kasper, och kaninen.:P
3. Hur lång är du? 164 cm
4. Vilken var den senaste film du sett? Oj... Det minns jag inte. Jag är ingen filmmänniska.
5. Vem ringde du senast? Mamsen
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? Titta vad jag har:) - till mamma
7. Vad är dagens planer? Spela lite mer the Sims3 och sen sova tror jag.:)
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Sms helt klart.
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Gifta
10. När såg du senast din mamma? I lördags innan jag åkte tillbaka till Uppsala
11. Vilken ögonfärg har du? Blågröna typ.
12. När vaknade du idag? 11.30
13. Har du någon gång hittat en katt? Nä. Jag har inte letat heller.
14. Vilken är din favoritplats? Hmmm.. Tycker mycket om mormors sommarstuga på Öhn utanför Strömsund.
15. Vilken plats föredrar du minst? Nån sån har jag nog inte.
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Färdigutbildad lärare (sen 7 år), jobb och barn.
17. Vad skrämde dig som barn? Som jätteliten - gräs. Satte man mig på en filt på gräsmattan satt jag kvar. Annars är jag fruktansvärt rädd för spindlar, och de flesta flygande insekter.
18. Vem fick dig att skratta senast? Mythbusters - och Kasper.
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Ja
20. Har du stationär eller bärbar dator? En stationär och två bärbara.
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Det beror på vart jag är. Hemma - utan.
22. Hur många kuddar har du i sängen? Tre, men jag får bara sova på två.
23. Hur många landskap har du bott i? Två - Jämtland och Uppland.
24. Har du någon gång spytt på fyllan? Nej
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Barfota
26. Är du social? Ibland när jag är på det humöret, och när jag måste.
27. Vilken är din favoritglass? Ben&Jerry's Halfbaked. Annars funkar alltid chokladglass.
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Åka utomlands, och säkert spara en hel del. Så tråkig är jag.
29. Tycker du om kinamat? Mindre sen jag blev matförgiftad av det. Men det är fortfarande gott.
30. Tycker du om kaffe? Nej
31. Vad dricker du till frukost? Oftast juice, ibland mjölk eller vatten.
32. Sover du på någon särskild sida? På vänster sida av sängen. Är jag själv ligger jag i mitten.
33. Kan du spela poker? Nä, det är ännu en talang jag inte har.
34. Tycker du om att mysa? Ja, med rätt person.
35. Är du en beroendemänniska? Ibland kanske.
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Känner och känner, men jag vet en i alla fall.
37. Vill du ha barn? Ja, det vill jag absolut.
38. Kan du några andra språk än svenska? Kan engelska och lite tyska och teckenspråk.
39. Har du någonsin åkt ambulans? Nej
40. Föredrar du havet eller en pool? Pool tror jag nog. Fast det var så längesen jag var vid havet, så jag vet inte. Mycket kan hända på 12 år.
41. Vad spenderar du helst pengar på? Små struntsaker som jag funderar på varför jag köpt efter ett tag.
42. Äger du dyra smycken? Nej
43. Har du någon gång testat narkotika? Beror på hur man menar. Jag har både snusat och rökt.
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? Nån sur godis tror jag.
45. Vem är den roligaste människan du känner? Kasper, men det är nog mest bara för att jag spenderar mest tid med honom.
46. Välj ett ärr på din kropp? Har ett på kinden som jag fick när jag var jätteliten.
47. Vad har du för ringsignal? Chris Daughty - Over You
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Finns säkert ett par lådor i källaren hos mamma
49. Flirtar du mycket? Nej, det behöver jag inte.
50. Vart togs din profilbild för din blogg? På en sambiansk middag hemma hos Kaspers kompis.
51. Kan du byta olja på bilen? Jadå, speciellt om jag får tänka ett tag. Men det är väl det jag har min karl till?
52. Har du fått fortkörningsböter? Nej, men jag kör alltid för fort.:P
53. Vilken var den senaste bok du läste? Hmm.. Läste ut? Då är det andra Stieg Larsson-boken, men nu läser jag Dead Sexy istället för den tredje Stieg Larsson-boken orkade jag inte med.
54. Läser du dagstidningen? Njae.
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nej
56. Dansar du i bilen? Haha jag gjorde det medan vi hade bil.
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? Radio Jämtland tror jag bestämt.
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Bokningsnumret till mammas födelsedagspresent (som hon redan vet om)
59. När var du i kyrkan senast? I domkyrkan med mamma på sightseeing i början på maj. På riktigt kyrkbesök - farfars begravning i januari 2009.
60. Vilka personer utmanar du? Den som vill..


Freja när hon var precis nyköpt.;)

Kanske dags nu då?

Ingen inspiration alls. Den verkar ha regnat bort. Vilket kanske inte är så konstigt.

I onsdags åkte vi i alla fall upp till Strömsund för att vara med när lillebror tog studenten. Regn i 60 mil. Studentdagen var det uppehåll tills att de började att komma ut från skolan, sen höll det sig under hela flakåkningen, men blev uppehåll på kvällen. Det var ju skönt.:) Jag, Kasper och lillebror gick ner till kajen, pratade lite och gungade gungbräda (man måste ju få låtsas att man är liten när man ändå är så pass gammal att lillebror tar studenten). Sen gick lillebror in på Corner, men jag vägrade betala 100 kr, så vi stannade ute och pratade med Konrad istället. Det tyckte jag om.:)

Sen nån gång när jag orkar tömma kameran ska jag visa bilder... Sen nån gång..

Hemresan i lördags var också 60 mil regn, och ett par killar försökte ragga upp en tjej. Det gick väl sisådär för dem. Dock var det kul att lyssna på. ;)

Och idag har det verkligen spöregnat. Att det ska vara så kul med regn. Det får gärna bli uppehåll imorrn när jag måste ut... Back to school... Tjoho.

Innan jag somnar (och kanske blir det en repris)

Innan jag går och lägger mig måste jag bara berätta om det konstiga jag gjorde i natt.

På vår byrå har vi en stor prydnadstallrik med kinesiska tecken på. Den är skittung och jag är alltid rädd att jag ska tappa den när den ska flyttas, så Kasper får sköta det.:P När jag vaknade imorse så låg den på golvet bredvid sängen. Så i natt har jag alltså varit på ommöbleringshumör, i sömnen.. Great. Det måste vara tentan som spökade, jag går faktiskt inte i sömnen...

Och jag vet att det inte var Kasper som gjorde det, för jag har ett mycket vagt minne av att jag gjorde det nån gång mitt i natten, halvsovandes...

Den gick i alla fall inte sönder.

Nu, godnatt. Och nu hoppas jag att lägenheten ser ut som den gör precis nu imorrn när jag vaknar. Om inte så kan jag gärna fått för mig att sömnstäda.. Det kanske är mindre tråkigt.

Det absolut sista som händer

Sista rycket inför morgondagens tenta.
Sen hoppas jag på att jag slipper både omtenta och restuppgifter. Restuppgifter är det dock nästan säkert att jag måste göra då jag missat en del seminarier (som ändå varit onödiga, dumt att sätta dem som obligatoriska)

Gårdagen blev inte en pluggdag då jag låg matförgiftad av måndagens middag. Där har man för att man är lat och hämtar hem snabbmat. Nåja. Nu är jag ju uppe iaf och pluggar på. Hoppas att jag har lika tur som innan med vilka begrepp och sånt som kommer på tentan. Hoppas, hoppas, hoppas.